iiyiyiz emelim oğlum içerde kıpraşıyo napsın zavallıcık daracık yerdeee kıslar ben artık iç uyuyamaz oldum ya of gündüzde uyuyamıyorum geceler kabus gibi orasını hiç sormayın gece kalkıp azcık salonda oturayım desem eşim kıyametleri koparıyo çabuk yat diye uyuyamadıkçada sinir basıyo napcamı şaşırdımmm bu ara eşimin her hareketi beni sinir ediyo belli etmiyim diyorum ama sürekli suratım asık nolcek böle bilmiyorumm dokunsalar ağlıcak gibiyim
Semacim niye korkuyorsun, ben de ay sonu dogrucam kismetse..Keske Temmuz bebegi olsa ama o kadar beklemez sanirimdelikafadulden
öle heralde cemrecim bende hormonlardandır diyorum ama elimde değil sinirleniyorum sonra oğlum tekmeleri savurunca kızıyorum kendime sakinleşiyorumm
Hayır olsun diyelim
Sen takma bişey kafana bakıyım , çağatay üzülüyor bakklava:
kocalarımız olmasaydı bebişlerde olmıcaktı, sinir oldukça bunu hatırla,
erkekler düşüncesiz oluyor işte
merhaba arkadaşlar ben 34+1 haftalık hamileyim ve günler yaklaştıkça çok heyecanlanmaya başladım.bir an önce doğurmak istiyorum normal doğum istiyorum ama korkuyorum:a015:
nebilim ne yapsa batıyo adam bu ara oda hiç idare etmiyo çen çen didişiyo benle bi sussa sakinlicem ama oda üstüme gelince delleniyom işte neyse havalar düzeliyo bol bol çıkıp temiz hava alıcam o zaman daha ii olurum evde oturmaktan fenalık geldi artık
merhaba arkadaşlar ben 34+1 haftalık hamileyim ve günler yaklaştıkça çok heyecanlanmaya başladım.bir an önce doğurmak istiyorum normal doğum istiyorum ama korkuyorum:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?