2009 Haziran Anneleri!!

nidacım ben anlamıyorum yurtdışında imkanlar daha gelişmiş olmalı ama bu doğum olayına çok önem vermiyorlar galiba

yurtdışındaki arkadaşlar hep bundan şikayetçi
ne kilosunu söylüyorlar ne bebeklerini görebiliyorlar
sadece 2kere ultrasona giriliyormuş orda

oysa biz burda daha iyi şartlara sahibiz sanırım

maş pınarcımmm batuhanaaaa
canım üzülüp strese sokma kendniii
inşşş herşey yolunda ilerleerrr cnmmm

allah allah sen zaten erkenmi doğurucam sancım oluyo diyodun dr un dediğide bunu onayladı gibi bişey bide dr un 5 gün yok inşallah zamanlı gelir bebişin maşallah kilosu iyiymiş üzülme canım herşeyin hayırlısı ne zaman gelmek isterse o zaman gelir ama zamanlı gelsin yada sen hazır olduğunda gelir inşallah sıkma canını allah büyüktür

maş pınarcımmm batuhanaaaa
canım üzülüp strese sokma kendniii
inşşş herşey yolunda ilerleerrr cnmmm

Saadetim ağlamaktan gözlerim çıktı inşallah perşembeye kadar normale döner suyum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alsak başka bi dileğim yok belim ağrıyor çok fena psikolojik oldu

bide en korktuğum şey ağdasız yakalanmak doğuma

bende temizlik takıntı halini aldı geceleri bunları düşünmekten uykum kaçıyor :)))

canım bende yarın gidicem ağdaya evlendikten sonra ilk kez gidicem önceden bekarken arkadaşım kuafördü ist.da hep ona gittim öğrenciykende ev arkadaşımla hallederdik şimdi nasıl gidicem hemde hamiş halimle orası o kadar değişmişken bilmiyorum bi cesaret gidicem kaç günde çıkıyo bi öğrenitim işte ona göre doğuma girmeden önce aldırırım

oy kuzum ya ne kadar erken gelcekki zaten 29 günün kalmış peki bu su neden azalırmış ki sen bol bol su iç canım çok alakalı sanırım bu ???? yada ben yanılyıorum ama bozma moralini batuş toplamış bak epeyce 2 hafta daha sabretsen 3 ü geçer evelallah sen bence balık hapına devam et allah korusun ama hiç bozma moralini erken dediyse belki 1 hafta erken falan demiştir canım dualarm seninle kuzumm

Canım sorma eşim dioki sen öleceğin günü bilmicen sadece .. suyum azaldığınamı sıkılayım,dr umun olmayacağınamı??ya zaten ist dan taşındım kaç dr dan bunu sevdim zamanla şimdi bide başkasının ellerinde kalmam inşallahh

kıyamam sana pınarcımmm
ağlama kuzummm yaaaa
yaa bu su nasıl azalıokiii
cnmmm
suyu son zamanlarda az mı tükettin kii
ondan mııı
su iç cnm bol bollll sennnnn
ama ne olurrr düşünmeee
hayırlısı ne ise olsunnnn
yakışıklı anne hasretine dayanamıcak deseneeee

canım belkı bılıyorsundur ama hastanede veya bebegını emzırırken parfum deodorant vs vucuduna sıkma.cunku bebek anne kokusu ve meme kokusu alabılıomus oyusden :)gıttıgım kursta ole dedıler .he bıde lavanta yagı cok rahatlatıomus anneyı bılegınıze surup arada koklayın ıı gelır demıslerdı :jeyyar:

Canımcım suları içmiş batuhanım bende 10 gündür az içmişim normalde çok içerim azalmış 4 lt su içicem perşembeye kadar inşallah normale dönerr yokkk her an olabilir doğum dedi

inşallah canım ama sters yapma yoksa sterste çok önemli moralini yüksek tut elinden geldiğince bol bol su iç canınıda sıkma allahım bilir ne zaman geleceğini

seda aman diim eldivenle ugrasma o basit değil ki kuzum ya onca saat sürüyor en iisi ağdacı bence de sema git cekinme valla 13 yasında kızlar gidio anneleri tututo götürüyor kızları ben de öle cesaretlendim2 hafta sora bende gitcem kız

ağdadan korkmayınn gidin kızlar 10 15 dakkalık olayyy
en fazlaaa
hem bi kere tadına varın daha bırakamazsınızzz
misler gibi oluosuuz ne gzlll

ay bilmiodum ecem sıkmıyım bari kokuma alışsın kuzum
tesk tatlım
a.s
inşallah vaktinde gelir kuzum sen cok panik yapmışsın düzelmeyecek sey değil bebeem suyu bol içmek en iisi
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…