2009 Haziran Anneleri!!

arkadaşlar çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo bilgisi olan varmı???????????????

Sorma Semoşummm valla ikinciyi zor doğururum ben artıkkk

neyse kızlar ben kaçtım azcık dışarıda oturayım kızım hava alsın biraz güneş yüzü görsün hep evde hep evde fenalık geldi inşallah haziranda hava güzel olur böyle olmaz bi iyi bi kötü olmasında hep iyi olsun neyse tontişlerim görüşürük Şeniz

kızlar belirli markalar eve deneme ürünü, promosyon tarzı şeyler gönderiyorlardı, hiç alan oldu mu?
bizde başvursak ya son aylarımız heralde bize de yollarlar. Alan varsa yol yordan gösterse bize

Nazcım ben niveanın sitesine üye olmuştum, ordan gönderdier minik minik pişk kremi, ıslak mendil şampuan falan filan, hatta onları koydum hastane çantasına , iki günlük yeter diye

Nazcım ben niveanın sitesine üye olmuştum, ordan gönderdier minik minik pişk kremi, ıslak mendil şampuan falan filan, hatta onları koydum hastane çantasına , iki günlük yeter diye

aa ne güzel güle güle kullan canım, ben de üye olayım o zamanyerimseniben

bi yandan primaya üye oluyodum bi yandan da israil malı mı değil mi araştırıyorum. bi ara elden ele dolaşan israili destekleyen ürünler listesinde adı vardı, ama başka bi arkadaşım p&g şirketi israil kökenli değil dedi. Bakalım ona göre bez alıcazz. Off ya neden tüm iyi markalar yabancı, yerli malı adam gibi bişey yokklava:

nihayet gelebildiiiiimmm, sabahtan beri ütüydü çamaşırdı yorulduum yaaa:))
bebişimin kıyafetlerini kendim yıkayıp yerleştircem annişlere haber vermicem diye düşünmüştüm ama yapamıcam galiba, hemen yorulıuyorum artık..
zaten tetikte bekliyolar..
nasılsınız benim güzel arkadaşlarııııımm, keyifler yerinde mi??
ben birden mutlu oldum oğluşumun son eksikleri olan tırnak makası ile saç fırçası takımını sipariş etmiştim netten kargo geldi biraz önce, onalrı seyrediyorum şimdi:))

emelciiim bende üye olayıım o zaman niveaya:)))
banada yollarlar mı??
ben ilk kullanımlık bakım setlerini sebamed aldım ama sonrasında nivea kullanmyı düşünüyorum..

nazcım ne kadar detaylı düşünüyorsun valla ben en iyisi prima diye aldım, kullanınca anlıcaz iyimi gerçekten
Aylincim güle güle taransın, yakışıklı olsun Emirimiz , minik tırnakları kesilsin temiz çocuk olsun :)

herkese selam kıslar...
kaç gündür giremiyodum siteye ama çok özledim sizleri
bizde bi yaramazlık yok çok şükür
bu arada bahsetmiştim c.tesi kardeşimin düğünü var bi abiye aldım ama nasıl olucam ogün bilemiyorum fotomu eklerim sizlere ilk olarak inşallah.
aaaaa kızlar anneler gününde bizde anne sayılırız.

en iyisi prima bezlerin içinde, nazda haklı bi yandan bende arada kaldım çok ama napalım, bebişimiz için kullancaz artık
saol emelciim, yakışıklı olsunn oğluşum:))

Üye ol sende Aylincim, mesaj yaz , bebeğime numune isiyorum diye adresinyaz gönderiyor onlar
Arkadaşımın bebeği var , en iyisi nivea dedi, bende çantalı setini aldım

Kim silcekki ben silmesem, annemleride yormak istemiyorum
Bişey olur bide , yapmayım bari (

hoşgeldin yeşimcim, iyi olmanız sevindim.
kardeşini şimdiden tebrik ederiim, Allah bi yastıkta kocatsın inşallaahhh..
kesin çok güzel olursun arkadaşım resmini eklersin tatlım..

hazır yardım etmek isteyen varken çağırsana kuzum, yorma kendini..
İmreniyorum walla annelerinize, Allah başınızdan eksik etmesin. Bana ne yapıyosun diye soran kimse yok herşey bize bakıyo:a015:
Tırnak makası ve fırça hangi marka aldın canım, ben de alıcam daha:uhm:

kapıları silsem diyorum da cesaret edemiyorum
sancılanmayım birde durup dururken kafamçokkarıştı

canım yorma kendini boşver, yorulursunn

Yeşimcim koyarsın resmini görürüz, benim kociş çok fena hiçbiryere resim koydurtmuyor, ne burası ne msn ne facebook
Bizde anneyiz bu sene yaşasın :sm_cool:

Ben tırnak makası aldımda fırça almadım , internettn nerden alıyorsun canım, bende çoğu şeyini internetten aldım hepsiburdadanmı ?

hoşgeldin yeşimcim, iyi olmanız sevindim.
kardeşini şimdiden tebrik ederiim, Allah bi yastıkta kocatsın inşallaahhh..
kesin çok güzel olursun arkadaşım resmini eklersin tatlım..

sağolasın aylincim iyi dileklerin için teşekkürler
inşallah ekleğince görürsünüz haddini bilmeyen tombiş hamişikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…