Kızlarrr biz geldik...moralimiz bozuk malesef hiç keyfimiz yok senağlama suyum azalmış erken doğum olabilirmiş ve dr um kıbrısa tıp kongresine gidio 5 günlüğüne yetim gibi hissediorumm kendimi hepsi üst üste geldi bebişim 2480 gr olmuş buna sevinemedim bile doğum kanalına girmiş birde perşembe gününe kadar yatıcam sürekli doopler yapılacak perşembe
maş pınarcımmm batuhanaaaa
canım üzülüp strese sokma kendniii
inşşş herşey yolunda ilerleerrr cnmmm
bide en korktuğum şey ağdasız yakalanmak doğuma
bende temizlik takıntı halini aldı geceleri bunları düşünmekten uykum kaçıyor :)))
Kızlarrr biz geldik...moralimiz bozuk malesef hiç keyfimiz yok senağlama suyum azalmış erken doğum olabilirmiş ve dr um kıbrısa tıp kongresine gidio 5 günlüğüne yetim gibi hissediorumm kendimi hepsi üst üste geldi bebişim 2480 gr olmuş buna sevinemedim bile doğum kanalına girmiş birde perşembe gününe kadar yatıcam sürekli doopler yapılacak perşembe
allah allah sen zaten erkenmi doğurucam sancım oluyo diyodun dr un dediğide bunu onayladı gibi bişey bide dr un 5 gün yok inşallah zamanlı gelir bebişin maşallah kilosu iyiymiş üzülme canım herşeyin hayırlısı ne zaman gelmek isterse o zaman gelir ama zamanlı gelsin yada sen hazır olduğunda gelir inşallah sıkma canını allah büyüktür
hasta bezini askeri hastaneye sordum verioruz istediğiniz kadar dedi
kamerayla telin sarjınıda koydum kuzum
arayan ulaşsın die 2telimide alcam yanıma trcell avea isteyen ulşasın :)
haklısın sedacım ya
tayt da alsam ii olcak
evlilik cüzdanına gerek yok zaten evli olmasak ben askeri hastanenin kapısından giremem kız :))
ısalak mendili ve biberoyazmayı unutmuşum kuzu parfüm bile koydum pis kokmayayım gelenlere die :)))gerci kuzularımız cdennet gibi kokacak :)
canım bende yarın gidicem ağdaya evlendikten sonra ilk kez gidicem önceden bekarken arkadaşım kuafördü ist.da hep ona gittim öğrenciykende ev arkadaşımla hallederdik şimdi nasıl gidicem hemde hamiş halimle orası o kadar değişmişken bilmiyorum bi cesaret gidicem kaç günde çıkıyo bi öğrenitim işte ona göre doğuma girmeden önce aldırırım
oy kuzum ya ne kadar erken gelcekki zaten 29 günün kalmış peki bu su neden azalırmış ki sen bol bol su iç canım çok alakalı sanırım bu ???? yada ben yanılyıorum ama bozma moralini batuş toplamış bak epeyce 2 hafta daha sabretsen 3 ü geçer evelallah sen bence balık hapına devam et allah korusun ama hiç bozma moralini erken dediyse belki 1 hafta erken falan demiştir canım dualarm seninle kuzumm
Canım sorma eşim dioki sen öleceğin günü bilmicen sadece .. suyum azaldığınamı sıkılayım,dr umun olmayacağınamı??ya zaten ist dan taşındım kaç dr dan bunu sevdim zamanla şimdi bide başkasının ellerinde kalmam inşallahh
canım bende yarın gidicem ağdaya evlendikten sonra ilk kez gidicem önceden bekarken arkadaşım kuafördü ist.da hep ona gittim öğrenciykende ev arkadaşımla hallederdik şimdi nasıl gidicem hemde hamiş halimle orası o kadar değişmişken bilmiyorum bi cesaret gidicem kaç günde çıkıyo bi öğrenitim işte ona göre doğuma girmeden önce aldırırım
ya benim onada cesaretim yok ya,
çok utanırım daha önce hiç gitmedim daha doktor bile görmedi
bende yarın kendim alıcam göremiyorum ama eldiveni tavsiye ettiler ayna felan yapıcaz bişeyler
dediğin gibi tipide kaydı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?