KIZLAR BEBİŞLER İÇİN HANGİ marka krem şampuan yağ vs almayı düşünüyorsunuz sebamed düşünüyorum kullanan tanıdıklar var mı yardımcı olun yada fikir söyleyin onlar eksik miş kayınvalidemden önce almam lazım çünkü ben daha bebişime bişey almadan o herşeyi tamamlamış dün duydum sadece bunlar eksik kalmış fikirlerinizi bekliyorum annecikler:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
Kızlarrr biz geldik...moralimiz bozuk malesef hiç keyfimiz yok senağlama suyum azalmış erken doğum olabilirmiş ve dr um kıbrısa tıp kongresine gidio 5 günlüğüne yetim gibi hissediorumm kendimi hepsi üst üste geldi bebişim 2480 gr olmuş buna sevinemedim bile doğum kanalına girmiş birde perşembe gününe kadar yatıcam sürekli doopler yapılacak perşembe
bende hazırladım semacım sayayım bi şimdi aklıma gelenleri çantayı boşaltamıycam şimdi
kızımız için
2 takım hastane cıkışı
2 tane cıtcıtlı body
preaptamil bebekmaması
su ısıtıcısı
emzik nuk un minik emziğinden
15 tane hazır bez buda prima nın yeni doğan
batikon
pamuk
ıslak mendil
ana kucagı (içerisine minik yastık )
battaniye
beyaz tülbent aldım onuda doğum yapmış bi arkadastan duydum bebeğin boynuna koymak için hani ebelerin taktıgı beyaz yumuşak tülbentler var ya ondan yazın terliomuş kuzular
kusmuk mendili aldım 2 3 tane
bi de pişik kremi ne olur ne olmaz die
kendim için
bir tane pijama takımı
2 tane gecelik
ped bi paket
iç çamasırı hani su geniş olanlardan 4 adet siyah ve beyaz aldım
emzirme sütyeni
bi çift corap
mevsimlik hırka
terlik
göğüs kremi garmastan belki grek duyarsam lansiloh almayı düşünüyorum
gögüs kalkanı sipariş ettim aventin kini
arkadasımda süt pomposını verecek chicco nun
yüz havlusu
birde bornoz cünkü askeriye doguma yakın alıyor hastaneye duş alma yeri falan var
foto makinesi
makyaj malzemesi
tarak
toka
kırmızı sac bandı (bilmeyenler için söylüyorum kırmızı alın ister erkek ister kız bu bi gelenek kanamanın az olması için kırmızı takılırmış ilk gün )
cıkışta giyeceğim kıyafetler rahat ve bol kıyafetlerden koydum
cantam bu kızlar eksiğim varsa söyleyin olurmu
öperim sizi şimdiden :))
slm kızlar çok kötü bi gece gecirdim gece asırı bulantı kusma ve asırı bi bas dönmesi ile uyandım bas dönmesini unutamıyorum hala gözlerim görmüyo öyle bi dönmeydi.esimde görevdeydi çok zor tel. edebildim hemen hastaneye gittik zehirlenmişim iyiki kusabilmişim yoksa erken doğuma kadar götürebilirmiş gece süt içmiş 2 tane kuru incir yemiştim ondan olmuş Allah kimseye yasatmasın ölüyorum sandım. simdi iyiyim dinleniyorum umarım siz iyisinizdir
Günaydinn Kizlarrr...Doktora gidiyoruz bugün heyecanliyiz....
herkse selamlar gzüel annelr.. biz fena halde üşütmüşüz(öksürük mahvediyor beni solunum yollarımı üşütmüşüm.. ilaçda alamıuyorum. ballı süt limonlu çaylarda portakal sularıyla geçiştirmeye çalışıyorum.. benim de ondan canım sıkkın (
Narencim batikon pamuk niye koydun , bebişin göbek bakımı içinmi, hastanede yaparlar onu ?
