2009 Haziran Anneleri!!

kıslar ben okadar çok şey dinledimki hamile gören herkes direk kendi doğumunu anlatıyor bide ben hamile kalmadan önce normal doğumu izlemiştim çok korkunç görünüyordu,

bide şu var normal doğum neden daha sağlıklı anlayamadım henüz,
sonuçta dikişse ikisindede oluyor ve normaldede poponun üstüne oturamıyordu arkadaşım ve tuvalette çok zor oluyormuş doğumdan sonra oranın temizliğide zormuş

offf aklım allak bullak

aynen ya bende sabırsızlanıyorum haftalar günler geçmek bilmiyo kızımın beşiğinide hazırladık duruyo ama daha çantamı hazırlamadım daha hiçbişey yok hazırda bi beşik azda kaldı haziran 13 ama ben 1 haftasını saymıyorum belki erken doğar diye 4 haftam var diyorum valla bir ayda geçicek ben gene bişey yapamamaktan korkuyorum bi bakmışız doğmuş bi şekilede doğacaklar zamanı gelince allahım kolay doğumlar nasip etsin ya

ayyy kavuştum sonunda sizlerehihoyyyt
bebişini görenlerin gözleri aydın, bu hafta görecek olanlara da(benim gibi) günler çabuk geçer inşallah..
alışverişler bitmiş temizlikler başlamış hamarat bacılarım benim, ben son zamana bırakıcam 29 mayısta doğum iznim başlıyo, şimdiden kadın tutsam o zamana bi daha çağırmak lazım.. Artık mayıs sonu haziran başına..

canım herkes kötü yanını söyler zaten korkutmak için bende normal doğumu izledim hemde kaç kere sezeryanı izledim ama bana normal doğum daha temiz geldi ilk doğum belki zor olabilir ama sezeryanda sonradan zorlanıyomuşun 1 hafta birine muhtaç oluyosun dikişlerin patlamaması lazımmış sezeryanda kendi koruman lazımmış yani en iyi yol normal olan yol bide kız çocukları daha kolay doğuyomuş normal doğumda biriken kan doğumla beraber atılıyo çabuk toparlanıyosun ama dediğim gibi tıp çok ilerledi acısından korkuyosan anestezi ile acısızda doğurabiliyosun hem o anı yaşamak çok başkadır ya bebişinin ilk ağlama sesini sen duyacaksın ilk sen göreceksin o anı yaşamak çok farklıdır ya bence normalse herşey normal yap derim bi sorun yoksa zaten zorda olmaz genede sen bilirsin canım ama korkamamanı tavsiye ederim kendini korkutma düşündüğün gibide olmayabilir olumlu düşün allahım yardımıcımız olsun

kızlar bende geldim ama fazla kalmıcam bugün oğlumun odasını boşalttık birazdan odasının yerini eşimin arkadaşı yapıcak artık orası bitince ufaktan boyaya da başlarız sonra yavaş yavaş temizlik falan derken bi bakmışım mayısın sonu gelmişşşşşş ben gün sayıyorummmm

ben normal doğumdan hiç korkmuyorum acıysa onuda sonuna kadar yaşamak istiyorum epidural falan zaten devlet hastanleeri yapmıyo sanırım

benden haberler bunlar kızlarrr

şimdi de eşimin yanına çıkıyorum terasa hava kötü ama temiz hava alırım birazcık sabahda çok ütü yaptım sırtım ağrıdı azcım dinlerim öptüm sizi umarım bir daha girmeye çalışırken tekrar arıza yapmaz site

hoşgeldin canım artık yavaş yavaş işler başlıyo bebek odası için hazırlıklar başlıyo valla bu ay iş güçle geçecek ya ondan anlamıcaz nasıl geçeceni evet özel hastanelerde oluyo sanırım sorun yoksa onuda yaptırmam zaten ama acısından korkan yaptırabilir ama yan etkileride varmış çocuğu vakumla çekiyolarmış bi zararı olmaz diyolar ama en iyisi hiçbişeyden yardım almadan sadece dr ların dediğini uygulayarak doğurmak daha doğru sanırım doğuranlar nasıl doğuruyo ya bizde doğururz eninde sonunda doğucak o ha öyle ha böyle sonuçta bebeği gördükten sonra ne acısı ne sızısı umrundamı oluyo unutuyon hemen inşallah kolay olurda zorluk çekmeden doğururz bi sorun olmaz inşallah allah büyüktür çok fazla yorma kendini canım enerjini çok harcama doğumada kalsın :):)

neyse kızlar bende gidiyorum az işim var yemek felan hanımların görevi gidemde yapam bari görüşürüz tontişler :a015::a015:

slm kızlarrrr a.s. nabersiniz canlarımm? epeydir nete giremiyordum özledim siziii kaydirigubbakcemile3 nasıl gidiyo bakayım hamilelikler? benimkisi biraz zorlu gidiyooo bebişimi aşağıda taşıyorum o yüzden yürüyüş yasak ayakta fazla duramıyorum boyna yatıyorum ama maşallah bebişimin sağlığı iyi önemli olanda bu hihoyyyt

:enbuyukkk::lepi::enbuyukkk:

oley girdim sonunda korkumdan geçmişi okuyamıyorum ya giderse diye umarım herkez iyidir.biz yorulduk azcık temizlik yaptık kasığım arıyo zonkluyo.
sizler nasılsınız tombikler.

