yapmazlar yasemincim kesin sezeryan olacaksa yapmazlar.sen neden sezeryan olacaksın kesin mi seninki
Günaydınnnnnnn kızlarrr......
Nidacım maşallah kuzucuğumuza gözün aydın...
Bebişlerini görecek olanlar iii haberlerle gelin ...
Ben yarın detaylı ultrasona giricem inşallah suyum normale dönmüştürrr çok moralim bozukkk ya normale dönmemişse die dün 4 litre su içtim , bugünde şu ana kadar 1 litre içtim , uzanıorum yapacak bişey kalmadııı ....
günaydın herkese özledik sizi 2 gündür giremedim dogru dürüst valla eksikliginiz hissediliyo kızlar aklım hep burda oluyo giremedigim zamanlar.
ooooo kızlar haftalar nasıl atmış 33 34 35 36 az kaldı artık teker teker başlarız inşallah müjdeli haberler almaya.
:teytey::sm_cool:
sezeryanla dogum yapacaklarada vajinal muayene yapıyolarmı kızlar bi bilgisi olan var mı?
ilk ve son bebeği yapanlara ödül mü versek ne?
Günaydın kızlar, gerçi öğlen oldu ama, geç kalktık bugün böyle olsun
Site hala düzelmemiş zor oluyor böyle ama yaa,
Nidacım maşallah kuzuna
doktora gideceklerde iyi haberlerle gelir inşallah :Saruboceq:
iiyiyiz emelim oğlum içerde kıpraşıyo napsın zavallıcık daracık yerdeee kıslar ben artık iç uyuyamaz oldum ya of gündüzde uyuyamıyorum geceler kabus gibi orasını hiç sormayın gece kalkıp azcık salonda oturayım desem eşim kıyametleri koparıyo çabuk yat diye uyuyamadıkçada sinir basıyo napcamı şaşırdımmm bu ara eşimin her hareketi beni sinir ediyo belli etmiyim diyorum ama sürekli suratım asık nolcek böle bilmiyorumm dokunsalar ağlıcak gibiyim
pınarım canım inşallah herşey ii çıkıcak kuzum sen merak etme suyunu iç yat oh misler gibiiii
maşallah saadetçim bugün hızlı çıktın bende sadece ev süpürdüm çamaşır yıkıyorum eşim geç gelicek idmanı var yemeği de bi ara koyarım ocağa sebze olunca çabucak pişiyo zaten
Sabret güzelim, az kaldiiii...Daha sonra kafaya takacak zaman da olmayacak bebislerden...
Uyku problemi sanirim hepimizde var...Ordan oraya dönemez oldum bende...
Canımcım inşallahhhhh su içmekten kurbağa oldum zaten annemde geldi yatıom ben heppp
ya kızlar kendimi doğururken gördüğüm yetmezmiş gibi o kısacık uykunun arasında dün gece bi kaç kişiyi doğururken gördüm sölemiyim şimdi çok etkilendim yawww doğurann doğuranaydııı ama bebişler çok tatlılardı ve gürbüzdüler açıkcasıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?