2009 Haziran Anneleri!!

maşşalah bebişine ilk doğuranlardan biri olucaksın az kalmış sezeryan olduğu için beklemiceksin yani dr un doğru demiş bu ayda kendini zor taşıyon zaten nasıl olsa sezeryan olacak yani yürüsende yürümesende bişey farketmez sanırım valla bugün kızlarda bi hamaratlık bi hamaratlık sorma biri erkenden yemeğini yaptı biri temizliğini yaptı biri ütüsünü yaptı biri çamaşırlarını yıkadı kızlar bugün hiç durmadan çalıştı anlıcan artık yaklaşıyo yavaş yavaş hazırlığa başlandı ben hala başlıcam hazırlığa şu dr bi gitsem ondan sonra hazırlığa başlıcam bakalım sen hazırlamışındır herşeyini

canım kocam gelmişti 4 günlüğne o yüzden hiç giremedimmm
az kaldı gerçekten bi geçse kasıklarım çok agrıyo narencim yürüyemiyorum bazenn
inşallah hepimiz hayırlısıyla kurtuluruzz

binnur gozunaydin..
bebisinin dogum tarihinide ogrenmissin ne guzelll
heyecanlaniyorum artik boyle okuyunca...
hepiniz gidiceksiniz doguma semayla biz burda sizi beklicez sanirim

ewet cemrecimö herkez bi hamarat maşallah ben hazırlamıştımm
nevresim takımı koymamıştım onuda koydum çantama herşeyimiz hazır artıkk
sende başla canım ben pazartesi emzirme sütyeni göğüs pedi alıyım dedim artık yürüyemez olmuşum o güne kadar ayaklarım hiç şişmemişti ayaklarım şişti
ağarlaşmadan en azından dışardan alıcaklarını al tatlım

binnurcuum hoşgeldin canım..
tarihiniz çok güselmiş, allahım hayırlısını göstersinn.
kasık ağrısı fena bişey gerçekten, geçmiş olsun canım..

binnur gozunaydin..

saol özlemcim ee topiğmiz boş kalmasın siz doğurukende biz sizi burda beklicez canımm
oğlunun odasını gördüm çok güzel çok zevkli düzenlemiş canımm
herşeyi çok sade ve çok güzel güle güle mutlu günlerinde kullanın canımm

binnur gozunaydin..

valla öle görünüyo özlemcim temmuza kalmazsak ii valla

binnurcum maşallah kızına canım

nazcım ii haberlerini bekliyoruz canımm

naren elektrik gitti kuzum ondan koptuk pardon cicim a.s.

akıntı demişsiniz ben ped kullanamıyorum alerji yapıyo günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum fenalık geldi artıkk napalım artık az kaldı bitcek bugünlerdeee

dimi bide normal doğum istiyorum ben bide erken gelirse bebek kız çocukları erken doğarmış ama bakalım başlıcam artık bakalım hayırlısıyla bi dünyaya gelsinler herşeyleri olur zamanla önemli olan sağlıklı olmaları bu son zamanlarını dinlenerek geçir çünkü doğunca hiçbirimiz dinlenemicez o yüzden dinlendik dinlendik yoksa bidaha dinlemek mümkün değil

Binnurcum maşallah kuzuna sezeryan olacakların dinlenmesi gerekiomuş benim dr da aynısını söledi

önemli deil semoşum ya anladım zaten :))

ya benim akıntı durumum aynı v aynı sistemi kullanıyorum hijyenik günkül ped yerine peçete koyuyorum her tuvalete gittiğimdede değiştiriyorum en rahatı o bence sende öle yap semoş hem iç çamasırın temiz oluyor

okiş narenim öle yapim o zaman bende

yemeğimi yaptım yedim bileee canım sıkılıyo güzel bi film de bulamadım nette offf hava kötüyken ne sıkıcı günlerrr

Sema naptin bacim yaaa, ne fotograflar onlar öyle yaa....Allah bize de hayirlisiyla nasip etsin insallah...

Şu peçete olayını bende yapayım sağol narencim a.s.
Binnurcum çok güzel bir tarih seçmişsiniz, Allah kucağına aldığın günleri göstersin
Sezeryan olcakların dinlenmesi mi gerekiyormuş bana doktor bişey demedi

ben baktım allahım ya nasıl bir mucize bu nasıl güzel bi duygudur ki anlatılamaz allahım bizede bu duyguyu yaşatır inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip eder o minnacık elleri o küçücük ayakları hokka burnu allahım sana şükürler olsun hergün şükrediyorum bana böyle bir mucize yolladığı için dün gecede eşimle konuşuyoruz sıkışık zamanımızda geldi ama olsun herşeyiyle kabulumuz oda kapıda bekliyomuştu biz açar açmaz içeri girdi genede şükürler olsunki bizim gönlümüze göre verdi rabbim allahım herkesin kalbine göre versin

valla cemrecim bekletmesinden iidir canım biz 1 sene bekledik bu süre bile ne kadar uzun geldi allahım olmayanlara da nasip etsin canım büyükler derki doğan bebek kısmetiyle gelir inşallah bizim bebişlerde öle olurlarr allah yardım eder bi şekildeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…