2009 Haziran Anneleri!!

aynı sorunlar bendede var uyuyamıyorum dün gece eşime kızmışım rüyamda elini felan itmişim rahat edemiyorum diye bende uyurken deliriyorum uyuyamıyorum o ayrı bide saat başı wc ye çıkıyorum uykularım bölünüyo zaten şimdi uyuyamıyoz bebek doğuncada o uyutmıcak bizi bide kollarım uyuşuyo kızımda durmuyo geceleri tepiniyo karnımda buda geçecek hayırlısıyla alıcaz kucağımıza az kaldı senin hormanlar baya değişmiş ama sinir yapma kendine bebişinde etkileniyo hissediyo takma kafana boşveerr relax ol canım

yok emoşum yoktun bi kaç gündür girmeyenler var onlardan birileydi yawww sölemiyim etkilenirlerrr gerçi benim rüyalar çıkmaz ama olsunn

öle heralde cemrecim bende hormonlardandır diyorum ama elimde değil sinirleniyorum sonra oğlum tekmeleri savurunca kızıyorum kendime sakinleşiyorumm

Semacim niye korkuyorsun, ben de ay sonu dogrucam kismetse..Keske Temmuz bebegi olsa ama o kadar beklemez sanirimdelikafadulden

Hayır olsun diyelim
Sen takma bişey kafana bakıyım , çağatay üzülüyor bak klava:
kocalarımız olmasaydı bebişlerde olmıcaktı, sinir oldukça bunu hatırla,
erkekler düşüncesiz oluyor işte

Semacim niye korkuyorsun, ben de ay sonu dogrucam kismetse..Keske Temmuz bebegi olsa ama o kadar beklemez sanirimdelikafadulden

korkmuyorum kuzucum geç gelcek diye üzülüyorum bi an önce günü dolsun istiyorum ya ondan benim telaş canımmm

öle heralde cemrecim bende hormonlardandır diyorum ama elimde değil sinirleniyorum sonra oğlum tekmeleri savurunca kızıyorum kendime sakinleşiyorumm

oğluşun sana diyoki anne kızma bak benide kızdırma haa sonra tekmik atarım sana bebekler gerçekten hissediyo bende sinirleneyim kızayım hemen benim kız başlıyo tekmelemeye yaramaz olucak bunlar valla

nebilim ne yapsa batıyo adam bu ara oda hiç idare etmiyo çen çen didişiyo benle bi sussa sakinlicem ama oda üstüme gelince delleniyom işte neyse havalar düzeliyo bol bol çıkıp temiz hava alıcam o zaman daha ii olurum evde oturmaktan fenalık geldi artık

merhaba arkadaşlar ben 34+1 haftalık hamileyim ve günler yaklaştıkça çok heyecanlanmaya başladım.bir an önce doğurmak istiyorum normal doğum istiyorum ama korkuyorum:a015:

valla semacım o belli olmuyo erken doğup doğmıcağı bazısı oluyoki kız ama 1 hafta geç doğuyo bazısı oluyo erkek ama 1 hafta erken doğuyo belli olmaz yani sıkma canını

hadi ben kaçarrr öptüm sizleriii azcık işlerim var onları halledim öpüldünüz hepinizzz

merhaba arkadaşlar ben 34+1 haftalık hamileyim ve günler yaklaştıkça çok heyecanlanmaya başladım.bir an önce doğurmak istiyorum normal doğum istiyorum ama korkuyorum:a015:

Merhaba Berfin

korkma canim ,ben de normal dogum taraftariyim...Eskiden sezeryanlami doguruyormus millet...Normal dogum en sagliklisi..Allah kolayligini verir merak etme...

hepimiz öyle canım benim, boşver sen kimseyi takma, çok ta üstüne düşme kocanın, ozaman gelir bak, alttan alır, sen oğluşuna bak

hoşgeldin canım, bende korkuyorum normalden, hatta muayene bile olamıyorum
aslında isterdim normal olsun ama yapamam ki,
Allah kurtarsın hepimizi hayırlısıyla

korkma kız çatır çatır doğur işte bişey olmaz korkarsan strese girersin hiç korkma allah yardım eder

benim arkadaşım sezeryan oldu keşke normal doğumda diretseydim en azından sonradan acı çekmezdim diyo birine muhtaç olmak bebeğinle istediğin gibi ilgilenememek çok zor bişey ablamda sezeryan oldu oda hemen hemen aynı şeyleri dedi yani normal yolla olan doğal olan daha iyidir ha sorun olur mecbursundur kesinlikle sezeryan olunmalı allah yardım ediyo ya bi kolaylığını veriyo içiniz rahat olsun bide kendini böyle koşullandırırsan korkuların artar korkmayın kızlar eğer olmazsa sezeryana alınıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…