2009 Haziran Anneleri!!

hasta bezini askeri hastaneye sordum verioruz istediğiniz kadar dedi
kamerayla telin sarjınıda koydum kuzum
arayan ulaşsın die 2telimide alcam yanıma trcell avea isteyen ulşasın :)
haklısın sedacım ya
tayt da alsam ii olcak
evlilik cüzdanına gerek yok zaten evli olmasak ben askeri hastanenin kapısından giremem kız :))
ısalak mendili ve biberoyazmayı unutmuşum kuzu parfüm bile koydum pis kokmayayım gelenlere die :)))gerci kuzularımız cdennet gibi kokacak :)

ayol iç çamasırı derken zaten atlety kilot ayırmam ben hehehe:) onuda beyaz aldım gecelik ve pijamalarım acık renk siyaha gerenk yok dimi :)

narencim canım kendi listeme baktım şimdi
bebişe çorapta koy canım,
çıtçıtlı badiyi 4e çıkar ,
pişik kremide al yanına,
her ihtimale karşı küçük bir biberonda al en küçük boydan ne olur ne olmaz

kendinede en azından 2-3çorap koy çünkü üşüme geliyormuş canım ,ayakların buz gibi oluyormuş ,kirlenirse felan fazla fazla al sen küçük şeyle bunlar zaten

batikona felan gerek yok canım pamuğada bunun gibi şeyleri hastane karşılıyor birde bunları eczanedende alabilirsin zaten isterlerse

hehe naren benimkilerde açık renk neme lazım orda öle iç ddış bi olmasın bene altı da üstüde açık renk aldımm annem altı koyu al dedi ama ben sevmiyom koyu rank çamaşır kaynatır çamaşır suyu koyar hallederim ben

o zaman siyah koyma yoksam naklen yayın olursun :))))

ay naren ben daha hiç bişeye başlamadımya

ne temizlik ne çanta

ne bebişin kıyafetlerinin yıkanması ütülenmesi offf

panik oldum şimdi

ya sedacım hastane cıkısları tutlum seklinde benm bebege coraba gerek var mı o zaman :uhm:

corabın sayısını arttırırım hatta patik te koyayaım madem cok üsünüyor hastane de

naren ben hem kendime hem oğluma koydum patik bulunsun üşürsek kullanırız üşümezsek kalır ne kadar er tutcakki???? ben çarşaf tak. bile koydum giderken yastığımıda götürcem ben eşimin yastığında bile yatamam çünküüü

ben bebeğin kıyafetleri yıkadım ütüledim hurclara yerleştirdim dolap almadıgım için ama dolabını alınca koyarım

temizliği de kadın cagırtcam annem durcak basında ben bişi yapmıycam kızıolar bir cam sildim burnumdan getirdi annemle eşim h,ç bişey elleme diolar
bende sadace evre haftalık evi cekiğ siliorum vulasıkları kaldırıyorum makine yıkıo zaten bu
telaş etme bi kadın tutarsın evi temizler bahar temziliğolarak
halılarıda yıkatcam ben 3 günde gelio o ve de temiz yıkayan bir yer var buişte kuzum cantanı hazırlayınca kontrol ederiz beraber
ben bebeğe canta kendime de küçük valizlerden hazırladım tatlım

nevresim takımına izin vermez bizim hastane canım ya bakalım alsam mı ki onu da eger sezeryan olursak kalcaz hastane de ama normal dogum hemen cıkıo :)

yahu aşagıya bakıyorum konuyu okuyan birsürü kişi var bir sen ve seda cevap vermiş soruma
haziran annişeri tecrübelerinizden beni mahrum bırakmayın yazın kız sizde

galibaaahihoyyytsağlık olsunn..yazandan bişi anlamadım :Saruboceq: kıyamm naren yaPTI SAĞOLSUN:))))a.s.

bugün çekingen herkesssss ara vermek yaramadı heralde parmaklar rahata alıştı sanırım narenimmmmm

bende bugün biara yazmıştım canım kadın alıcam evi dip köşe temizleticem,
halılarımı yakamaya vericem ,bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim
doğum çantamı hazırlayacağım

ne zaman başlasam bilmiyorum herkes erken dio ,
hele temizlik nankör hemen eskiye dönüyor herşey

doğum haziranın sonunda ne zaman yapsam bunları acaba ya

öfff sıkıntı yapıyor insana

aay ne çabuk yazdınız bnu kadar yaaaa okuyamıyoruumm..
bebişimin eksikleri vardı onları aldım şimdi netten, çıkıp dolaşamıyorum artık, arabada otururken sırtım çok ağrıyo..
bir çorap konusunu yakalayabildim, narencim kendinede bebişede çorap koy, lazım olur tatlım..

sedacım senle aynı gidiyoruz biz tarih olarak ben bu ayın 15inden sonra başlıcam işte sende o ara halledebilirsin canım günlük evi süpürüp tozlanınca silersen ne olcak batma hemen halılar falan e boya temiz olunca ev de temiz görünürr alalım da temizlesin kadınlar olmadı doğumdan sonra annelerde el atarlar kirlenen yerlereeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…