2009 Haziran Anneleri!!

he valla saadet ne küfür etsin ne sölesen boş allaha sığınalım onların şerrinden duygusuz insanlıktan çıkmış bunlarrrr

yasemincim güzeldir samsun biraz sakin bi şehir ama olsun ist.dan sonra bura bana çok sessiz geliyo ben doğma büyüme ist.luyum ama babam samsunlu üni. de burda okudum kocişde beni okurken kafaladı :CüvCüv:

pınarcım
üzülme ve hiç canını sıkma canım
bol bol su içersen inşallah düzelir
perşembe gunu de iyi haberlerle gelirsin
Yasemincim inşallah sağlıkla gelsin kuzularımızz...boçl su içiorum uzattım ayaklarımı dinleniyorum..

Canımcım insan ister istemez panik oluyor birde dr um kıbrısa gidio konferansa ya o yokken bişi olursa die korkuorumm

pınar gecen hafta da benim doktorum da konferanstaydı hem de 5 gün
ben de oyle korktum ki ya dogurursam nolcak diye
sonra doktor teyzemiz tum hastalarını tembihlemiş sakın dogurmayın diye:)

pınar sen her ihtimale karşı dr n dediğinden de faazla iç su batuş tüketmiş ya onun payını da iç okiş cicim canını da sıkma herşey olacağına varır sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış bunun içinde biz duacıyız hep ok güzelim benim

YİYECEK EKMEK NERDEYSE kısmet oraya gidiyo ben de şimdi bi bebişim olacağına bile inanamıyorum herşey hayal gibi evlenemezken bi baktım sevdiğim adamla evlenmişim şimdi bide bunun meyvesi aman Allahım çok garip bir duyguu ya inanması çok zor sanırım bebişimi kucağıma alınca herşeyin gerçek olduğunu anlayacağım kaydirigubbakcemile5

ooo senin çok yaklaşmış yasemincim hayırlısıyla kucağına alacaksın yani ohhhhhh ohhhhhh bize de zaman geçmiyo valla

armagancım didocum narencim tesekkür ederim.narencim birinden biri bozulmuş cnm ondan olmuş

pınar gecen hafta da benim doktorum da konferanstaydı hem de 5 gün
ben de oyle korktum ki ya dogurursam nolcak diye
sonra doktor teyzemiz tum hastalarını tembihlemiş sakın dogurmayın diye:)
Canım benim dr da 9-14 mayıs arası yokk offf sinir oldum valla inşallah bekler batuşummm

İçmezmiyim semoşum çok içiom canımsınızz iiiki sizler varsınız yoksa kafayı yerdim 2 günde

evet pınarcım gecen gece zehirlendim.bulantı ve asırı bas dönmesi ile acile gittim 6 saat kendime gelemedim.çok korktm simdi iyiyim

kızlar biraz önce çantamı hazırladım
insan bir garip oluyor
eşim dün gece daha ne bekliyorsun neden çantamız hazır değil dedi ben de bu sabah hazırladım işte

inşallah zamanından önce kullanmamız gerekmez hepimiz için hayırlı doğumlar olur inşallah

Kimse yokmuuuu?
Oku oku anca bitirebildim geçmişi
Pınarcım , inşallah vaktinde gelir batuşumuz, çok üzme kendini, sen elinden geleni yap, suyunu iç, gerisi Allaha kalmış
Armağancım geçmiş olsun sanada

Canlarım desteğiniz için hepinize çook teşekkür ederim, belki yanlış ölçmüştür benim kuzumuda doktor, çünkü doğumdan çıkmıştı yorgundu acayip , çok ilgilenmedi kızdım ama napayım işte, bu doktorların sağına soluna belli olmuyor

Narencim görüşelim artık bir ara, Bensiz buluştunuz demek dünürümle klava:
bu tarafa gelirseniz beklerim mutlaka , özelden telefonumu yazcaktım ama özel mesaj almıyorsun

Vildancım yani özür dilerim oda naren ya nicki,
Keşke imkan olsa hepimiz görüşsek , iyi ki varsınız tombiklerim benim Şeniz

ÖZÜR DİLERİZ GÜZELİM ÖYLE OLDU İŞTE.sırnaşık şey
YOLUMUZUN DÜŞMEDİĞİ Mİ VAR HER İŞİMİZ BURSADA .ASLINDA SEN GEL HAVVALARIN OLDUĞU YER SÜPER ATLAR FALAN VAR HEP DIŞARDAN GÖRÜYORUM YAKINDAN GÖRMÜŞ OLURUZ.
ŞU DOĞUMLARI YAPALIM BİR GÜN HABERLEŞİR GÖRÜŞÜRÜZ MUHAKKAK GÜZELİM.
BU ARDA ÖZEL MESAJ ALIYORUM BEN YA.

ben anladım, herkes benim olmadığım saatte burda oluyo, geliyorum bi geçmişi okuyum diyorum. Neler olmuş neler...
Pınar, armağan ve ayşecikkk hepinize geçmiş olsun..
Pınarcım panik yapma canım sakin ol bence ben kendimi şimdiden doktorum olmasa da doğum yapabileceğime alıştırmaya çalışıyorum, emin ol iyi bi doktorsa seni de kötü birine emanet etmez giderken(tabi batuş sen doktorunuzu bekle acele yok teyzoşumm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…