canım inşallah normale döner sen içini ferah tut bencea.s. Yediğimiz içtiğimiz herşey bebişlere gidiyo bi şekilde suyu bol bol içmeye devam kaldı 3 litree, ben de kalkıp su alayım bu arada.
Bende günde en az 1,5-2 litre içiyorum, diğer aldığımız sıvılarda var, yarasın kuzularaŞeniz
günaydınnnnnnnnnnn herkese seda naz inş. ii haberlerle dönersiniz gelince yazın bize... pınarcın inş yarın sende ii haberlerle geleceksin cnm rahat ol biliyosun bazılarının sızıntı oluyo suyu azalıyo daha erken haftalarda hatta.benim kardesimin eşinin 24.haftada basladı suyu sızıntı seklinde gekmeye dr wc dısında yataktan kalkmasını yasakladı inş.27.haftaya geliriz dedi.27 gelindi inş.32 yede gelir dedi 32 ye gelinde inş.36. haftaya geliriz sorunsuz dogar dedi ve yegenim tam 42 haftalık dogdu tatlım çıkmak istemedi.dikkat et dr. dinle dua et oğlusunu Allaha emanet et cnm
evet absis heycan basıyorrr olduk ça az kaldııı şu mayısıda bi devirseydikkk
ilk ve son bebişlerimiz kmlerin bebeklerii olcakkk bakalımmmm
ben şu yemek işinideee halledim bi yandannnnn
bnm alt komşum sezeryanla oldu ve başka bi arkadaşım daha olduuu sezeryanlaaasezeryanla dogum yapacaklarada vajinal muayene yapıyolarmı kızlar bi bilgisi olan var mı?
ilk ve son bebeği yapanlara ödül mü versek ne?
Günaydınnnnnnn kızlarrr......
Nidacım maşallah kuzucuğumuza gözün aydın...
Bebişlerini görecek olanlar iii haberlerle gelin ...
Ben yarın detaylı ultrasona giricem inşallah suyum normale dönmüştürrr çok moralim bozukkk ya normale dönmemişse die dün 4 litre su içtim , bugünde şu ana kadar 1 litre içtim , uzanıorum yapacak bişey kalmadııı ....
[/oh yemeğimizidee koydukk ocağa rahatladım vallahii sanki üzerimden büyük bir yük kalktıııCOLOR]
mrbb iizz çok şükür cnmmkızlarrr nasılsınız? benim günlerim artık çok zor geçer oldu kafamçokkarıştı geçen hergün biraz daha zorlanıyorum :çok üzgünüm: yalancı sancılar sıklaşmaya başladı hayırlısı ile sağasağlim şu günleri bi atlatsak da kavuşsak miss kokululara :ecrin_bebek:
pınarım canım inşallah herşey ii çıkıcak kuzum sen merak etme suyunu iç yat oh misler gibiiii
maşallah saadetçim bugün hızlı çıktın bende sadece ev süpürdüm çamaşır yıkıyorum eşim geç gelicek idmanı var yemeği de bi ara koyarım ocağa sebze olunca çabucak pişiyo zaten
mrbb iizz çok şükür cnmmkızlarrr nasılsınız? benim günlerim artık çok zor geçer oldu kafamçokkarıştı geçen hergün biraz daha zorlanıyorum :çok üzgünüm: yalancı sancılar sıklaşmaya başladı hayırlısı ile sağasağlim şu günleri bi atlatsak da kavuşsak miss kokululara :ecrin_bebek:
pınarım canım inşallah herşey ii çıkıcak kuzum sen merak etme suyunu iç yat oh misler gibiiii
maşallah saadetçim bugün hızlı çıktın bende sadece ev süpürdüm çamaşır yıkıyorum eşim geç gelicek idmanı var yemeği de bi ara koyarım ocağa sebze olunca çabucak pişiyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?