2009 Haziran Anneleri!!

emelciiim karnın burnunda hamilesin kimse kusuruna bakmaz seniin öyle düşünme, Allah korusun ters bi hareket olur bişey olur bebeğinden önemli mi kapının temizliği..
yapma bencede canım benimm.
niveanın normal sitesine mi giriyoz canım yoksa nivea baby mi?
bi araştırayım bakim..

hastane çantanızı hazırladınızmı
ben daha yıkayıp ütülemedim ve çantamıda hazırlama fırsatım olmadı daha

amiiiin nazcım Allah başımızdan eksik etmesin gerçekten..
civcivbebe.com'dan chicco marka aldım canım.
birde göğüs kremi aldım oda lansinoh..

Ben tırnak makası aldımda fırça almadım , internettn nerden alıyorsun canım, bende çoğu şeyini internetten aldım hepsiburdadanmı ?

yok canım hepsi burada değil, civcivbebe yada kirazbebe'yi kullanıyorum ben..
en son aldıklarım civcivbebe..

sağolasın aylincim iyi dileklerin için teşekkürler
inşallah ekleğince görürsünüz haddini bilmeyen tombiş hamişikaydirigubbakcemile3

hhehehe, hepimiz tombişiz canım napalım artıkk..
benim fotolarda herkes yanımda küçücük kalıyo resmin yarısından çoğu ben oluyoruumm kaydirigubbakcemile3

hatırlamıyorum ama aylincim dur bende bir araştırayım, çok oldu çünkü yeni hamileyken yapmıştım

doğru söylüyorsunuz canım bu arada kapı mapı kalsın boşver napıyım artık

ya ben üye olacak bi yer bulamadım niveanın sayfalarında, bulursan bana da söler misin canıma.s.
hastane çantanızı hazırladınızmı
ben daha yıkayıp ütülemedim ve çantamıda hazırlama fırsatım olmadı daha

ben de hazırlamadım hala, yalnız değilsinnn

yeşimcim gözünüz aydınnn, en güzel sen olacaksın herkeste olmayan bi cevher var senin içinde unutmaakaydirigubbakcemile3

tamam nazcım bi bakayım ben nivea için haber veririm sana, bu arada yeşim için söyledğin çok hoşuma gittii..
gerçekten en güzel sen olucaksın yeşşiiimmm :))

Kızlar nivea comtr den iletişim kısmına giriyorsunuz,
ordan yorumlar diğer kısmı var oraya,
isim adres dolduruyorsunuz
mesajınız kısmınada bebeğim ve kendim için numune rica ediyorum yazın ,
el kremi, kırışıklık kremi falanda gönderiyorlar , küçücük şeyler ama iyi oluyor

kızlar benim çok fazla akıntım olmaya başladı, son haftalar diyemi acaba ?
sizinde öylemi ? normal mi acaba?

aynen tatlım valla bıktım bu akıntıdan hergün değiştirmek zorunda kalıyorum iç çamaşırı dayanmıyo artık bi doğursamda şu akıntıdan kurtulsam nerdeyse bu akıntı yüzünden hergün banyo ediyorum dr uma sölemiştim fitil vermişti kullandım daha beter akmaya başladı kaç kez fitil kullandım ama bi çaresi yok ne yapacaz katlanacaz artık

bide nıveadan numune istedim ben hiçbişey gelmedi göndermeyi kesmişler diye duydum çok isteyen olmuş kesmişler bende pişik kremi istemiştim ama ne aradılar ne sordular vermiyolar sanırsam

dediğin gibi yazdım yolladım canım, sağol umarım gelir kullandıkça niveayı değil seni hatırlarızkaydirigubbakcemile5
akıntı konusunda bi yorum yapamayacağım çünkü benim hala düzenli bi şekilde geliyo artış azalış olmadı..

Göndermeyi kestilermi bilmiyorum duymadım ben canım,
ınşallah gelir Nazcım, güzel poposuna sürersin bebişinin :))

hehh benden önce yazmış emelcim, bende doldurdum olumlu yada olumsuz yanıt verirseniz sevinirim yazdım altınada. bakalım nolcak:)))
akıntıya gelince benim yok akıntım, günlük ped kullanın kızlar, hijyen şart, akıntı olsada olmasada iç çamaşırı hergüün değişceekkkk :)))

nazcım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah güzel sevindirici haberlerle dönersin bende cuma gidicem dr bakalım ne dicek adamın başı o kadar dolu oluyoki hangisiyle uğraşacağını şaşırıyo bide kadınlar hurra odaya saldırıyolar adam deliriyo gerçi dr umla aram iyi ama kızdımı tam kızıyo bu gittiğimdede kiloma takacak gene fırça yicem hazırlıklı olayım bari bide eşimde gülüyo o fırça atınca bana inşallah takmaz geçende konuşurken arada kaynadı kilom bakalım bu kez ne olcek hayırlısı başka giden varmı bugün dr a

merhaba canlarım nasılsınız bakalımm.
bende dün kocamı yolladım giriyim dedim ama stede sorun var sanırımmm..
bizde pazartesi günü doktora gittik minik kelebeğim büyümüşş yumuk yumuktuu..
sezeryan tarihimiz kesinleşti 03.06 2009 babamız seçti bu tarihi
kıslar doktor artık bana yürüyüşü yasakladı benim doktora gittiğim gün kasıklarım çok agrıyodu
doktorumda binnur artık yeter haraketi bırakıyosun bundan sonra dinlenme zamanı dedi
pazartesiden beri paso yatıyorumm
bizden böyle biraz geçmişi okuyayım sizde ne var ne yok bakimm
öpüyomm hepinizi

binnur senin yürüyüş yapmana gerek yok madem sezeryan olacaksın:)
boşver yat kuzum girmiodun bayadır nerdesin die merak ettimbende
ama güzel bir tarih olmuş
03.06.09 dimi
azallttın günleri sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım 1 aydan daha az bir süren kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…