2009 Haziran Anneleri!!

Emelcimm inşallah canım sona yaklaştıkça stres çoğalıo bide sorun olunca insanın iiice morali bozuluo malesefff ben geçmişe hiç bakamadım ağlamaktan bebişin küçükmüş annesi sağlıkla gelsinde küçük olsun sen sütünle onu koca erkek yaparsınnn

Canım stres yaptı hepsi üstüste gelince perşembeye kadar oğluşumun suyu çoğalır inşallahh arkadaşı varmış iii bi dr olmazsa o müdahale edecek artık sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallahhhhhh

Güzelim benim evim merinos parkının hemen altı, ne zaman müsait olursanız beklerim
7-24 evdeyim nasıl olsa
Havvalara gitmek istiyorum ama , ağırlaştım artık 20 günüm kaldı,
bebişler doğsun, lohusalıklarımızı da atlatalım, hep beraber görüşürüz bir gün

sağol canım.. ben senin konun anlamamıştım ama pınoşum yazmış aşağıda. küçükmü dedi dr bebeişe .. boşverr canım yaa.. ben iannamıyorum bu usg ölçülerine. sıkma canını.. öyle küçük diyipte tosun doğrunadıda çok duydum. sağlıklı olsunalrda küçükde olsalar sütümzüle besleriz Allah'ın izniyel:)

sağol canım yaa..

Pınarcım, canım arkadaşım, stres hemde nasıl hepimizde artık, hiç üzülme inşallah zamanında gelir,
erken gelseler bile, artık gelişimlerini tamamlıyorlar, küveze bile koymazlar
Hiç büyümemiş benim oğlumda 15 gün önce ki kadar, ama yanlış ölçtüğünü düşünüyorum, çünkü karnım büyüyor her geçen gün ,
Deli gibi vitamin, balık yağı, pekmez, süt , meyve yiyorum artık daha napayım
doktor dediki bebekler bazı haftalar alır, bazen almaz, belki de son günlerde alcak seninki dedi ,
20 gün içindene alcaksa artık, neyse sağlıklı olsunlarda dediğiniz gibi, doğuncada alır

Kızlar hastane çantasına emzik biberon koymuşsunuz gerek olurmu ki, kutusunda duruyor kaynatmak lazım önce dimi, eğer emmesse biberonla verilir diyemi koydunuz ?

slm herkese, iyisinizdir ins kk ya girmekde bikacdir zorlandim acaba sizdedemi oldu.
bügün kizimi gördüm kilos haftasina göreymis , plasentam bebegimin önündeydi ama cok sükür arkaya cekilmis, dogumum yani normal olcak.ve ben sadece 1 kilo almisim bunada cok sevindim.cok sükür hersey normal .

gecmisi okuyamadim ama umarim herkes iyidir , son 1 haftada önemli bi degisiklikler olduysa banada söylerseniz menmun olurum güzel anneler tamami.sizleri ve kücük meleklerinizi ,melegim ve ben öpüyorum

şekercim canım bencede bu ölçümlere güvenem.. ama birde şu varki bebeişler en çok son 3 haftada kilo alırmış.. artık ne kadar doğru bilmem.. son 3 hafta çok öenmliymiş aslında.. işte o yüzden diyorum ya ne kadar zamanında doğarsalar o kadar iyi.. yoksa 36 dan sonra gelişmleri tamamlanmış oluyor zaten..

canım hadi gözünadyın meleğini gömrüşnsün ne güzel herşeyide normalmş..sende az almışsın .. hadi hayırlısı..

inşallah alır Armğancım,
güvenmiorm zaten ölçümlere doğunca anlıcaz artık kilosunu da boyunuda
Bir uyku bastırdı kızlar , içim uyuyor,
öptüm hepinizi görüşürüz yine

şekercim ben koymayı düşünmüyorum.. acelesi yok bence..eve gelince hem emziğide doğar doğmaz ağzına sokmayı düşünmüyorum.. duruma ögre en az 20 günlük olsun öyle denerim.. onun eti ne budu ne.. enerjisi olamzki. boşboş onu emeceğine beni emsin ama:))dimi yani:))

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım deli gibi su içiyorum ve dinleniyorum , sende mis gibi yemeklerini yiyosun başka yapacak bişeyimiz yok allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn...

emelcim polikarbon biberon ve emzik al onlar kaynatılabiliyor ben hepsini kaynattım canım
bebeklerin eger ilk gün sütün gelmeze sekerleri düşüyor drlar mama verin eger hiç gelmezse dio ben ondan koydum ıstıcı biberon ve mama

ayşecim geçmişi okudumda sen kötü olmuşun zehirlenmişin çok çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine üzüldüm valla okuyunca aman tatlım yediklerinide iyi seç

aman aman kızlar bu son haftalar çok dikkat edelim son haftalarda gezmeye bile gitmeyin diyo dr lar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik azcıkda sabredip bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda ondan sonra neyi özlediysek onu yaparız artık

ya biberon niye lazım olucak ilk zaman gelmiyo diyemi koyuyonuz ama zaten sık sık emzirmicezmi bende koysammıki bilemedim

valla ben 2 arkadasımın dogumunda bulundum
2 side sezeryanla dogum yaptı ve lazım oldu tatlım bence koy mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…