YASEMİNEL ist neresindensin anadolu avrupa KAÇ HAFTALIĞIZ TONTİŞİM hihoyyyt
Yasemincim inşallah sağlıkla gelsin kuzularımızz...boçl su içiorum uzattım ayaklarımı dinleniyorum..pınarcım
üzülme ve hiç canını sıkma canım
bol bol su içersen inşallah düzelir
perşembe gunu de iyi haberlerle gelirsin
Canımcım insan ister istemez panik oluyor birde dr um kıbrısa gidio konferansa ya o yokken bişi olursa die korkuorummgeçmiş olsun güzelim sakın üzülme inşallah bekler zamanını oğluşun ama gelsede korkacak bir şey yok.burada tanıdık biri 33+5 te doğurdu 2 kilo dediler bebişi 2,5 kilo doğdu ciğerleri gelişmemiştir dedi doktor küveze bile alınmadı.gayet sağlıklı yani.Herşey olucağına varır sağlıklı olsında gerisini düşünme.
Canım benim dr da 9-14 mayıs arası yokk offf sinir oldum valla inşallah bekler batuşummmpınar gecen hafta da benim doktorum da konferanstaydı hem de 5 gün
ben de oyle korktum ki ya dogurursam nolcak diye
sonra doktor teyzemiz tum hastalarını tembihlemiş sakın dogurmayın diye:)
İçmezmiyim semoşum çok içiom canımsınızz iiiki sizler varsınız yoksa kafayı yerdim 2 gündepınar sen her ihtimale karşı dr n dediğinden de faazla iç su batuş tüketmiş ya onun payını da iç okiş cicim canını da sıkma herşey olacağına varır sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış bunun içinde biz duacıyız hep ok güzelim benim
evet pınarcım gecen gece zehirlendim.bulantı ve asırı bas dönmesi ile acile gittim 6 saat kendime gelemedim.çok korktm simdi iyiyim
armagancım didocum narencim tesekkür ederim.narencim birinden biri bozulmuş cnm ondan olmuş
armagancım didocum narencim tesekkür ederim.narencim birinden biri bozulmuş cnm ondan olmuş
Kimse yokmuuuu?
Oku oku anca bitirebildim geçmişi
Pınarcım , inşallah vaktinde gelir batuşumuz, çok üzme kendini, sen elinden geleni yap, suyunu iç, gerisi Allaha kalmış
Armağancım geçmiş olsun sanada
Canlarım desteğiniz için hepinize çook teşekkür ederim, belki yanlış ölçmüştür benim kuzumuda doktor, çünkü doğumdan çıkmıştı yorgundu acayip , çok ilgilenmedi kızdım ama napayım işte, bu doktorların sağına soluna belli olmuyor
Narencim görüşelim artık bir ara, Bensiz buluştunuz demek dünürümleklava:
bu tarafa gelirseniz beklerim mutlaka , özelden telefonumu yazcaktım ama özel mesaj almıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?