2009 Haziran Anneleri!!

ben gögüs pombası ve biberon koydum cantama kızlar emmeyle gelmezse ompayı deneyecegim

ınşallah emer bebişler, sütlerimiz bol bol gelir de hiç gerek olmaz
Ben hazır mamada vermek istemiyorum , hepsi suni ,zararlı
sebze meyve suları, yemeklerden yumuşak olanlar, çorbalar, böyle şeyler vericem
tabi zamanı gelince :)

ayşecim çok geçmiş olsun allah korumuş cnm seni bebişini umarım hiç birimiz doğurana kadar hiç bi aksilik yaşamayız.pınarcım sende kafana takma su içerek herşeyi yoluna koyarsın batuşta annesini üzmez vaktinde gelir.
günler gitgide azalıo bnde heyecan yaptım valla.dün rüyamda sezeryanla doğum yapmıştım 36,haftada hayır olsun inş.

su sitedeki sorun yuzunden gundemden uzak kaldimm yaaa..
ozledim sizi
bi turlu girip yazamiyorum hep hata veriyor..
nasilsiniz kizlar
oglusumda arkadaslarini ozledi bebisler nasil

özlemcim saol bizler iyiyiz çok şükür.bende bi türlü takip edemedim doğru dürüst yazıları inat yaptım artık.okudum sonunda bi kızmını.
ben ateş olçer alıcam ama kızlar nası alcama karar veremedim alından var kulaktan var,bide biberonda ne alsam acaba hanigi marka iyidir fikirleriniz varmı?

ay ders çalişim dedim iki gündür ne çalişcaksam bu saatten sonra kafam almıyor artık benim yaa bıkmışım valla sandalyedede rahat oturamıyom zaten göbeğim masaya çarpıp duruyo ayaklar şişiyo bitaraftan napcam bilmiyom kuzucuklar bu senede yatar bu kpss :lepi:

valla ben 2 arkadasımın dogumunda bulundum
2 side sezeryanla dogum yaptı ve lazım oldu tatlım bence koy mutlaka

saol tatlım koyarım o zaman bende ne olur ne olmaz aslında ilk bir hafta pek süt olmuyomuş ondan sonra geliyo ama o zamana kadar pek olmuyomuş ama genede çocuk doyuyo sık sık emzirmenin yararı var ama doğumdan çıktıktan sonra gelmeyebilir gelmezse zaten hemşireler pompayla çekiyolar ben o yüzden pompa koymıcam ama biberon vs. koyarım daha hazırlamadım dr dan gelince artık hazırlamaya başlıcam çantamı

Derincimmm inşallah düzelir canımm su içiyorum bol bol , dinleniyorumm başkada yapacak bişi yok ... stres olduk sona yaklaştıkçaa

kızlar ben geldim kocişi uyuttum bi bakim dedim nasılsınız moraller ne durumda bi sıkıntı bi sorun yok demi öff site gene hata verip duruyo ne zaman düzelecek yaa

kızlar bi link veriyorum elinizde bulunsun giremediginiz zamanlarada kullanırsınız. direk foruma ulaşabiliyorsunuzwww.kadinlarkulubu.com/forum.php

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…