sema canım bende mayısın sonu gibi yada haziranın başı gibi yaptırırm diyordum bu büyük temizliği
tosba canım 17si gibi doğum 10gibi çok geç olmasın biliyorsun bebekler 10gün önce yada sonra gelebiliyorlar normal şartlarda
cnmm çok geçmişş olsun dikkat et kendineeeeeslm kızlar çok kötü bi gece gecirdim gece asırı bulantı kusma ve asırı bi bas dönmesi ile uyandım bas dönmesini unutamıyorum hala gözlerim görmüyo öyle bi dönmeydi.esimde görevdeydi çok zor tel. edebildim hemen hastaneye gittik zehirlenmişim iyiki kusabilmişim yoksa erken doğuma kadar götürebilirmiş gece süt içmiş 2 tane kuru incir yemiştim ondan olmuş Allah kimseye yasatmasın ölüyorum sandım. simdi iyiyim dinleniyorum umarım siz iyisinizdir
cnmm üzme kendiniiiNarencim batikon pamuk niye koydun , bebişin göbek bakımı içinmi, hastanede yaparlar onu ?
Kızlar bende doktordan geldim, ağladım ağladım uyudum şimdi biraz kendime geldim ,
Bebişim iyiymiş ama hiç büyümemiş, doktor herşeyi normal dedi, sağlıklı ama çok kilolu bir çocuk bekleme dedi, o kadar dikkat ediyorum yememe ama napayım , doktor bünye meselesi bu, sen kiloyu kendine alıyorsun dedi, Sağlıklı olsunda inşallah büyür daha o ,(
tamam canımcım çokkk saol yorduk senı:)))) henus gelmedı msjın site yavas cok ..hemen yapıştırcam..dogurmdan halletcez inşallahhh:1hug: temzlık işide cokk canımı skıooo.halılar çok pslenıo yahuu.butun perdeler stor nasıl temızlıcem onları hiççççççççççç bılmıomm.hepside krem rengıı.anam da yok vayyy banasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?