Selam kizlar,
bugün gittik doktora, ultrasonla vs. bakmadi , bende kizimi göremedim..Ama kalp atislari ok. allaha sükür. basimiz her zamanki gibi asagida...Dogum sancilarimiz yok...Ve aciklikta yok...
Kilo da almamisim..Böyle iste.umarim sizler iyisinizdir...
gözünaydın nidacım masallah iyi haberlerle gelmişsin
gozunaydin canim..
gorseymissin daha iyi olurmus ama saglikli olsunda problem deil...
bizlerde iyiyiz canim tskklerr
nidacık maş kızınaaaa
n e gzlll herşey yolundaymışşş
Selam kizlar,
bugün gittik doktora, ultrasonla vs. bakmadi , bende kizimi göremedim..Ama kalp atislari ok. allaha sükür. basimiz her zamanki gibi asagida...Dogum sancilarimiz yok...Ve aciklikta yok...
herkese günaydınlar kızlarrrrrrrrra.s.
bugün dr gidicem tam 1aydır görmedim boncuğumu:ecrin_bebek: çok ama çok heycanlıyımhihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallah güzel haberler veririm sizlere
saat 1de randevum
canım gözün aydın
çok sevindim senin adına artık daha dikkatli olmalıyız bol bol dinlen yorma kendini olurmu canım
Selam kizlar,
bugün dr gidicem tam 1aydır görmedim boncuğumu:ecrin_bebek: çok ama çok heycanlıyımhihoyyythihoyyythihoyyyt
saat 1de randevum
saat 1de randevum
Tesekkürler Nazcim,
acilmaya vajinal bakiyorlar evet...
Günaydınnnnnnn kızlarrr......
Nidacım maşallah kuzucuğumuza gözün aydın...
Bebişlerini görecek olanlar iii haberlerle gelin ...
Ben yarın detaylı ultrasona giricem inşallah suyum normale dönmüştürrr çok moralim bozukkk ya normale dönmemişse die dün 4 litre su içtim , bugünde şu ana kadar 1 litre içtim , uzanıorum yapacak bişey kalmadııı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?