2009 Haziran Anneleri!!

sedacmmm o zmnn söle dymmm
bi kere utana sıkıla açılıooo ilkk
sonra hep aynı kişiye devam edinceee
sıkıntııı kalmıooo
zaten canım sabahtan akşama kadar o kadar çok yapılar kii kuaförlerr
gözleri alışmış
mön mön bakmıolarrr
rahat ol cnm

kız heryerini bezle kaplıo kadın iicene bakmıoki sonra tek tek cekio bezleri cekinme tatlım 13 yasındaki kızlar gidio anneleri götürüyor ben de onlardan cesaret alıom 10 gün sora gitcem birde doguma yakın giderim zaten dogum haziran ortası

BAtuş içmiş sularıııı teyzesiiii , az içmişim son on gündür bideeamin canım dr um yokken gelmese çok sevincemmm

inşallah canım ama sters yapma yoksa sterste çok önemli moralini yüksek tut elinden geldiğince bol bol su iç canınıda sıkma allahım bilir ne zaman geleceğini
tamam canım su içmekten başka yapılacak bişi yokmuş zaten

ay bilmiodum ecem sıkmıyım bari kokuma alışsın kuzum
tesk tatlım
a.s
inşallah vaktinde gelir kuzum sen cok panik yapmışsın düzelmeyecek sey değil bebeem suyu bol içmek en iisi
.

okuycam canım içiom canımmm

sedacım ilk aldırmaya başladığımda ay da 1 gidiyordummm
şimdi 2 ayda bir gidiyorum anca çıkıooo tatlımm

BAYANLAR HASTANE CANTASI HAZIRLAYANLARA BIDE BENDEN BI TAVSIYE :)
KUNDAKLAR OLUYOR YA HANI BEZ GIBI USTUNE YARIM BEZ DIKMISLER ICINE BEBEGI KOYUYORSUN BIDE YASTIGI OLUYOR BIDE INCE BATTANIYESI OLUYOR ....UMARIM ANLADINIZ.
MESELA BUGUN ELTIM ONU KOYMUS BEBEGIN BESIGINE HASTANEDE YASTIGINADA ALTIN TAKILIYORDU BENDE ALICAM YOKSA HASTANE NEVRESIMI VERIOLAR.BEN ISTEMEM HASTANE NEVRESIMI BELKI BILIYORSUNUZDUR AMA PAYLASMAK ISTEDIM hihoyyyt

pınarcım cnm inş. normale döner caanım morali yüksek tut kendini inandır düzelecegine

amaaaan kız bu kk nezaman açıldı topişleer hiçde söölemiyolar :mymeka: napıyonuz tatlışlar bayadır görüşemedik ne oldu buraya bööle yaaa bende umudu kesmiştim artık uğramıyodumm

kız pınar noldu suyuna yaa ayy ben okumadım geçmişi çok diye azalmışmı yoksa canım benim yaaa nolcak peki sumu içmek gerekiyomuş Allah Allah yaa benim doktorda hiç çağırmadı haa 1ay sonraya gün vermişti aptal yeni doktor daha doğrusu ayy hiç sallamıyo bunlar yaa hadi bizimde azaldıysa falan ben de gidim bare yakınlarda çok geçmiş olsun pınoşum benimm eski seviyesine gelir inşallah canım benim ben dua edrim sen içini ferah tut kuşumm

pinarcim uzulme canim bol bol suyunu ic ins en kisa zmanda normale doner

Port bebeye baktım sımdı onun ıcınde olan alt acma denılen sey ıste arasına bebegı koymustu bugun basınada yastık ustunede aynı renk battanıye takım takım cok guzeldı hem yastıga altın asılıodu

Batuhanım içmiş canım ya git dr allahım korusun meleklerimizi ama artık doğumlar yaklaştı haftada bir gitmek gerekiyormuş....

pinarcim uzulme canim bol bol suyunu ic ins en kisa zmanda normale doner
Canımcım içiorummm bol bol su perşembeye kadar normale döner inşallahhh

Canim neden böyle oldun sen?Sen suyunu ic bol bol ve yat lütfen Pinarim..GEzmek yok artik sanaaaa

nidacım emin ol daha ii öğrenmemen zaten hatalı oluyo ölçümlerin çoğu kafaya takmasın bakalım nazlı kızın keyfi yerindemi?? ii haberlerini bekliyoruzzzzzz

Haklisin galiba Semoscum

CAnim Tr de doktorlarin kullandigi aletler buradakilerden cokk daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…