2009 Haziran Anneleri!!

Günaydın kızlar, gerçi öğlen oldu ama, geç kalktık bugün böyle olsun
Site hala düzelmemiş zor oluyor böyle ama yaa,
Nidacım maşallah kuzuna
doktora gideceklerde iyi haberlerle gelir inşallah :Saruboceq:

oo kızlar işleri bitirmiş nerdeyse ben daha kahvaltı yapıyorum gerçi ben yarın temizlicem evimi hamaratız valla nazar değmesin

valla bende usandım 2 saatir mesaj yazıyorum göderiyorum ama çıkmıyo bu son çıktı çıktı çıkmadı ben kaçarrr

Bugün 36 haftam bitiyor , çok heyecanlıyım, yarın 37 ye başlıyoruz teyzeleri büyüdü oğluşum, Allah nazardan saklasın kuzularımızı
Napıyorsunuz bakalım, herkes iyimi ?? hihoyyyt

offf bendee çıkıyorummm
doğru düzgün sohbetde edemiyoruzzz artıkkkk
siteye yapıla saldırı yüzündennnn

Pinarcim tesekkürler hayatimmmma.s.

Cok heyecanliiiiii

sezeryanla dogum yapacaklarada vajinal muayene yapıyolarmı kızlar bi bilgisi olan var mı?

Canim bence yaparlar, erken dogum riski var mi vs. diye...

ilk ve son bebeği yapanlara ödül mü versek ne?

Iyi fikira.s.

Emelcim tesekkürler, valla seninde az kaldi , ilklerdensin, heyecanla bekliyoruz canima.s.

kızlar bende sorun yok mesajlarım gayet iyi gidiyo ama başlar hata vermeye

Siteye saldırı mı yapılmış , gerçektenmi
başka işleri yokmu bu hackerların ,
rahat bıraksnlar KK mızı :enbuyukkk:

iiyiyiz emelim oğlum içerde kıpraşıyo napsın zavallıcık daracık yerdeee kıslar ben artık iç uyuyamaz oldum ya of gündüzde uyuyamıyorum geceler kabus gibi orasını hiç sormayın gece kalkıp azcık salonda oturayım desem eşim kıyametleri koparıyo çabuk yat diye uyuyamadıkçada sinir basıyo napcamı şaşırdımmm bu ara eşimin her hareketi beni sinir ediyo belli etmiyim diyorum ama sürekli suratım asık nolcek böle bilmiyorumm dokunsalar ağlıcak gibiyim

Sabret güzelim, az kaldiiii...Daha sonra kafaya takacak zaman da olmayacak bebislerden...
Uyku problemi sanirim hepimizde var...Ordan oraya dönemez oldum bende...

Canımcım inşallahhhhh su içmekten kurbağa oldum zaten annemde geldi yatıom ben heppp

Sabret güzelim, az kaldiiii...Daha sonra kafaya takacak zaman da olmayacak bebislerden...
Uyku problemi sanirim hepimizde var...Ordan oraya dönemez oldum bende...

valla ben hiç böle olmazdım da neden oluyo anlamıyorum zaten sabretmekten başka yapcak bişe yok dua ediyorum rahatlamak için çabuk geçsin zaman diyeeee

Canımcım inşallahhhhh su içmekten kurbağa oldum zaten annemde geldi yatıom ben heppp

önce tosbaa sonra kurbaa bakalım daha neler olcaz doğurana kadar kuzummm öle kolay da değilmiş anlattıkları kadar hamile olmak allahım sabırlar versin sağsalim alalım kucaklarımıza sağlıkla bebişlerimizi:Saruboceq::CüvCüv:

ya kızlar kendimi doğururken gördüğüm yetmezmiş gibi o kısacık uykunun arasında dün gece bi kaç kişiyi doğururken gördüm sölemiyim şimdi çok etkilendim yawww doğurann doğuranaydııı ama bebişler çok tatlılardı ve gürbüzdüler açıkcasıııı

Sabret semoşum geçicek bunlar, ben yatarken bir kupa sütün içine iki tatlı kaşığı pekmez karıştırıyorum içiyorum iki üç akşamdır rahat uyuyorum bir deneyin derim rahatlatıyor vücudu,
sağa sola dönemiyrum birtek dönerken uyanıyorum, birde su ve tuvalet için :)
11 de kalktım bugün

sanırım en son doğurcaklardan biriyim korkum temmuz annesi olmakkk erkekler geç doğarmış zaten haziran sonu gibi görünüyo doğum herşey yolunca giderse ben olabilirim en son doğurannn

ben varmıydım aralarında semoşum, gürbüz olduğunu görsem inanamıcam herhalde doğunca, yanlış bebektir dicem sırnaşık şey

emelcim bende içiyorum süt ılıtıp ama fayda etmiyo bana sanırım benimki psikolojik herşeyi kafama takmaktan düşünmekten uyuyamıyorummm napalım doğurduktan sonra da uyuyamıcazz alıştırma oluyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…