2009 Haziran Anneleri!!

öyle ya, Allah aratmasın çok şanslıyız aslında, ne kadar isteyipte olmayanlar var,
Bizimkide acele geldi , iki aylık evliydik daha üçüncü ay hamileydim, bebek kısmetiyle gelir derler ,
ınşallah öyle olur

Kizlar ben de 1,5 aylik evliyken geldi minik melegim...Allah hepimizini meleklerine saglik, huzur ve mutluluk versin bizlerle birlikte...

kaydirigubbakcemile3 amanıııın emeliim 3. ayda mı geldi bebişinnn maşallaah yaaa, ne güsell kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
bana izne ayrılmak iyi gelmedi
sabah 10 da ciktim evden daha yeni geldim
bu gidişle erken dogurucam herhalde

amin Nidacım,
kızlar anlaşalımda ikincileri de aynı zamanda yapalım, aynı topiğe toplanalım gene delikafadulden

inşallah canım bizde allaha sığınıyoruz ondan yardım istiyoruz yapacak bişeyimiz yok biz kendi isteğimizle 2 sene sonra yapalım dedik 2 sene düşünmedik sonra düşünelim dedik hemen olmaz derken oluverdi iyikide olmuş allahım olmayanlara versin

Yasemincim ilk günler bende öyleydim, birden boş kalınca insan napçağını şaşırıyor, bir kaç güne düzelirsin merak etme :)

Aylincim öyle oldu çok şükür, ama bak Nidanın daha erken gelmiş ,
ben bir sene düşünmüyordum ilk evlendiğim zamanlar , derlerya evlilik bir otursun, birbirinizi bir tanıyın herkes öyle diyordu, birden bir özendim anneliğe, herkeste bebekler görünce , çok şükür Allahıma bizede nasip etti

ayy allahım ya bebeklere bak herbiri ayrı şeker benim doğum yapıcam hastanenin sitesine girdim ordan yeni doğan bebeklere bakıyorum benimkide böyle olucak be :roflol:

hangi hast. cemrecim söle bizde bakalım
ay biri beni kaldırsın pc nin başından duşa girmem lazım başım ağrıyo çok of ne çok şikayet ettim bugünnn

kızlar ben biraz çıkıyorum, bi yemek yapayım, sonrada uzanayım birazz..
öptüm herkesi, görüşmek üzere...

semacım evde teksen dusa girme istersen
ben özellikle hamilelik doneminde hiç evde tek oldugumda girmedim dusa
ya dusersem diye cok korkarım

binnurcum gözünaydın masallah kızına cnm ne güzel tarihinde kesinlesmiş.kasık agrın neden oluyomuş dr söyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…