Kimse yokmuuuu?
Oku oku anca bitirebildim geçmişi
Pınarcım , inşallah vaktinde gelir batuşumuz, çok üzme kendini, sen elinden geleni yap, suyunu iç, gerisi Allaha kalmış
Armağancım geçmiş olsun sanada
Canlarım desteğiniz için hepinize çook teşekkür ederim, belki yanlış ölçmüştür benim kuzumuda doktor, çünkü doğumdan çıkmıştı yorgundu acayip , çok ilgilenmedi kızdım ama napayım işte, bu doktorların sağına soluna belli olmuyor
Narencim görüşelim artık bir ara, Bensiz buluştunuz demek dünürümleklava:
bu tarafa gelirseniz beklerim mutlaka , özelden telefonumu yazcaktım ama özel mesaj almıyorsun
vildancım yani özür dilerim oda naren ya nicki,
keşke imkan olsa hepimiz görüşsek , iyi ki varsınız tombiklerim benim şeniz
ben anladım, herkes benim olmadığım saatte burda oluyo, geliyorum bi geçmişi okuyum diyorum. Neler olmuş neler...
Pınar, armağan ve ayşecikkk hepinize geçmiş olsun..
Pınarcım panik yapma canım sakin ol bence ben kendimi şimdiden doktorum olmasa da doğum yapabileceğime alıştırmaya çalışıyorum, emin ol iyi bi doktorsa seni de kötü birine emanet etmez giderken(tabi batuş sen doktorunuzu bekle acele yok teyzoşumm)
ÖZÜR DİLERİZ GÜZELİM ÖYLE OLDU İŞTE.sırnaşık şey
YOLUMUZUN DÜŞMEDİĞİ Mİ VAR HER İŞİMİZ BURSADA .ASLINDA SEN GEL HAVVALARIN OLDUĞU YER SÜPER ATLAR FALAN VAR HEP DIŞARDAN GÖRÜYORUM YAKINDAN GÖRMÜŞ OLURUZ.
ŞU DOĞUMLARI YAPALIM BİR GÜN HABERLEŞİR GÖRÜŞÜRÜZ MUHAKKAK GÜZELİM.
BU ARDA ÖZEL MESAJ ALIYORUM BEN YA.
Kimse yokmuuuu?
Oku oku anca bitirebildim geçmişi
Pınarcım , inşallah vaktinde gelir batuşumuz, çok üzme kendini, sen elinden geleni yap, suyunu iç, gerisi Allaha kalmış
Armağancım geçmiş olsun sanada
Canlarım desteğiniz için hepinize çook teşekkür ederim, belki yanlış ölçmüştür benim kuzumuda doktor, çünkü doğumdan çıkmıştı yorgundu acayip , çok ilgilenmedi kızdım ama napayım işte, bu doktorların sağına soluna belli olmuyor
Narencim görüşelim artık bir ara, Bensiz buluştunuz demek dünürümleklava:
bu tarafa gelirseniz beklerim mutlaka , özelden telefonumu yazcaktım ama özel mesaj almıyorsun
ben anladım, herkes benim olmadığım saatte burda oluyo, geliyorum bi geçmişi okuyum diyorum. Neler olmuş neler...
Pınar, armağan ve ayşecikkk hepinize geçmiş olsun..
Pınarcım panik yapma canım sakin ol bence ben kendimi şimdiden doktorum olmasa da doğum yapabileceğime alıştırmaya çalışıyorum, emin ol iyi bi doktorsa seni de kötü birine emanet etmez giderken(tabi batuş sen doktorunuzu bekle acele yok teyzoşumm)
slm herkese, iyisinizdir ins kk ya girmekde bikacdir zorlandim acaba sizdedemi oldu.
bügün kizimi gördüm kilos haftasina göreymis , plasentam bebegimin önündeydi ama cok sükür arkaya cekilmis, dogumum yani normal olcak.ve ben sadece 1 kilo almisim bunada cok sevindim.cok sükür hersey normal .
gecmisi okuyamadim ama umarim herkes iyidir , son 1 haftada önemli bi degisiklikler olduysa banada söylerseniz menmun olurum güzel anneler tamami.sizleri ve kücük meleklerinizi ,melegim ve ben öpüyorum
Pınarcım, canım arkadaşım, stres hemde nasıl hepimizde artık, hiç üzülme inşallah zamanında gelir,
erken gelseler bile, artık gelişimlerini tamamlıyorlar, küveze bile koymazlar
Hiç büyümemiş benim oğlumda 15 gün önce ki kadar, ama yanlış ölçtüğünü düşünüyorum, çünkü karnım büyüyor her geçen gün ,
Deli gibi vitamin, balık yağı, pekmez, süt , meyve yiyorum artık daha napayım
doktor dediki bebekler bazı haftalar alır, bazen almaz, belki de son günlerde alcak seninki dedi ,
20 gün içindene alcaksa artık, neyse sağlıklı olsunlarda dediğiniz gibi, doğuncada alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?