Kızlar bende doktordan geldim, ağladım ağladım uyudum şimdi biraz kendime geldim ,
Bebişim iyiymiş ama hiç büyümemiş, doktor herşeyi normal dedi, sağlıklı ama çok kilolu bir çocuk bekleme dedi, o kadar dikkat ediyorum yememe ama napayım , doktor bünye meselesi bu, sen kiloyu kendine alıyorsun dedi, Sağlıklı olsunda inşallah büyür daha o ,(
geçmiş olsun canım benimm dikkatet valla bak havalar tekrardan soğudu hiç belli olmuyo tam hasta ol diyen bir hava var yani şuan adanada bile fırtına var yağmurla beraber düşün yanii şu sıcak yerde bile bol bol meyve ye canım tarçınla bal ye boğaza iyi geliyo
ıçiyorum canımcımmm sen iii haberlerle gel inşallah dr danCanim neden böyle oldun sen?Sen suyunu ic bol bol ve yat lütfen Pinarim..GEzmek yok artik sanaaaa
Haklisin galiba Semoscum
CAnim Tr de doktorlarin kullandigi aletler buradakilerden cokk daha iyi
Canımsın inşallah perşembeye kadar çoğalır suyum normale dönerrayşecim dikkat et kendine tatlım çok geçmiş olsun
pınarım üzme yahu kendini stresten batuşu etkiliycen
inşallah dualarımız seninle artar suyun bak çaresi var allah çaresiz dert vermesin
aynı dileğim senin içinde geçerli emelcim
kilosunu doğunca arttırırsın bakımınla hayatım
özlem oğluşunun odası pek şeker olmuş
sade ve zarif iyi günlerde kullanın annesi
narenim hastane çantana terlik koy bir de bebek bezi gibi olan büyük hasta pedi koy
eğer normal olursa kanama çok oluoyr her yer batmasın diye bir küçük ped bir de bu büyük bezden
kullanıyordum ben
kızlar geçmişi okumaktan canım çıktı yahu
bugün bayağı konu konuşmuşsunuz
aklıma gelmişken semoşum sıkma canını işte dediğin gibi hormonlar
ve bizim içimizin tezliği
öptüm canlarım
hepinize iyi akşamlar
unuttuklarım olduysa kusura bakmasın
o batuşa söle daha çıkmadan yaramazlığa başlamasın sende canım elinden su şişesini eksik etme perşembeye kadar bol bol iç emi bakalım etkisi oluyomu???? korkma canım sen bol bol iç biz dua ederiz sana
Tamam canımcım 250 ml lik suyla geziom elimde
bende ööle yapıyom canım gündüzleri baya yürüyom eve gelince accık inmiş oluyo ama sabah uyandığımda yine davul valla bıktım yaa dün kıyafet almaya gittim kuzenimin düğünü var elbise alim dedim şu yeni çıkan bollar varya anam bir giydim heryer iyi güzel ayaklar bir davul bilekler iğrenç bir görüntü hiçbişeyde olmuyo zaten ağlicaktım nerdeyse bende en son gittim sadece üstüme şık bişey aldım altımada hamişş pantolumu giycem napim artıkk:çok üzgünüm:didocum hareket etmeye çalış yürümek iyi gelir şişliklere birde sen hep tuzsuz ye bence canım.. gerçi dr a gidecekmişsin oda söyler sana canım.. ağırlaşam hep aynı bende öyle biş işyapsam iki saat oturuyom(
canım ya niye üzüyorsun kendini daha öncede anlattım yine anlatayım.benden 2 ay önce hamile kalan arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz.beni hep 4-5 haftada çağırırken arkadaşı bebeğin gelişimi az diye 2-3 haftada çağırdı.Arkadaş 20 gün önce doğum yaptı bebek 3600 doğdu canım.maşallah görsen tontiş.Son haftalarda almış kiloyu.daha bizimde 5-6 haftamız var bakalım ne olacaklar.
dün havva geldi görüştük.bir arada seninle görüşelim kısmet olursa.havalar güzelleşsin hepimiz doğumları yapalımda görüşelim canım.
canım maşhh batuşuna.. sende sıkma canını yaa.. suyu bol tüket. süzelir inşş.. onların sduyu bizim sıvı almamaıza bağlı canım.. inş düzelirde zamanıdna gelirler hepside.. maşh bak balık yapı işe yaramış..kilosu artmış.. sıkma canını canım.. bende seni merak etmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?