BAtuş içmiş sularıııı teyzesiiii , az içmişim son on gündür bideeamin canım dr um yokken gelmese çok sevincemmmkıyamam sana pınarcımmm
ağlama kuzummm yaaaa
yaa bu su nasıl azalıokiii
cnmmm
suyu son zamanlarda az mı tükettin kii
ondan mııı
su iç cnm bol bollll sennnnn
ama ne olurrr düşünmeee
hayırlısı ne ise olsunnnn
yakışıklı anne hasretine dayanamıcak deseneeee
tamam canım su içmekten başka yapılacak bişi yokmuş zateninşallah canım ama sters yapma yoksa sterste çok önemli moralini yüksek tut elinden geldiğince bol bol su iç canınıda sıkma allahım bilir ne zaman geleceğini
ay bilmiodum ecem sıkmıyım bari kokuma alışsın kuzum
tesk tatlım
a.s
inşallah vaktinde gelir kuzum sen cok panik yapmışsın düzelmeyecek sey değil bebeem suyu bol içmek en iisi .
sedacım ilk aldırmaya başladığımda ay da 1 gidiyordummm
şimdi 2 ayda bir gidiyorum anca çıkıooo tatlımm
pınarcım cnm inş. normale döner caanım morali yüksek tut kendini inandır düzelecegine
canım pek anlayamadım ama portbebedenmi bahsediyorsun
Batuhanım içmiş canım ya git dr allahım korusun meleklerimizi ama artık doğumlar yaklaştı haftada bir gitmek gerekiyormuş....kız pınar noldu suyuna yaa ayy ben okumadım geçmişi çok diye azalmışmı yoksa canım benim yaaa nolcak peki sumu içmek gerekiyomuş Allah Allah yaa benim doktorda hiç çağırmadı haa 1ay sonraya gün vermişti aptal yeni doktor daha doğrusu ayy hiç sallamıyo bunlar yaa hadi bizimde azaldıysa falan ben de gidim bare yakınlarda çok geçmiş olsun pınoşum benimm eski seviyesine gelir inşallah canım benim ben dua edrim sen içini ferah tut kuşumm
Canımcım içiorummm bol bol su perşembeye kadar normale döner inşallahhhpinarcim uzulme canim bol bol suyunu ic ins en kisa zmanda normale doner
Kızlarrr biz geldik...moralimiz bozuk malesef hiç keyfimiz yok senağlama suyum azalmış erken doğum olabilirmiş ve dr um kıbrısa tıp kongresine gidio 5 günlüğüne yetim gibi hissediorumm kendimi hepsi üst üste geldi bebişim 2480 gr olmuş buna sevinemedim bile doğum kanalına girmiş birde perşembe gününe kadar yatıcam sürekli doopler yapılacak perşembe
nidacım emin ol daha ii öğrenmemen zaten hatalı oluyo ölçümlerin çoğu kafaya takmasın bakalım nazlı kızın keyfi yerindemi?? ii haberlerini bekliyoruzzzzzz
nidacım ben anlamıyorum yurtdışında imkanlar daha gelişmiş olmalı ama bu doğum olayına çok önem vermiyorlar galiba
yurtdışındaki arkadaşlar hep bundan şikayetçi
ne kilosunu söylüyorlar ne bebeklerini görebiliyorlar
sadece 2kere ultrasona giriliyormuş orda
oysa biz burda daha iyi şartlara sahibiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?