2009 Haziran Anneleri!!

semoşium biz de tek beşik aldık
oda falan hazırlamadfım hazırlmama da yaniben kiracı adamın biriyim 2 sende bi, taşınıyorum
ne gerek var

ay öyle deme kız bende hiçbişey hazır değil 6 haftam var daha ama erken olursa ayvayı yedim valla bende duyuyorum ya erken doğuranları aman aman zamanında gelsin kuzum zamansız gelirsede yapacak bişey yok bide kaynanam köye gidecek bu haftasonu eşimde dalga geçiyo sen gitcen gelcen bebk doğmuş oluyomuş bide diyo beni korkutuyo herşeyi hazır olsa gelsin ama hiçbişeyimiz yok daha hastane çıkışını değiştiricez bu hafta allahım zamanında gelsin hepimizin bıdıkları :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

walla benim çevremde de tam tersi bu sene tüm bebekler doktor zoruyla doğuyor. ben panik yaptıkça eşim daha çok var bi de geç gelirse telaş yapma şimdiden diyo, ama bana da hala yan gelip yatsa da doğum pozisyonunu almasa da erken gelecek gibi geliyor:1shok:

KIZLAR BEBıŞLER ıÇıN HANGı marka krem şampuan yağ vs almayı düşünüyorsunuz sebamed düşünüyorum kullanan tanıdıklar var mı yardımcı olun yada fikir söyleyin onlar eksik miş kayınvalidemden önce almam lazım çünkü ben daha bebişime bişey almadan o herşeyi tamamlamış dün duydum sadece bunlar eksik kalmış fikirlerinizi bekliyorum annecikler:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

oda falan hazırlamadfım hazırlmama da yaniben kiracı adamın biriyim 2 sende bi, taşınıyorum
ne gerek var

canım ben de bebek odası yapmadım, bi beşiğimiz var, annesi ve babasının dizinin dibinde olacak oğluşum
biz de kiracıyız ve dediğin gibi taşınma işi bi yana bi de ona yapılan masraf(her ne kadar çok güzel gözükse ve insanı cezbetse de) bana gereksiz geliyo. Biraz büyüsün genç odası alırız inşallah

benimde etrafımda hep erken doğuruyolar işte.
inş zamanında gelirler
birde çok hareketli maşşallah benim zilli herhalde içerde durmıycak gelicek diyorum içimden.
bende hazır değilim en iyisi eksik meksik bişeyler hazırlamak.en azından elimize alacağımız bişey olur

benim arkadaşım sebamed kullandı çok memnundu, biz jonhsons almıştık onlar bitince ben de sebamed alıcam

slm kizlar...
cantalar gundemimizde sanirim..
oglusumun cantasi hazir ama benim daha hazir deil
1 gece kalacagim icinde fazlaca biseyler almak istemiyorum aslinda

kızlar bebek için bu bakım malzemelerinin hepsini eczaneden mi aldınız yoksa dışarıdan falan mı.mesela sebamed.ben bilmiyorumda

sebamed kimyasal içermiyo sanırım tamamiyle doğal diye biliyorum zaten aradaki fiyat farkından belli oluyor

sebamed dışarıda yalnızca eczane ve derma kozmetik satanlarda bulunuyo kokusu falan güzelmi acaba çünkü dış ambalajı bile bana ilacı andırıyo sebamedin ama dalin caf caflı mesela :icecream:

canım sakinledim biraz şimdi geldi halletcez akşama dedi özür diledi ben normalde sakinimdir uyumluyumdur ama 7 hafta kalmış doğuma giderkenmi yapcam işlerii neyse yatıştı azcık sinirlerim eşimin özründen değilde oğluşum çok kıpraştı teselli etti annesini ben de ona kıyamadım süt içtim azcık sakinledimm mideme vurdu sinirimm midem yanıyo şu an ama daha iyiyimm ben öcümü almasını bilirim ondannnnkötükedihüso:jeyyar:

yok valla epey düşündüm hormonlardan değil bu onun duyarsızlığından oldu neyse özür diledi nasılsa ben de ona yaparım bana yaptığınıııı:CüvCüv:

ne gerek var

naren biliyon kuzu benim kendi evim oğlumun odası da öle ardiye gibiydi zaten elden geçmesi gerekti yaza annem doğuma gelince orda yatıcak herşey yığılı o odada e komidini falan da oraya koycam oğluşun bütün herşeyi orda olcak ondan yapmak zorundayız gel de açıkla adama anlamıyo ki ona göre herşey gereksiz herşey sonra halledilebilir ama kuşlarının kümeslerine gelince herşey hemen yapılıyo valla bi tana elektirik süpürgesi bile var kümes için özellll ben evdekini verdim çeyizimdekini eve kullanıyommm

kızlar bende oda almıcam sadece beşik ve komidin ama odasına alıcam kışa doğru beşiğini çünkü benim odam hem çok küçük hemde rutubetli ondan bi an önce odası boyansın hallolsun istiyorummm

benim çantam hazır sadece petler yok göğüs pedi hasta pedi normal ped:) bi de çorap sanırım başkada bi eksik yok

bende kiracıyım sadece beşik aldım yanımızda olcak.büyünce belki kendi evim olurda o zaman yaparım odasını.bi genç odası alırız olur biter.bebek odası bana pek mantıklı gelmiyo sonra tekrar değiştirmek gerekir sanırsam

herkes neden sessiz yawwww yoksa hala sorun mu yaşanıyo sitedeeee mesaj yazan yok?:sm_confused:

benim kayınvalide karyola beşik araba salıncak vs almış
bende odasını boşalttım duvarlara kağıt yapılacak perdeler falan genç odası yapıcam direk ama dediğiniz gibi babalardan hayır yok ya hiç bende bir tek benim ki böyle sanıyordum

rahat ol yasemincim yalnız değilsin birazı böle sanırım bunlar kucaklarına almadan baba olamıyolarrr bi doğsun sağ salim bebişlerimiz o zaman görürüz biz onlarııı

hadi ben kaçtım acıktım yemek yiyim belki midem düzelir öptüm sizi vakit bulursam yine uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…