2009 Haziran Anneleri!!

ewet bende doğumu bekliyorum bu halimle güzel bağıramıyorum hatta oturduğum yerden kalkamıyorum o gülünce daha çok sinirleniyorum erkekler vurdum duymaz herşeyi içlerinde yaşıyorlar

StyleWood kızlar burdan bakabilirsiniz bu odadan yapmak istiyorum yada direk cinderella genç odası diye bakın çıkar fikirlerinizi bekliyorum

ben çok beğendim gerçekten güzelmiş.diğer renkleride güzel.çok fazla çeşit bakınca insan beğenemiyo zaten.fazla bakmadan yapmak lazım .yoksa çok kararsız kalıyo insan

bende hazırladım semacım sayayım bi şimdi aklıma gelenleri çantayı boşaltamıycam şimdi

kızımız için
2 takım hastane cıkışı
2 tane cıtcıtlı body
preaptamil bebekmaması
su ısıtıcısı
emzik nuk un minik emziğinden
15 tane hazır bez buda prima nın yeni doğan
batikon
pamuk
ıslak mendil
ana kucagı (içerisine minik yastık )
battaniye
beyaz tülbent aldım onuda doğum yapmış bi arkadastan duydum bebeğin boynuna koymak için hani ebelerin taktıgı beyaz yumuşak tülbentler var ya ondan yazın terliomuş kuzular
kusmuk mendili aldım 2 3 tane
bi de pişik kremi ne olur ne olmaz die

kendim için

bir tane pijama takımı
2 tane gecelik
ped bi paket
iç çamasırı hani su geniş olanlardan 4 adet siyah ve beyaz aldım
emzirme sütyeni
bi çift corap
mevsimlik hırka
terlik
göğüs kremi garmastan belki grek duyarsam lansiloh almayı düşünüyorum
gögüs kalkanı sipariş ettim aventin kini
arkadasımda süt pomposını verecek chicco nun
yüz havlusu
birde bornoz cünkü askeriye doguma yakın alıyor hastaneye duş alma yeri falan var
foto makinesi
makyaj malzemesi
tarak
toka
kırmızı sac bandı (bilmeyenler için söylüyorum kırmızı alın ister erkek ister kız bu bi gelenek kanamanın az olması için kırmızı takılırmış ilk gün )
cıkışta giyeceğim kıyafetler rahat ve bol kıyafetlerden koydum

cantam bu kızlar eksiğim varsa söyleyin olurmu
öperim sizi şimdiden :))

ya kızlar doğuma gidenlerden öğrenirzi hangisi gerekli hangisi gereksiz benim evim hastaneyle 1 saati gectiği için aldım bunları ama son doguracaklardan görünüyorum şimdilik onun için koydum bunları doguranlara sorarım ne koyalım neyi cıkartalım die
allahım inşallah sağlıcakla dogurur ertesi güne cıkarız :)

slm kızlar çok kötü bi gece gecirdim gece asırı bulantı kusma ve asırı bi bas dönmesi ile uyandım bas dönmesini unutamıyorum hala gözlerim görmüyo öyle bi dönmeydi.esimde görevdeydi çok zor tel. edebildim hemen hastaneye gittik zehirlenmişim iyiki kusabilmişim yoksa erken doğuma kadar götürebilirmiş gece süt içmiş 2 tane kuru incir yemiştim ondan olmuş Allah kimseye yasatmasın ölüyorum sandım. simdi iyiyim dinleniyorum umarım siz iyisinizdir

Ayşecim geçmiş olsun, sütün tarihi mi geçmişti acaba,
Canım ya, Allah korusun hepimizi, şimdi iyimisin , geçtimi

ayşecim canım çok geçmiş olsun allahtan gidebilmişsin hastaneye çok dikkatli olmak gerekiyo ya heran başka bişey çıkıyoooo

Narencim batikon pamuk niye koydun , bebişin göbek bakımı içinmi, hastanede yaparlar onu ?

Kızlar bende doktordan geldim, ağladım ağladım uyudum şimdi biraz kendime geldim ,
Bebişim iyiymiş ama hiç büyümemiş, doktor herşeyi normal dedi, sağlıklı ama çok kilolu bir çocuk bekleme dedi, o kadar dikkat ediyorum yememe ama napayım , doktor bünye meselesi bu, sen kiloyu kendine alıyorsun dedi, Sağlıklı olsunda inşallah büyür daha o , (

Çok sinirlerim bozuluyor, herşey batıyor sanki,
Eşime kızdım , kayınvalideme kızdım
Hormonlarmı yapıyor böyle bilmiyorum (

Emelcim canim üzme tatli canini ..Hic merak etme, saglikli olacak bebisin..surada cok az günün kaldi zaten .lütfen kendini ve bebegini üzerek gecirme su günlerini...Doktor saglikli dediyse sagliklidir..

emelcim niye ağlıyon bakim sen gerçi diyene bak olsun kuzum biz memişlerle besleriz onları çık ayırmadan sürekli emziririz çağatay içinde öle dedi dr bu ölçülere fazla güven olmuyo ben eminim yusuf kayra daha da büyümüştür ama işte usg ölçümleri çok yanıltıcı oluyo benim dr bu yüsden sölemiyo kiloyu iide yapıyomuş devlete gidince de sormicam bi daha sen de sorma artık boşver

Emelcim bende son günlerde öyleyim, hatta gecen gün Pinarla da konustum bu konuda...Batiyor hersey bana ...

emelcim bende bugün çok ağladım sinirden hormonlardan mı loğusalıkmı çöküyo yoksa sinirler mi geriliyo noluyasa bize hepimiz böle olduk sanırım az kaldı hele senin daha da az kaldı sabır canım bak benim daha 55 günüm var 2 ay var yani oyyy sen kurtulcan benden önce tatlışım sabırrrr

tesekkür ederim kızlar iyiyim simdi tabi halsizim sütün tarhi gecmemişti kokuda yoktu ama pişirmeden içmemek lazım bazen paket olsada bozuk olabilio.narencim üşütme degil canım bulantıyla atlatırdım onu kıpırdayamadım bas dönmesinden hersey fır dönüyodu göremiyodum kupırdayamıyodum Allahım yasatmasın ya eger cıkarmasaydım kötüydü dr öle dedi zaten afedersiniz köpük kustum çok zorlandım

kızlarya gecelik almasak olmazmıki
ben uzun geceliklerden nefret ediyorum bakındım ama böyle kıçı başı kapalı modern bişey bulamadım,
sonuçta hastaneye gelecek insanların karşına çıkacağım için kapalı bişey olamlı die düşünüyorum ama hepsi babannemden kalmaya

illa gecelik almalımıyız ben şimdiden 4tk pijama aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…