2009 Haziran Anneleri!!

Nidacım , semoşum canlarım sağolun :1hug: ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
neyse , sağlıklı ya önemli olan o dimi

selamlaar herkeseee..
evimizi temizledik oğluşumla, ya hafta sonu ev ne kadar çook dağılıyoo..
topla topla bitiremedik, ama şimdi miiiiiiiss gibi olduuuu..
bu akşam kocişte geç geliceek şirket yemekleri var, Allahtan yemek derdim yok:))
sizler nasılsınızz, biraz okuyayım bakalım..

aman emel ya al benden de o kadar her seye zır zır moral falan kalamdı hormonlar bitirdi bizi
zayıf dogsun nolcak hemen toplu zayıf bebekler kendini send e canını sıktıgın seye bak en önemlisi sağlığı ger,isi boş

kızlarya gecelik almasak olmazmıki
ben uzun geceliklerden nefret ediyorum bakındım ama böyle kapalı modern bişey bulamadım,
sonuçta hastaneye gelecek insanların karşına çıkacağım için kapalı bişey olamlı die düşünüyorum ama hepsi babannemden kalma ya

illa gecelik almalımıyız ben şimdiden 4tk pijama aldım

Sedacım gecelik daha rahat oluyormuş diyorlar, benimde aldığım biraz babanne işi ama , dikişlerim olcak, sancım olcak, önemli olan rahat olması , çok ta modeliyle ilgilenmiyorum açıkçası

OFFF kızlar bı ben böleyım sanıyodum..herseye sıkılıom takıom aglıommm..annemde uzakta ona cok ıhtycam varrr onu dusunup ağlıyıp duruyommm.eşim işten cıktı hep üst üstee gelıo hersey çok strese gırdımmm(( allahaım inşş yardım eder hepimizeesenağlama

Sedacım, narencim sağolun
ıyi olmaya çalışıyorum, çok şükür sağlıklı ya onca ilaç almama rağmen,
daha ne isterim ki,

sedacım ben doğuma girerken kullanmak için gecelik koydum çantaya normal doğumda gecelik lazım oluyoo ama doğumdan sonra pijama kullanıcam allah nasip ederse sezeryan olcaksa geceliğe hiç gerek yok kuzum yengen kullanmamıştı ama doğum şeklin önceden belirlenmediyse yani normal gibi görünüyo son anda sezeryana alınıyo ya gecelik şart o zaman canım a.s.

ayşeciiim çok geçmiş olsuun, çok üzüldüm hasta olmuşsuun.
dikkat et canım benim, inşallaah birdaha olmaz..
emelcim, semoşcuum noldu sizeee..
niye ağladınızzz yaaa, ağlamayın hiçbişeyi takmayın olur muu?? bebişleriniz üzülür sonraa..
sedacım http://www.gebe.com.tr/spd.aspx?id=416 bu linke bak istersen, içi askılı gecelik, üzerindede bolerosu var, rengi lila belki beğenirsin canım..

naren ben baktım canım evlilik cüzdanı koy ıslak mendilde koy kendin içinde bebiş içinde fotoğraf mak. unutma şarj aleti al tel için bak ararım ulaşamam yıkarım ortalığı hı bi de hasta bezi almamaşısın almıcanmı ???? ilk saatler çok yoğun kanama oluyomuş hastaneden vermiolarmış aldırıyolarmış eşlere ben alıp koycam o yüzden eve geçincede geceleri kullanırız ii olurrrr havlu koy canım ben 2 tane havlu koydum el havlusu yani aklıma gelenler bunlar canımcım

benim hastanemde sezeryanada normal doğumada girerken gecelik gibi hasta önlüğü veriyorlar

narencim canım listene baktım eksiği bırak fazlan bile var diyebilirim ,
kendin için bide kilodun üstüne giymeye dikişsiz tayt yada bayan boxerı al çünkü kanamamız olacakya kilottan hemen yanlardan sızıp geçiyormuş üstüne dikişsiz taytlardan al

Son düzenleme:
hı naren atlet koy kıssss çok terleniyomuş hastaneler çok sıcak oluyo ya loğusa insan hemen hasta olurmuş ben her ihtimle karşı 3 tane koydum canımm
m.joYy canım senin ticker yanlış olmuşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…