2009 Haziran Anneleri!!

karnım bi yandan gurulduyo oğluşum bi yandan tekmeliyo kızlar çok acıkıtık mama yiyip gelelim şükür kk düzelmiş zaten

cansın beybi nıvea karışık aldın ben markete girdim, şampuan cansının büyük boy vücut sabunu hem cansın hemde nıvea pişik kremi nıvea , pudrası cansın .Bezlerimiz primanın yeni doğanı.

canım maşhh batuşuna.. sende sıkma canını yaa.. suyu bol tüket. süzelir inşş.. onların sduyu bizim sıvı almamaıza bağlı canım.. inş düzelirde zamanıdna gelirler hepside.. maşh bak balık yapı işe yaramış..kilosu artmış.. sıkma canını canım.. bende seni merak etmiştim..

herkse selamlar gzüel annelr.. biz fena halde üşütmüşüz(öksürük mahvediyor benisolunum yollarımı üşütmüşüm.. ilaçda alamıuyorum. ballı süt limonlu çaylarda portakal sularıyla geçiştirmeye çalışıyorum.. benim de ondan canım sıkkın(

daha ne olsun güzelim bence tamamdır.benimde hepsi hazırda valize yerleştireceğim bir ara.

iyiyiz semocan Allaha şükür ayaklar dışında canımm bide acayip ağırlaştım zor hareket ediyom valla yarın doktora gidcem inşallah bakalımm

narencim maşhh canım.. size koca bir bavul ancak yeter.canım baya çok şey koymuşsun .valla ben pek bişi almıcam yanıma.. sadece bebeişe ve kendim için pijama gecelik iç çamaşırı falan filan.

didocum hareket etmeye çalış yürümek iyi gelir şişliklere birde sen hep tuzsuz ye bence canım.. gerçi dr a gidecekmişsin oda söyler sana canım.. ağırlaşam hep aynı bende öyle biş işyapsam iki saat oturuyom(

canım ya çok geçmiş olsun.Ama ne alakası varmış ki kuru incirle sütün hiç duymamıştım.Allah korumuş seni ve bebişini.çok büyük geçmiş olsun.

ayşecik geçmiş olsun canım yaa.. ben görmemeişim.. aman dikkat.. dün gece bende mide bulantısından zor yuyudum (aman canım.. çok büyük geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım benimm dikkatet valla bak havalar tekrardan soğudu hiç belli olmuyo tam hasta ol diyen bir hava var yani şuan adanada bile fırtına var yağmurla beraber düşün yanii şu sıcak yerde bile bol bol meyve ye canım tarçınla bal ye boğaza iyi geliyo

canım ya niye üzüyorsun kendini daha öncede anlattım yine anlatayım.benden 2 ay önce hamile kalan arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz.beni hep 4-5 haftada çağırırken arkadaşı bebeğin gelişimi az diye 2-3 haftada çağırdı.Arkadaş 20 gün önce doğum yaptı bebek 3600 doğdu canım.maşallah görsen tontiş.Son haftalarda almış kiloyu.daha bizimde 5-6 haftamız var bakalım ne olacaklar.
dün havva geldi görüştük.bir arada seninle görüşelim kısmet olursa.havalar güzelleşsin hepimiz doğumları yapalımda görüşelim canım.

aaa ayşecimmm bende görmemiştim valla kuzum yaa çokk geçmiş olsun canım benimm ayy ne yicemizide şaşırdık artık hakkaten ya işte kocanı arayabilmişin Allahtan bizimde öyle bir sorun var işte değilmi neyseki ben annemlere geldim artık bidaha olmasın inşallah canım benim yaaa dikkat et kendine Allah korusun

sağol canım yaa.. o akdarda dikkat ettim.. hala kalın giyiyorum havalar iyi oslada.. son ayım hasta olmadan atlatayıkm dedim ama olmadı işte(zaten doğal yollarlla atlatmaya çalışıyorum.. p.tesi idi kontrolüm ama sanırsam cumaya gideceğim bu hastalık yüzünden(

günaydın anneler

ben ilk defa kızımı okula gönderdikten sonra uyudum
şu an şaşkın gibiyim sizlere bakalım dedik
kahvaltı edelim biz de geliriz

armağan çok dikkat et bu havalar çok sakat ya
hasta olmadan atlatsak şu son günleri dimi kızlar

Canim neden böyle oldun sen?Sen suyunu ic bol bol ve yat lütfen Pinarim..GEzmek yok artik sanaaaa
Haklisin galiba Semoscum
CAnim Tr de doktorlarin kullandigi aletler buradakilerden cokk daha iyi
ıçiyorum canımcımmm sen iii haberlerle gel inşallah dr dan

Canımsın inşallah perşembeye kadar çoğalır suyum normale dönerr

Son düzenleme:
bende ööle yapıyom canım gündüzleri baya yürüyom eve gelince accık inmiş oluyo ama sabah uyandığımda yine davul valla bıktım yaa dün kıyafet almaya gittim kuzenimin düğünü var elbise alim dedim şu yeni çıkan bollar varya anam bir giydim heryer iyi güzel ayaklar bir davul bilekler iğrenç bir görüntü hiçbişeyde olmuyo zaten ağlicaktım nerdeyse bende en son gittim sadece üstüme şık bişey aldım altımada hamişş pantolumu giycem napim artıkk:çok üzgünüm:

kız emoşum üzülme canım benim sağlıklı demiş ya işte önemli olanda bu zaten değilmi kiloyu alır sen merak etme her halukarda canım benim zaten son aylar alıyolar sağlıkla doğsun da sen aldırısın minikkuşa kiloyu annesiiii

Armycimmm saol canım...kilosuna sevinemedim bilee kuzumun...çokkızdım kendime nasıl susuz bırakmışım oğluşumu inşallah perşemeye kadar düzelir rahatlarm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…