Port bebeye baktım sımdı onun ıcınde olan alt acma denılen sey ıste arasına bebegı koymustu bugun basınada yastık ustunede aynı renk battanıye takım takım cok guzeldı hem yastıga altın asılıodu
KIZLAR BEBİŞLER İÇİN HANGİ marka krem şampuan yağ vs almayı düşünüyorsunuz sebamed düşünüyorum kullanan tanıdıklar var mı yardımcı olun yada fikir söyleyin onlar eksik miş kayınvalidemden önce almam lazım çünkü ben daha bebişime bişey almadan o herşeyi tamamlamış dün duydum sadece bunlar eksik kalmış fikirlerinizi bekliyorum annecikler:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
Canımcım suları içmiş batuhanım bende 10 gündür az içmişim normalde çok içerim azalmış 4 lt su içicem perşembeye kadar inşallah normale dönerr yokkk her an olabilir doğum dedi
ya benim onada cesaretim yok ya,
çok utanırım daha önce hiç gitmedim daha doktor bile görmedi
bende yarın kendim alıcam göremiyorum ama eldiveni tavsiye ettiler ayna felan yapıcaz bişeyler
dediğin gibi tipide kaydı zaten
seda aman diim eldivenle ugrasma o basit değil ki kuzum ya onca saat sürüyor en iisi ağdacı bence de sema git cekinme valla 13 yasında kızlar gidio anneleri tututo götürüyor kızları ben de öle cesaretlendim2 hafta sora bende gitcem kız
semoşum ya inan farklı deilsin bizim kadar düşünceli olamıyorlar malesef bide sana söz vermişti yaptıgına bak şimdi . ama üzme canım kendini olacagına varıyor herşey oda pişman olmuştur zaten canım seni üzdügü için .ama onlara tembellik çökebiliyor bazen tavrını koy biraz bak nasıl yapıyo istedigini anında biz onların üstüne çok fazla düşmekte yapıyoruz hatayı. üzme bakayım kendini ve çagatayı
günaydın tombişler nidacım hadi gitte gör kuzucuğunu hayırlısıyla canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?