2009 Haziran Anneleri!!

Nazcım inşallah tatlımmm iç bak ben azıcık azalttım susuz kalmış oğluşummm olan sudanda içmiş ofofffffffff :1no2:

günaydınnn herkeseee biz kızımla uyandıkkk
ve geldikkkk
doktora gtcekler ii haberlerinizi bekliyoruzzz offf bnm kuzumu görmemeee var dahaaaa yaaa

günaydın annişler
biz bu ara uykucu olduk
öğlen oldu ben daha yeni gün aymaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3
hepimiz için iyi haberlerle dolu bir gün olsun

topik boşşş nedenseee olanlarda yazmıooo
en iisi gidelim kahvaltımızı yapalımm
bizeee müsadeee bakalımmm

günaydın herkese özledik sizi 2 gündür giremedim dogru dürüst valla eksikliginiz hissediliyo kızlar aklım hep burda oluyo giremedigim zamanlar.
ooooo kızlar haftalar nasıl atmış 33 34 35 36 az kaldı artık teker teker başlarız inşallah müjdeli haberler almaya.
:teytey::sm_cool:

günaydınnnnnnnnnnn herkese seda naz inş. ii haberlerle dönersiniz gelince yazın bize... pınarcın inş yarın sende ii haberlerle geleceksin cnm rahat ol biliyosun bazılarının sızıntı oluyo suyu azalıyo daha erken haftalarda hatta.benim kardesimin eşinin 24.haftada basladı suyu sızıntı seklinde gekmeye dr wc dısında yataktan kalkmasını yasakladı inş.27.haftaya geliriz dedi.27 gelindi inş.32 yede gelir dedi 32 ye gelinde inş.36. haftaya geliriz sorunsuz dogar dedi ve yegenim tam 42 haftalık dogdu tatlım çıkmak istemedi.dikkat et dr. dinle dua et oğlusunu Allaha emanet et cnm

evet absis heycan basıyorrr olduk ça az kaldııı şu mayısıda bi devirseydikkk
ilk ve son bebişlerimiz kmlerin bebeklerii olcakkk bakalımmmm
ben şu yemek işinideee halledim bi yandannnnn

Canım rahatlattın beni saol canım inşallahhh allahım sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırızzz....

yapmazlar yasemincim kesin sezeryan olacaksa yapmazlar.sen neden sezeryan olacaksın kesin mi seninki

sezeryanla dogum yapacaklarada vajinal muayene yapıyolarmı kızlar bi bilgisi olan var mı?
bnm alt komşum sezeryanla oldu ve başka bi arkadaşım daha olduuu sezeryanlaaa
yapıyorlar güzelimmm
açıklığaaa bakarakkk bebeğin tam olarak neredee olduğunaa bakıyorlar bi yerini kesmemek içinnn bebeğiinnnnn
ilk ve son bebeği yapanlara ödül mü versek ne?

delikafadulden madalya takalımmm

[/oh yemeğimizidee koydukk ocağa rahatladım vallahii sanki üzerimden büyük bir yük kalktıııCOLOR]

kızlarrr nasılsınız? benim günlerim artık çok zor geçer oldu kafamçokkarıştı geçen hergün biraz daha zorlanıyorum :çok üzgünüm: yalancı sancılar sıklaşmaya başladı hayırlısı ile sağasağlim şu günleri bi atlatsak da kavuşsak miss kokululara :ecrin_bebek:

pınarım canım inşallah herşey ii çıkıcak kuzum sen merak etme suyunu iç yat oh misler gibiiii

[/oh yemeğimizidee koydukk ocağa rahatladım vallahii sanki üzerimden büyük bir yük kalktıııCOLOR]

maşallah saadetçim bugün hızlı çıktın bende sadece ev süpürdüm çamaşır yıkıyorum eşim geç gelicek idmanı var yemeği de bi ara koyarım ocağa sebze olunca çabucak pişiyo zaten

mrbb iizz çok şükür cnmm
sancım yok da ara araa bi yerimde toplanıyorrr cnmı çok acıtıooo
bidee dışarda uzun süre yürüyemiyorumm mesaneme baskı yapıyorrr
ve geceleridee kuzum hiç uyumuyorrr benideee uytmuyorrr
hop hop içerdee kuduruyooo
onun verdiği uykusuzluklarıı çekiyorummm şimdidennn

yaprak dökümü varyaaa cnmmm ondan yapım yemeğimi erkenden hazır olsun dediimmmm kaydirigubbakcemile3
bideee ehliyetimiii dosyamıı götürüpp almamıştımmm emniyettennn
saat 4 de alıncakkk
kociş gidemezseee ben alıcammm
ondan erken yapım dediimmmm
sendee baya iş yapmışın maşallahın var cnmmm

mrbb iizz çok şükür cnmm
sancım yok da ara araa bi yerimde toplanıyorrr cnmı çok acıtıooo
bidee dışarda uzun süre yürüyemiyorumm mesaneme baskı yapıyorrr
ve geceleridee kuzum hiç uyumuyorrr benideee uytmuyorrr
hop hop içerdee kuduruyooo
onun verdiği uykusuzluklarıı çekiyorummm şimdidennn

yaprak dökümü varyaaa cnmmm ondan yapım yemeğimi erkenden hazır olsun dediimmmm kaydirigubbakcemile3
bideee ehliyetimiii dosyamıı götürüpp almamıştımmm emniyettennn
saat 4 de alıncakkk
kociş gidemezseee ben alıcammm
ondan erken yapım dediimmmm
sendee baya iş yapmışın maşallahın var cnmmm

offf 2 kere çıkmış mesajımm hala sorunn varrr sitedeee ya
çok yavaşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…