ben bebeğin kıyafetleri yıkadım ütüledim hurclara yerleştirdim dolap almadıgım için ama dolabını alınca koyarım
temizliği de kadın cagırtcam annem durcak basında ben bişi yapmıycam kızıolar bir cam sildim burnumdan getirdi annemle eşim h,ç bişey elleme diolar
bende sadace evre haftalık evi cekiğ siliorum vulasıkları kaldırıyorum makine yıkıo zaten bu
telaş etme bi kadın tutarsın evi temizler bahar temziliğolarak
halılarıda yıkatcam ben 3 günde gelio o ve de temiz yıkayan bir yer var buişte kuzum cantanı hazırlayınca kontrol ederiz beraber
ben bebeğe canta kendime de küçük valizlerden hazırladım tatlım
iyiyiz semocan Allaha şükür ayaklar dışında canımm bide acayip ağırlaştım zor hareket ediyom valla yarın doktora gidcem inşallah bakalımm
ben de dun aksam gittim doktora kontrole
önce NTS ye girdim sonra kontrol etti
bebek iyice kafayı kanala gömmüş dedi:)) nasıl rahat ediyor acaba orda merak ediyorum
dogum agrıların da baslamıs dedi, eger kanaman ve suyun gelmezse haftaya goruselim yoksa hemen gel dedi
ben de korktum yahu hiçbirşeyim de hazır dedğil
hemen gelir gelmez cantamı hazırlamaya basladım
pınatcım yalnız değilsin canım
kızlar biz çıktık annem yine kötü kötü bakıyo gelirim yine bayyyy
kızlar günaydın hepinize tombişler
kızlar akıllı anneler olarak lütfen dikkat edelim şunun şurasında en fazla 7 haftamız var ona bile sabredemezken işleri berbat etmeyelim
dikkatli olalım lütfen benim tontiş bilinçli teyzoşlarım tamam mı yormayın kendinizi hımmmmm:ecrin_bebek:
semoşum samsunun neresindesin
geçen yaz bafradaydım sinekler hariç herşey çok güzeldi eşimin teyzesi orda
Kızlarrr biz geldik...moralimiz bozuk malesef hiç keyfimiz yok senağlama suyum azalmış erken doğum olabilirmiş ve dr um kıbrısa tıp kongresine gidio 5 günlüğüne yetim gibi hissediorumm kendimi hepsi üst üste geldi bebişim 2480 gr olmuş buna sevinemedim bile doğum kanalına girmiş birde perşembe gününe kadar yatıcam sürekli doopler yapılacak perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?