2009 Haziran Anneleri!!

aynen canım bende 22 de izne ayrılıyorum ayrılacağım hafta halıları vereceğim yıkatmaya .ayrıldığım hafta sonu da 2 tane kadın çağıracağım dip köşe temizleteceğim evimi.Allah hepimize kolaylık versin canım.

pınarcım
üzülme ve hiç canını sıkma canım
bol bol su içersen inşallah düzelir
perşembe gunu de iyi haberlerle gelirsin

ben de dun aksam gittim doktora kontrole
önce NTS ye girdim sonra kontrol etti
bebek iyice kafayı kanala gömmüş dedi:)) nasıl rahat ediyor acaba orda merak ediyorum
dogum agrıların da baslamıs dedi, eger kanaman ve suyun gelmezse haftaya goruselim yoksa hemen gel dedi
ben de korktum yahu hiçbirşeyim de hazır dedğil
hemen gelir gelmez cantamı hazırlamaya basladım
pınatcım yalnız değilsin canım

kızlar günaydın hepinize tombişler

kızlar akıllı anneler olarak lütfen dikkat edelim şunun şurasında en fazla 7 haftamız var ona bile sabredemezken işleri berbat etmeyelim
dikkatli olalım lütfen benim tontiş bilinçli teyzoşlarım tamam mı yormayın kendinizi hımmmmm:ecrin_bebek:

iyiyiz semocan Allaha şükür ayaklar dışında canımm bide acayip ağırlaştım zor hareket ediyom valla yarın doktora gidcem inşallah bakalımm

ay dr dedin aklıma geldi bak bende arayıp randevu alayım cuma gününe saol kuzum

oy o ağırlaşma bende de var azcık mutfak toplayıp bi yemek yaptımmı belim kopuyooooo az kaldı dayancaz artık

başlamışmı:1shok: ne diyosun yasemincimmmm anam hazırla tabiiii ayy çok heyecanlıı bakalım bana ne dicek dr gerçi benim dhaa zamanın var ama

kızlar biz çıktık annem yine kötü kötü bakıyo gelirim yine bayyyy

gülü gülü didoşum annene selmalar ellerinden öptümm:CüvCüv:

günaydıncanlarım nasılsınız.biz iyiyiz çok şüür.

armagancım canım dikkat et kendine az kaldı sıkı giyin.

pınarım canım üzme kendini bol s iç yavaş haraket et.

emelcim kız üzmekendini kilo doğduktan sonrada alınır yereki sağlık lı olsun. bak ben 1250 kg doğmuşum şimdi 80 kğ doğru yol alıyorum :) sıkma canını

guzelim sen oyle diyorsun da insan da bu zamanda acayip enerjik ve heyecanlı oluyor
ne yapsam diye dusunup duruyoruz

kızlar mardin de olanlardan haberiniz var mı çok üzüldüm ya 1 köyden 2 kişi kurtulmuş töre cinayeti diyolar ama sanırım köpekler yine katliama başladılarrrrr allah rahmet eylesinnn

töre falan değil semoşum köyün bütün erkekleri korucuymuş ölenlerden 2 si erkek oda imamla bilmem kim geri kalan kadın ve çocuklar mış

yalnızca 2 genç kız kurtulmuş onlar da ötekileri odaya soktuklarında başka yerde yatağın altına saklanarak kurtulmuşlar yani 4 maskeli adam köyde erkek olmadığını savunmasız çocuklar ve kadınlar olduğunu biliyordu vahşi yaratıklar gerçi 1 mayısta şahirde bu kadar canavarı gördükten sonra dağdaki canavarlar normal geldi bana ALLAH HEPSıNıN BELASINI VERSıN ÖLÜMLERı BıLE KOLAY OLMASIN ıNŞALLAH
sinirlendim yine

semoşum samsunun neresindesin

geçen yaz bafradaydım sinekler hariç herşey çok güzeldi eşimin teyzesi orda

ay valla çok üzüldüm senelerdir oralardan köylerini evlerini bırakıp şehirlere göç ediyolar sonra olanlar malummm hem kendi halkları için mücadele ettiklerini söleyip hem kendi ırkından insanları öldürmek nasıl bi çelişkidir üstelik senin herşeye rağmen yanında olan devlete bu kin bu düşmanlık neden cehaletten başka bişey değil allahım kökünü kurutsun bunlarınnn

günaydın herkeseee
bi bakalımm dedikk sizlere kahvaltı hazırlayıp kocişi uyandırcam sonra çarşıda işimiz varrr
armağancımmm geçmiş olsun cnm dikkat et kendineee kuzummm

semoşum samsunun neresindesin

geçen yaz bafradaydım sinekler hariç herşey çok güzeldi eşimin teyzesi orda

canım ben merkezdeyim atakumda sahildeyim ama hsurmal var ya havva hani bak o bafralı kuzuu benim babamda termeliii samsuna geldiysen merkese muhakkak atakuma gelmişsinizdir sahile oturmaya falan fıstıkkkaydirigubbakcemile5

zekasızlar işte semacımm
bölücülerrr
allah belalarını versinn
soyunun [/da sopunundaaa
adam olsalar erkekçe karşı karşıya savaşırlarrr
şerefsizcee kıyıdan köşedennn değillll
bu muuu yiğitlikkkk
ayyy sinirlendimmmm daha konuşmuyummmm ağzımııı ilk defa bozcam yoksaaaaaaaa
pis kenelerrrrrI]

geçen yaz bi çıktık yapamadığımız balayını yapalım dedik iyikide yapmışız şimdi bebişle çekilmezdi antalya konya sinop samsun heryeri geze geze geldim kayınvalidem samsunda büyümüş oralarada uğradık çok güzel ve modern di çok beğendimmmmm inş yine gideriz bebeiş büyüdükten sonra.

YASEMİNEL ist neresindensin anadolu avrupa KAÇ HAFTALIĞIZ TONTİŞİM hihoyyyt

geçmiş olsun güzelim sakın üzülme inşallah bekler zamanını oğluşun ama gelsede korkacak bir şey yok.burada tanıdık biri 33+5 te doğurdu 2 kilo dediler bebişi 2,5 kilo doğdu ciğerleri gelişmemiştir dedi doktor küveze bile alınmadı.gayet sağlıklı yani.Herşey olucağına varır sağlıklı olsında gerisini düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…