2009 Haziran Anneleri!!

evet çok güzel bende alıcam ondan 6 parça benim alacam portbebe alt açma küçük yastık çantası kangurusu bide o portbebesi var ondan alıcam zaten kanguru almayı düşünüyodum bu daha hesaplı geldi bana inşallah bitmeden alabilirm eşim maaşı aldığında almayı düşünüyorum bakalım ama çok hoşuma gitti benim

semoşum ya inan farklı deilsin bizim kadar düşünceli olamıyorlar malesef bide sana söz vermişti yaptıgına bak şimdi . ama üzme canım kendini olacagına varıyor herşey oda pişman olmuştur zaten canım seni üzdügü için .ama onlara tembellik çökebiliyor bazen tavrını koy biraz bak nasıl yapıyo istedigini anında biz onların üstüne çok fazla düşmekte yapıyoruz hatayı. üzme bakayım kendini ve çagatayı

ayşecim dikkat et kendine tatlım çok geçmiş olsun
pınarım üzme yahu kendini stresten batuşu etkiliycen
inşallah dualarımız seninle artar suyun bak çaresi var allah çaresiz dert vermesin
aynı dileğim senin içinde geçerli emelcim
kilosunu doğunca arttırırsın bakımınla hayatım

özlem oğluşunun odası pek şeker olmuş
sade ve zarif iyi günlerde kullanın annesi

narenim hastane çantana terlik koy bir de bebek bezi gibi olan büyük hasta pedi koy
eğer normal olursa kanama çok oluoyr her yer batmasın diye bir küçük ped bir de bu büyük bezden
kullanıyordum ben

kızlar geçmişi okumaktan canım çıktı yahu
bugün bayağı konu konuşmuşsunuz
aklıma gelmişken semoşum sıkma canını işte dediğin gibi hormonlar
ve bizim içimizin tezliği

öptüm canlarım
hepinize iyi akşamlar
unuttuklarım olduysa kusura bakmasın

ya evet cnm urfadaaa
bak görrr urfa nasılll
bende ona bakıom bi yandannnn :))))

mayis kuzulari doguyor yaaaaaaaa
heyecanlaniyorum
urfayida gormus olduk

yaaa onlar btsede sıra bizee gelseeee
özlemcim senle ben pek bi zorluk çekmicez uykusuz gecelere şimdidenn geç yatıyoruzzzz

evet canim ben gec yatarim hep..
gunduzde uyumam
ins tersine onlarda gece uyurlarda daha rahat ederiz..
gececi biz

inş cnm inşş bizi üzmezler yavrucaklarrrr
ayyyy nasıl anne olcaz acabaaa

iyi anneler oluruz biz canim merak etme..
ben kacayim artik kocisim basimda
kendine ii bak canimcimm

tamam canım bende kaçımm barii kociş yok ama kızım var onla yatarız bizdeee
ii gecelerrrr
sabahkiii anneyedeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

cansın beybi nıvea karışık aldın ben markete girdim, şampuan cansının büyük boy vücut sabunu hem cansın hemde nıvea pişik kremi nıvea , pudrası cansın .Bezlerimiz primanın yeni doğanı.

Canımcım suları içmiş batuhanım bende 10 gündür az içmişim normalde çok içerim azalmış 4 lt su içicem perşembeye kadar inşallah normale dönerr yokkk her an olabilir doğum dedi

o batuşa söle daha çıkmadan yaramazlığa başlamasın sende canım elinden su şişesini eksik etme perşembeye kadar bol bol iç emi bakalım etkisi oluyomu???? korkma canım sen bol bol iç biz dua ederiz sana

kıs kim utanmazki öle relax relax açamazki kimse ama sadoşun dediği gibi ilk kez açınca utanırsın sooonra hep aynı kişiye aldırınca alışırsın misler gibiiiii

kıs gitcem de ne bilem yaa tipi bi kayık ki naren sorma kıs bekar falan sa korkmasın koca karın eçiş bücüş bi kukukaydirigubbakcemile3

anam hiç konuşmadım dün gece bi iş yapmadı bakalım bugün nolcak sanırım bugünde olmaz çünkü idmanı var sabaha kadar uyuyamadım inan bakalım napcak merak ediyom canımmm a.s.

günaydın tombişler nidacım hadi gitte gör kuzucuğunu hayırlısıyla canımm

didoşum tontişim günaydın nasılsın tatlı kuzummmmm:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…