2009 Haziran Anneleri!!

kızlar iyisiniz demi hepiniz
biz evde son rutuşları yapıyoruz artıkın
son 1 ayımda bol bol dinlenecegim. resmen oglumu bekleyecegimheheheheh

kızlar iyisiniz demi hepiniz
biz evde son rutuşları yapıyoruz artıkın
son 1 ayımda bol bol dinlenecegim. resmen oglumu bekleyecegimheheheheh

havvacım saol canım, ben iyiyiim, başımın, sırtımın, kıçımın ağrısını saymazsaaammm hihoyyyt
artık bu ağrılarım olmadan bi hayat düşünemiyoruuuuumm kafamçokkarıştı
eve gelince hiçbir rütuş yapamıyorum çünkü, mobilyalarımızın kokusu hala çıkmadı, bebeğimin tüm eşyaları oturma odamızda, hiç bişey yerleştiremiyorumm.
bekliyoruz bakalım biraz daha zaman geçsin..

bende son 1 ayımda sadece bebişimi beklicem canııııımm,benden önce doğum yapanların hikayelerini okucam, çok heyecanlıyıımm

dileeeek yakaladım seni, aşağıda online gözküyosuunnn...
niye habersiz bırakıyosun bizi canım, bebişin nasıl, sen nasılsın??
ne kadar zamanın kaldı, havadisleri alalım bakalım...

ayy bugün bi baktım tarihe bu haftayı saymazsam 4 haftam kalmış hazirana girince zaten bekleme modunda olucam bu cuma dr gidicem bakalım ne dicek inşallah güzel şeyler der siz ne örüyonuz gızlarrr :):):)

bende bekleme modundayim...
yapacak biseyde kalmadi...bos bos oturcam artik

dedemiz netten aldı bizeee
weewelll markası alman markasıı
yumuşak ucluu
alarmlı dijıtal
ağızdan koltuk altından ve popodan ölçebiliooo

iyiakşamalrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeee

doğrusun narencim ben hazırlıklı gidicem zaten ben dr gittiğimde hep hazırlıklı gittim ne olur ne olmaz diye valla zeze sen işini gücünü bitirdin bekliyon ben daha ev temizlicem daha çantamı hazırlıcam doğru düzgü bişeyde almadım bu ay alıcam inşallah durumlarda kritik ama bakalım ne yapabilicez kriz bizide vurdu herkeside vurdu

kızlar bide bebeğin ateşi çıktığında popodan ölçülen ateş doğrusuymuş koltuk altından ölçülen bi derece düşük çıkıyo

kızlar anne sütü hk da konuşmuşsunuz
benim ilk normal doğumdu ama 2 gün sonra sütüm geldi
bu arada bebek emiyor sandık ama emmemiş metabolizma çalışmadığı için
yeni doğan sarılığı oldu 24 saat küvezde fototerapi aldı
yeni doğan sarılığını önlemek için ebe arkadaşım mama içirmemizi önerdi
aklınızda bulunsun

ya ozamn bende aldigim elektrikli pompayi koyayim cantama...en azindan gelmessede goruruz

hmmm narencimmm
mamaya gerek olursa doktor yazıomuş hemen hastanemin altında eczane var ordann alırr kocişş artıkkk

ya kızlar zaten yeni doğan çocuğu emzirmek daha iyi sonuçta sık sık emzireceksin ve sütün gelecek mama vermemek daha doğru gibi geliyo bana valla ablamdan duyduğum kadarıyla 6 ay önce doğum yaptı sık sık emzirirsen çocuk aç kalmaz seninde sütün gelir dedi ama insandan insana değişiyo bazıların sütü olmuyo ama dediğim gibi sık emzirmenin çok faydası var bide gelmiyosa onlar çekiyo zaten sütü veriyolar ama hastaneden hastaneye değişir yani aç kalıcak diye korkmayın ama genede herkes en iyisini bilir

bende sole duymustum simdi mama verirken o emzigi alinca bidaha gogsu tutmuyormus dogrumu acaba??

özlemcim bazı bebekler mamanın tadını alınca anne sütünü istemiyolar emmiyolar o yüzen çok çok zor durumda kalmadıkca vermemek lazım en güzeli ilk anne sütüyle tanışması inş. hepimizin sütü çabuk gelir. dogar dogmaz emzirir doyuruz minik karınlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…