valalh güzelim 2 ucu b... Değnek derler ya öyle işte.normal doğum doğum yapan sezaryan diyor.çünkü sezaryanı bilmiyor.sezeryan yapanda normal doğumu tavsiye ediyor sonradan çok ağrı çekiliyormuş.komşum 2 tane normal doğum yapmış.dış gebelik olmuş kasığa yerleşmiş bebek sezeryanla aldılar.dün kadını görünce hiçte kolay olmadığını anladım sezeryanında.
Bende de acabalar var korkmuyorum desem yalan olur.ama hayırlısı ile doğsun oğlumda bu iş olacak.canım çok tatlı değildir ama .
biraz cesaretlendirmek lazım seni o zaman korkma güzelim bende normal doğum istiyorum korkmuyorumda korkarsam doğumda strese girerim en iyisimi hiç düşünme allah büyüktür allahım bi kolaylığını verir nasılki oruç tutuğunda allah sabrını veriyo acıkma hissi olmuyo buda öyle allahım yardım eder yarı yolda bırakmaz bide hani 15 saat sancı çektim olmadı diyenleride dinleme öyle şeyleri dinledikçe etkilenirsin o yüzden kimseninkini dinleme rahat ol korkma eğer acısından felan korkuyosan acısız epudral anestezi ilede doğum yaptırlabiliyo normal doğumdada oluyo belden aşağası uyuşturuluyo hiçbişey hissetmiyosan yani şimdi tıp çok ilerledi acısızda olabiliyo doğum
CANIM CESARETLI OL BIRAZCIK EGER HERSEY YOLUNDA GIDEERSE NORMAL DOGUM YAPICAM DE SUREKLI . ESIN ANNEN BABAN SEVDIKLERIN YANINDA OLUR SEN SANCI CEKERKEN BEBEGINI KUCAGIN ALDIGINDA BUTUN ACIYI UNUTURSUN ....HEM DAHA CABUK IYILESIP DAHA HIZLI KILO VERIRIZ ...TABI HERSEYIN HAYIRLISI :ecrin_bebek:BEN BUGUN YENIDOGAN BEBEK GORDUM ELTIMIN KUCUCUK BISEYDI 3 500 DU delikafadulden
kıslar ben okadar çok şey dinledimki hamile gören herkes direk kendi doğumunu anlatıyor bide ben hamile kalmadan önce normal doğumu izlemiştim çok korkunç görünüyordu,
bide şu var normal doğum neden daha sağlıklı anlayamadım henüz,
sonuçta dikişse ikisindede oluyor ve normaldede poponun üstüne oturamıyordu arkadaşım ve tuvalette çok zor oluyormuş doğumdan sonra oranın temizliğide zormuş
offf aklım allak bullak
kızlar bende geldim ama fazla kalmıcam bugün oğlumun odasını boşalttık birazdan odasının yerini eşimin arkadaşı yapıcak artık orası bitince ufaktan boyaya da başlarız sonra yavaş yavaş temizlik falan derken bi bakmışım mayısın sonu gelmişşşşşş ben gün sayıyorummmm
ben normal doğumdan hiç korkmuyorum acıysa onuda sonuna kadar yaşamak istiyorum epidural falan zaten devlet hastanleeri yapmıyo sanırım
benden haberler bunlar kızlarrr
ay ben sinirden ölcem bu adamın yüzünden yaaaaa
odasına koymıcaz kışa koycaz bebişi ne diye şimdi uğraşıyoz demezmi???? tüm hevesimi kaçırdı insan az da olsa heyecanlanır ya hiç mi heves yok bu adamda yazın yaparmışız ben kucağımda ufacıcık bebekle onla uğraşırım dedim bırak yapma hiçbişe istemiyom beşik falan da almayalım öle koltukta yatar dedim bi dünya da ağladım beni o kadar sinir ettikten sonra tamam akşama yaparız istiyosan demezmi bi de sinirlendim söylenip durdum gitti şimdi lazım olanları alcakmışş uyuz allahım ya zaten bi sürü iş va sinir basıyo düşündükçe bi de ertelemek istemiyomu öldürcem yaaaaa odayı boşaltımışım herşeyi kaldırmışım yapmayalım diyo dalga geçer gibiiii ben mi sinirli oldum yoksa bu adam mı kafayı yiyo anlamadım sinirden ellerim titriyo yaaaaaaaaaaasenağlama
:enbuyukkk::lepi::enbuyukkk:
oley girdim sonunda korkumdan geçmişi okuyamıyorum ya giderse diye umarım herkez iyidir.biz yorulduk azcık temizlik yaptık kasığım arıyo zonkluyo.
sizler nasılsınız tombikler.
odasına koymıcaz kışa koycaz bebişi ne diye şimdi uğraşıyoz demezmi???? tüm hevesimi kaçırdı insan az da olsa heyecanlanır ya hiç mi heves yok bu adamda yazın yaparmışız ben kucağımda ufacıcık bebekle onla uğraşırım dedim bırak yapma hiçbişe istemiyom beşik falan da almayalım öle koltukta yatar dedim bi dünya da ağladım beni o kadar sinir ettikten sonra tamam akşama yaparız istiyosan demezmi bi de sinirlendim söylenip durdum gitti şimdi lazım olanları alcakmışş uyuz allahım ya zaten bi sürü iş va sinir basıyo düşündükçe bi de ertelemek istemiyomu öldürcem yaaaaa odayı boşaltımışım herşeyi kaldırmışım yapmayalım diyo dalga geçer gibiiii ben mi sinirli oldum yoksa bu adam mı kafayı yiyo anlamadım sinirden ellerim titriyo yaaaaaaaaaaasenağlama
öf var ya şu an delirebilirim yani evde bebekle boya yapılcak yer cilalancak sanki öf sinir olduğumla kaldım ay bi de tamam ağlama yaparız dediğinde cinnet geçircem sandım ya camı çerçeveyi indiresim geldi vildan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?