valla ben hiç böle olmazdım da neden oluyo anlamıyorum zaten sabretmekten başka yapcak bişe yok dua ediyorum rahatlamak için çabuk geçsin zaman diyeeee
önce tosbaa sonra kurbaa bakalım daha neler olcaz doğurana kadar kuzummm öle kolay da değilmiş anlattıkları kadar hamile olmak allahım sabırlar versin sağsalim alalım kucaklarımıza sağlıkla bebişlerimizi:Saruboceq::CüvCüv:
Nazcım ben niveanın sitesine üye olmuştum, ordan gönderdier minik minik pişk kremi, ıslak mendil şampuan falan filan, hatta onları koydum hastane çantasına , iki günlük yeter diye
kapıları silsem diyorum da cesaret edemiyorum
sancılanmayım birde durup dururken kafamçokkarıştı
nazcım ne kadar detaylı düşünüyorsun valla ben en iyisi prima diye aldım, kullanınca anlıcaz iyimi gerçekten
Aylincim güle güle taransın, yakışıklı olsun Emirimiz , minik tırnakları kesilsin temiz çocuk olsun :)
herkese selam kıslar...
kaç gündür giremiyodum siteye ama çok özledim sizleri
bizde bi yaramazlık yok çok şükür
bu arada bahsetmiştim c.tesi kardeşimin düğünü var bi abiye aldım ama nasıl olucam ogün bilemiyorum fotomu eklerim sizlere ilk olarak inşallah.
aaaaa kızlar anneler gününde bizde anne sayılırız.
nihayet gelebildiiiiimmm, sabahtan beri ütüydü çamaşırdı yorulduum yaaa:))
bebişimin kıyafetlerini kendim yıkayıp yerleştircem annişlere haber vermicem diye düşünmüştüm ama yapamıcam galiba, hemen yorulıuyorum artık..
zaten tetikte bekliyolar..
nasılsınız benim güzel arkadaşlarııııımm, keyifler yerinde mi??
ben birden mutlu oldum oğluşumun son eksikleri olan tırnak makası ile saç fırçası takımını sipariş etmiştim netten kargo geldi biraz önce, onalrı seyrediyorum şimdi:))
kapıları silsem diyorum da cesaret edemiyorum
sancılanmayım birde durup dururken kafamçokkarıştı
hoşgeldin yeşimcim, iyi olmanız sevindim.
kardeşini şimdiden tebrik ederiim, Allah bi yastıkta kocatsın inşallaahhh..
kesin çok güzel olursun arkadaşım resmini eklersin tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?