vildan ben d,odum da kimse inanmıyordu dr lar da dio kız
bebekler belli olmuyor bir ay ataga gecio cok kilo alıyor bi ayda o kadar fazla almıyor takma sen kafana canımmm
sağlıklı olması yetmiyormu sanki
yeşim sen sezeryan mı olacaksın canımm :uhm:
mrb kızlar nasılsınız ???
Herkes iyi ssanırım.bu arada temizlik telaşı sarmış herkesi.benimde dün annem kayınvalidemabimin eşi benim evi bi güzel temizlediler ben de yemek yaptım onlara.çok yorulmuşum.öncedende ben ıvır zıvır işleri yapmıştım (mutfak gibi).geçen haftada halılar yıkanmıştı.evi toparladım sayılır.bi yemek odası kaldı orada da sadece vitrinlerin içi.bitti sayılır yani temizliğim.
Bidahaki maaşıda layım son eksikleri tamamlayıp artık kızımı bekliycem.
Kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönersiniz inş.gelenlerinde gözü aydın.
maşallah kızlar ya çok erkencisiniz vallah.ben 22 mayısta izne çıkacağım o zaman yaptıracağım temizliği.daha çok var temizlik nankör vallah hemen kirleniyor yine.
herkese selam kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok,
ay mayıs girdiya bende heyecan tavan yaptı mayıs ve haziran bişey kalmadı çok heyecanlıyım ben
ve içimden bir his bebek erken gelecek diyor
eve kadın alıcam bigüzel temizleticem,halıları yıkamaya vericem,bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülicem ne zaman başlasam acaba
tahmini doğum tarihim 28haziran
ya ben normal doğum yapamayacağım sanırım çok korkuyorum ya hiç cesaretim yok
Kızlarrr hepinizee günaydınnnn...Çok güzel bir hafta olsunn hepimiz için...Biz dr a gidicez 15 te çok heyecanlıyım minik erkeğim napıo bakalımmm...öptüm hepinizi ve bebişleriiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt
seninle nerdeyse aynı zamanda çıkca izne narencim kısmetse.valla çalışırken anca günlük işler yapılıyo diğer olaylar izne ayrılınca yapılacak mecburen.
benımde bugun eltım dogurdu sezeryanla az once bebegı gormeye gıttık 3 500 dogmus cok tatlıydı kucucuk bıseydı :)
ben artık dayanamıyorum ya bebegımı bır an once kucagıma almak ıstıyorum :)
resmen gunler haftalar gecmek bılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?