kızlar şimdi bi arkadaşımdan haber aldım.arkadaşım geçen perşembe doğum yapmış.normal doğum.biraz erken tabi 28 gün önce doğurmuş.bana haber göndermiş doğum çantasını hazırlasın diye panik oldum valla. daha hazırlamadım bende.
bu aralar sanki herkes önce gününden önce doğuruyo galiba
yada ben onları duyuyorum
kızlar şimdi bi arkadaşımdan haber aldım.arkadaşım geçen perşembe doğum yapmış.normal doğum.biraz erken tabi 28 gün önce doğurmuş.bana haber göndermiş doğum çantasını hazırlasın diye panik oldum valla. daha hazırlamadım bende.
bu aralar sanki herkes önce gününden önce doğuruyo galiba
yada ben onları duyuyorum
ay öyle deme kız bende hiçbişey hazır değil 6 haftam var daha ama erken olursa ayvayı yedim valla bende duyuyorum ya erken doğuranları aman aman zamanında gelsin kuzum zamansız gelirsede yapacak bişey yok bide kaynanam köye gidecek bu haftasonu eşimde dalga geçiyo sen gitcen gelcen bebk doğmuş oluyomuş bide diyo beni korkutuyo herşeyi hazır olsa gelsin ama hiçbişeyimiz yok daha hastane çıkışını değiştiricez bu hafta allahım zamanında gelsin hepimizin bıdıkları :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
semoşium biz de tek beşik aldık
oda falan hazırlamadfım hazırlmama da yaniben kiracı adamın biriyim 2 sende bi, taşınıyorum
ne gerek var
KIZLAR BEBİŞLER İÇİN HANGİ marka krem şampuan yağ vs almayı düşünüyorsunuz sebamed düşünüyorum kullanan tanıdıklar var mı yardımcı olun yada fikir söyleyin onlar eksik miş kayınvalidemden önce almam lazım çünkü ben daha bebişime bişey almadan o herşeyi tamamlamış dün duydum sadece bunlar eksik kalmış fikirlerinizi bekliyorum annecikler:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
bizdede aynı sorunlar vardı 1-2 haftadır.Ben herşeyi hemen olsun istiyorum eşim aynı senin dediğin gibi sonrada tamam hallederiz diyor.Ama kendimi üzmeyeceğim vallah sende üzme kendini bu ay ben yarım kilo vermişim oğlumda 195 gr almış sadece.ben tahmin etmiştim zaten ne zaman sinir yapsam o ay gelişim yavaşlıyor oğlumda.Onlara birşey olmuyor vallah olan bize ve bebeklerimize oluyor.
canım benim sinirlenme bu kadar!! Evet bizim hormanlar zıpladı tavan yaptı, eşlerimiz içinde bizim için acil,ivedi,vazgeçilmez olan herşey ertelenebilir. Doğum eylemi bizim için bir seramoni onlar bizim kadar detaylı düşünemiyor.Emin ol ben de haftasonu iki kere eşimi dövmeyi, bir kere gözü morartmayı düşündümkötükedihüsoHer sinir harbinden sonra da peşimde nasıl döndüğünü görünce aslında onun değişmediğini benim değiştimi hormanlarımın tavan yaptığını anladım.Sakinleşince gittim öptüm tontişimiŞenizOnlar olmasa kim çeker bizi bunu düşün ve sakinleş bence ve unutma dönüp dolaşı dediğimizi yapıyorlar:içelim:
semoşium biz de tek beşik aldık
oda falan hazırlamadfım hazırlmama da yaniben kiracı adamın biriyim 2 sende bi, taşınıyorum
ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?