ay ben sinirden ölcem bu adamın yüzünden yaaaaa

odasına koymıcaz kışa koycaz bebişi ne diye şimdi uğraşıyoz demezmi???? tüm hevesimi kaçırdı insan az da olsa heyecanlanır ya hiç mi heves yok bu adamda yazın yaparmışız ben kucağımda ufacıcık bebekle onla uğraşırım dedim bırak yapma hiçbişe istemiyom beşik falan da almayalım öle koltukta yatar dedim bi dünya da ağladım beni o kadar sinir ettikten sonra tamam akşama yaparız istiyosan demezmi bi de sinirlendim söylenip durdum gitti şimdi lazım olanları alcakmışş uyuz allahım ya zaten bi sürü iş va sinir basıyo düşündükçe bi de ertelemek istemiyomu öldürcem yaaaaa odayı boşaltımışım herşeyi kaldırmışım yapmayalım diyo dalga geçer gibiiii ben mi sinirli oldum yoksa bu adam mı kafayı yiyo anlamadım sinirden ellerim titriyo yaaaaaaaaaaasenağlama

eee öyle işte canım erkekler bizim gibi ince düşenemiyor.Aslında bakınca en az bizim kadar heyecenlılar ama bir şey alınca görünce heyecanlanıyorlar bizim gibi önceden düşünemiyorlar çoğu şeyi.

öf var ya şu an delirebilirim yani evde bebekle boya yapılcak yer cilalancak sanki öf sinir olduğumla kaldım ay bi de tamam ağlama yaparız dediğinde cinnet geçircem sandım ya camı çerçeveyi indiresim geldi vildan yaa

:enbuyukkk::lepi::enbuyukkk:

oley girdim sonunda korkumdan geçmişi okuyamıyorum ya giderse diye umarım herkez iyidir.biz yorulduk azcık temizlik yaptık kasığım arıyo zonkluyo.
sizler nasılsınız tombikler.

iyiyiz canım sen nasılsın.Yorma kendini bu kadar bırak olduğu kadar olsun diyeceğim ama sanki ben yapmıyorum.Benim bel ağrılarım azaldı ya yine herşeyi yapmaya uğraşıyorum.Ama insanın canı yanınca öyle değil vallah hiç bir iş yapamadım.Eşimde bu halime alışık olmayınca kavga edip durduk.Doktorda kasların güçlenmiştir ilk başta bebek birden büyüyünce taşıyammıştır ondan azalmıştır ağrıların dedi.
Allah sağlıkla şu 6-7 haftaları da geçirmeyi nasip kısmet etsin.

canım bu adamlar böyle hiç heveslenmezmi insan yok onlar bizim gibi değiller biz ince düşünüyoruz onlar öyle değil biz beşik kavgası yapıyoruz hala beşik alıcaz diyorum yok küçük koltuğu açacakmışda onda yatacakmış çocuk allahım ya dedim sen yatırısın o zaman ben uğraşamam sen uğraşacaksan almayalım dedim beşiksiz çocukmu olur ya şu alınacak bu alınacak diyorum hala diyorum ama kime diyorum bu alınacak diyorum ne gerek var diyo kafamın tası atıyo bunların hepsi aynı temizlik yapıcam hala düşünüyorum nasıl tek yapıcam diye senle yaparız diyorum çok beklersin diyo anlayışsızlar ya onlara kolay geliyo çocuk taşımak birsürü sorun yaşıyoruz zaten uykularımız bölünüyo eğilip kalkamıyoruz zorlanıyoruz ama onlar bunu anlamıyo işte canım benim sende takma kafana boşver vermişin ağzının payını zaten bu adamlar böyle ne yapacan üzülme tatlım bebişinde üzülüyo oda hissediyo boşver takma kafana

bizdede aynı sorunlar vardı 1-2 haftadır.Ben herşeyi hemen olsun istiyorum eşim aynı senin dediğin gibi sonrada tamam hallederiz diyor.Ama kendimi üzmeyeceğim vallah sende üzme kendini bu ay ben yarım kilo vermişim oğlumda 195 gr almış sadece.ben tahmin etmiştim zaten ne zaman sinir yapsam o ay gelişim yavaşlıyor oğlumda.Onlara birşey olmuyor vallah olan bize ve bebeklerimize oluyor.

canım benim sinirlenme bu kadar!! Evet bizim hormanlar zıpladı tavan yaptı, eşlerimiz içinde bizim için acil,ivedi,vazgeçilmez olan herşey ertelenebilir. Doğum eylemi bizim için bir seramoni onlar bizim kadar detaylı düşünemiyor.Emin ol ben de haftasonu iki kere eşimi dövmeyi, bir kere gözü morartmayı düşündümkötükedihüsoHer sinir harbinden sonra da peşimde nasıl döndüğünü görünce aslında onun değişmediğini benim değiştimi hormanlarımın tavan yaptığını anladım.Sakinleşince gittim öptüm tontişimiŞenizOnlar olmasa kim çeker bizi bunu düşün ve sakinleş bence ve unutma dönüp dolaşı dediğimizi yapıyorlar:içelim:

kızlar şimdi bi arkadaşımdan haber aldım.arkadaşım geçen perşembe doğum yapmış.normal doğum.biraz erken tabi 28 gün önce doğurmuş.bana haber göndermiş doğum çantasını hazırlasın diye panik oldum valla. daha hazırlamadım bende.
bu aralar sanki herkes önce gününden önce doğuruyo galiba
yada ben onları duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…