2009 Haziran Anneleri!!

sedacıım bende haziranın 17-19'u gibi bekliyorum bebişi inşallah, bu bahsettiğin büyük temizlik içinde haziranın 10'unu düşündüm..
herşey elden geçer artık...

sema canım bende mayısın sonu gibi yada haziranın başı gibi yaptırırm diyordum bu büyük temizliği

tosba canım 17si gibi doğum 10gibi çok geç olmasın biliyorsun bebekler 10gün önce yada sonra gelebiliyorlar normal şartlarda

sedacım işte erken olsun da geç kalmayayım diye mayıs sonu diyorum boya işlerinden sonra kendim yapamam temizliği boyayı da hazirana kaydıramam canım ondan böle düşündüm ben mmayıs biitmeden herşey bitmiş olmalı geriye kalan günler ben yaparım yapamazsam annem ben gelince elden geçiririm dedi duramaz zatenn

hı bi de benim yatak odam ve misafir odam halıflex canım ondan silmek kolay oluyo halıflexler yıkanmaya gidicek camlar da 1 ayda batmaz en azından şimdiki halinden daha temiz olurlar berbar durumda camlarımm kirlenirse içten ben dıştan eşimde siler ben böle düşünüyom kuzum karar seni tabi sen daha iisini bilirsin kendi evin için

tamam canımcım çokkk saol yorduk senı:)))) henus gelmedı msjın site yavas cok ..hemen yapıştırcam..dogurmdan halletcez inşallahhh:1hug: temzlık işide cokk canımı skıooo.halılar çok pslenıo yahuu.butun perdeler stor nasıl temızlıcem onları hiççççççççççç bılmıomm.hepside krem rengıı.anam da yok vayyy banasenağlama

aay gelmesiiin daha erken benim tosbaam, yazdığım tarih zaten sezeryan tarihi canım..
bu birazda benim annişlere bağlı, aralarında konuşup bana haber verebilirler şu gün yapılacak temizlik diye:))

cnmm çok geçmişş olsun dikkat et kendineeeee
cnmm üzme kendiniii
hiç büyümemiş derken hç mi gram almamış anlamadımmm
sağlıklı demiş ya doktorunn gerisini boşver cnmmm maş yavrunaaa

mrb kızlarrr
geçmişi anca bitirebildimmmm
semoş ve narenn hanımmm
ondan bşy yazamadımmm
herkes ii anladığım kadarıylaaa
semoş sendee kocişe kızma bebişide üzmeee herşey halolurr cnmmmm
relax olalaımmm
ama elde değil işteeee
hepimiz aynıyızzz
bende bugün bütün gün komşumla takıldım yedik içtikkk ii vakt geçirdimmm kocişde nöbette zatennn

pınar doktoraaa gtcektiiii daha gelmemişşşş nerde kaldııı acabaaaa merak ettmmmmmmmmmmmmmmmm

canım narenimin gönderdiği link 2776ncı sayfada ilk mesaj geldide sen görmedin alda ekle booşa beklemeee

geizyodur o saadetim annesinde falandırrrr kuzummm ii valla ne ii komşuların varrrrrr öfff sonunda yapcak heralde hala bi iş hallolmadı ben bütün gün oda boşaltmayla kalakaldım

off sitede hala sorun var sanirimm
gecmis sayfalara gitmek istiyorum hata veriyor hep...
ne olup bittiginide goremiyorum bu yuzden
sekrkiz aglama sen agladikca stres yaptikca bebis dahada etkilenir
varsin saglikli olsun kilolu olmasin beslenir dogunca..uzme kendini

hal olurrr az sabır semacımmm
strese sokma kendini ve bebişiii
özlemcimmm koysana kız odasınııııı
bak yoksa ben koyarımmm yakışıklının odasınııı

özlem canım nasılsın cicim herkes zırlak durumda hormonlardan dolayıı hehe bi de şu temizlik işleri konuşuluyo kuzum hastane çantaları falan konuşuyoduk cicimm

aaa bittimi özlemcim koysana yawwww bakalım da azcık neşemiz yerine gelsin olmamı????

Kizlar ne hizlisiniz yahu..iki yemek hazirlayayim vs. dedim ucmus sayfalar yine...
Ben yarin minigimi görmeye gidiyorum doktora..Ama bu uyuz doktor yine boyunu posunu söylemicek bana Onla kavga edecek halim de yok artik...En son kontrol de ancak kilosunu ögrenmistim minigimin...senağlama

Kızlarrr biz geldik...moralimiz bozuk malesef hiç keyfimiz yok senağlama suyum azalmış erken doğum olabilirmiş ve dr um kıbrısa tıp kongresine gidio 5 günlüğüne yetim gibi hissediorumm kendimi hepsi üst üste geldi bebişim 2480 gr olmuş buna sevinemedim bile doğum kanalına girmiş birde perşembe gününe kadar yatıcam sürekli doopler yapılacak perşembe

nidacım emin ol daha ii öğrenmemen zaten hatalı oluyo ölçümlerin çoğu kafaya takmasın bakalım nazlı kızın keyfi yerindemi?? ii haberlerini bekliyoruzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…