2009 Haziran Anneleri!!

vildan ben d,odum da kimse inanmıyordu dr lar da dio kız
bebekler belli olmuyor bir ay ataga gecio cok kilo alıyor bi ayda o kadar fazla almıyor takma sen kafana canımmm
sağlıklı olması yetmiyormu sanki

bide bu son haftalarda yalancı sancı çekebilirmişiz korkmamak lazımmış zaten gerçek sancı 5 dakikada bir gelenmiş o yüzden sancınız olursa uzun aralarda korkmayın ben herşeyi araştırdığım için hepsi olmasa bazı şeyleri öğrendim

herkese selam kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok,
ay mayıs girdiya bende heyecan tavan yaptı mayıs ve haziran bişey kalmadı çok heyecanlıyım ben
ve içimden bir his bebek erken gelecek diyor

eve kadın alıcam bigüzel temizleticem,halıları yıkamaya vericem,bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülicem ne zaman başlasam acaba

tahmini doğum tarihim 28haziran

vildan ben d,odum da kimse inanmıyordu dr lar da dio kız
bebekler belli olmuyor bir ay ataga gecio cok kilo alıyor bi ayda o kadar fazla almıyor takma sen kafana canımmm
sağlıklı olması yetmiyormu sanki

yok canım takmadım.zaten önde gidiyordu şimdi normal sınırda .kilolu olmasıda korkutuyordu normal doğum düşünüyorum ben.3 kiloyu geçsin yeter .arkadaş yeni doğum yaptı bebek hep küçüktü doktor sık sık çağırıyordu en son ultrasonda 3050 dedi 3650 doğurdu maşallah .doktorlarımız aynı .kiloyu son 2 haftada almış bebek.

maşallah kızlar ya çok erkencisiniz vallah.ben 22 mayısta izne çıkacağım o zaman yaptıracağım temizliği.daha çok var temizlik nankör vallah hemen kirleniyor yine.

maşallah kızlar ya çok erkencisiniz vallah.ben 22 mayısta izne çıkacağım o zaman yaptıracağım temizliği.daha çok var temizlik nankör vallah hemen kirleniyor yine.

seninle nerdeyse aynı zamanda çıkca izne narencim kısmetse.Valla çalışırken anca günlük işler yapılıyo diğer olaylar izne ayrılınca yapılacak mecburen.

canım senin daha varmış kızmı seninki kızlar erken doğarmış 1 hafta erken doğarlarmış ama belli olmaz ya bi hafta geç yada erken doğacaklar sonuçta normalmi seninki aynen zaman çok çabuk geçti şurda 1 ayımız var yok bi bakmışız bebişlerimiz kucaklarımızda ben en çok merak ettiğim bebişler birimiz doğurucak çıkıcak biri daha doğurucak hepimizinki peş peşe olucak müjde bebeğim oldu topiği haziran bebişleriyle dolucak galiba bende düşündükçe heyecanlanıyorum en iyisi düşünmemek bence

ya ben normal doğum yapamayacağım sanırım çok korkuyorum ya hiç cesaretim yok

valalh güzelim 2 ucu b... Değnek derler ya öyle işte.normal doğum doğum yapan sezaryan diyor.çünkü sezaryanı bilmiyor.sezeryan yapanda normal doğumu tavsiye ediyor sonradan çok ağrı çekiliyormuş.komşum 2 tane normal doğum yapmış.dış gebelik olmuş kasığa yerleşmiş bebek sezeryanla aldılar.dün kadını görünce hiçte kolay olmadığını anladım sezeryanında.

Bende de acabalar var korkmuyorum desem yalan olur.ama hayırlısı ile doğsun oğlumda bu iş olacak.canım çok tatlı değildir ama .

BENIMDE BUGUN ELTIM DOGURDU SEZERYANLA AZ ONCE BEBEGI GORMEYE GITTIK 3 500 DOGMUS COK TATLIYDI KUCUCUK BISEYDI :)
BEN ARTIK DAYANAMIYORUM YA BEBEGIMI BIR AN ONCE KUCAGIMA ALMAK ISTIYORUM :)
RESMEN GUNLER HAFTALAR GECMEK BILMIYOR

Kızlarrr hepinizee günaydınnnn...Çok güzel bir hafta olsunn hepimiz için...Biz dr a gidicez 15 te çok heyecanlıyım minik erkeğim napıo bakalımmm...öptüm hepinizi ve bebişleriiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

pınoşum dört gözle bekliyorum haberleirni. bakalım balık yağı işe yaramöışmı.. oğluşun ne kadar olmuş.. haftaya bugünde bizim kontorlümüz var.. hadi hayılrı haberler canım:))

seninle nerdeyse aynı zamanda çıkca izne narencim kısmetse.valla çalışırken anca günlük işler yapılıyo diğer olaylar izne ayrılınca yapılacak mecburen.

evet canım sadece yemek yapıyorum .çamaşır ortalığı süpüyorum .en çok sevdiğim banyo tuvalet temizliği bunlar bile yetiyor.derin temizlik yapamıyorum.çok belim ağrıyor sonra.

maRCAHANDıZE MAŞHH ELıTıNı OĞLUŞUNADA.. GÜLE GÜEL BÜYÜTSÜNLER..
BıZDE BU AHFAT BOYA BADANA ıŞıNı HALLETCEZ ıNŞŞ.. ARTIK YAVAŞ YAVAŞ YAPCAZ BıŞıLER.. NOLUR NOLMAZ DOĞUM BU:))

gözünüz aydın analı bablı büyüsün .darısı başına ve başımıza. Aynen son 10 hafta çok uzun geldi bana.ondan önce çabucacık geçiyordu zaman.

biraz cesaretlendirmek lazım seni o zaman korkma güzelim bende normal doğum istiyorum korkmuyorumda korkarsam doğumda strese girerim en iyisimi hiç düşünme allah büyüktür allahım bi kolaylığını verir nasılki oruç tutuğunda allah sabrını veriyo acıkma hissi olmuyo buda öyle allahım yardım eder yarı yolda bırakmaz bide hani 15 saat sancı çektim olmadı diyenleride dinleme öyle şeyleri dinledikçe etkilenirsin o yüzden kimseninkini dinleme rahat ol korkma eğer acısından felan korkuyosan acısız epudral anestezi ilede doğum yaptırlabiliyo normal doğumdada oluyo belden aşağası uyuşturuluyo hiçbişey hissetmiyosan yani şimdi tıp çok ilerledi acısızda olabiliyo doğum

CANIM CESARETLI OL BIRAZCIK EGER HERSEY YOLUNDA GIDEERSE NORMAL DOGUM YAPICAM DE SUREKLI . ESIN ANNEN BABAN SEVDIKLERIN YANINDA OLUR SEN SANCI CEKERKEN BEBEGINI KUCAGIN ALDIGINDA BUTUN ACIYI UNUTURSUN ....HEM DAHA CABUK IYILESIP DAHA HIZLI KILO VERIRIZ ...TABI HERSEYIN HAYIRLISI :ecrin_bebek:BEN BUGUN YENIDOGAN BEBEK GORDUM ELTIMIN KUCUCUK BISEYDI 3 500 DU delikafadulden

kız ecem 3.5 kiloya küçücük bişimi dion ilahi güldürdün beni maşallah ii dogmuş kilosu gayet ii :))
allah analaı babalı huzurlu sağlıklı bi yaşam versin minik erkeğe inşallah darısı bizim basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…