2009 Haziran Anneleri!!

emel en yakın sen doguracaksın dimi canım bizi haberdar edecek biri varmı bu topikten veya eşin biliomu yazmayı bak cok merak ederiz biz seni

hepinize teşekkür edrim kıslar evet emelcim kendinide bebeğide riske atma artık dinlen dedii
ayşecim ben eşim gelcek diye ewde bissürü hazırlık yaptım hep ayakta kadım 2 gün bide yürüyüşleri
2ye çıkarmıştım sabah akşam o yüzden yorgunluktan yani
ama hala geçmedi kasıklarım hala agrıyooosenağlama

canim wallahi ben temmuza kalmak istiyorumm
yoksa oglumun dogum gunu her sene yolarda gecicek
biz trye tam o tarihlerde gidiyoruz
bide ben dogum gununu ileri yada once kutlamayi hic sevmem ille gununde olcak
ins temmuza kalir benimki

yaaw kızlar şu doğum takip çizelgesindeki haftaları nasıl yapıyonuz benimki ay olarak çıkıyo ya hafta olarak nasıl yapıcam

ben varmıydımmm cnmmmm
kızlar belirli markalar eve deneme ürünü, promosyon tarzı şeyler gönderiyorlardı, hiç alan oldu mu?
bizde başvursak ya son aylarımız heralde bize de yollarlar. Alan varsa yol yordan gösterse bize
bana milupa bebelac dan mamalr geldii ama ben arkidişie verdmmm milupanın organik meyvesuyunuda içtimmm yarasın kızımaa delikafadulden
bide bebelac önlüğü koymuştum resminiii
huggıes ve baby stardan bezler geldiii
nıveadan pişik kremi ve ıslak mendilll geldiii
huggıes milupa ve nıveanın indirim kupaonları geldiii
üye olmuştumm yolladılarrrr sağolsunlarrr
ii oluooo deneyippp karar vermekkk cnmm

binnurcum maş. kızınaaa
gözün aydın annesiii

başka doktora gtcekler vardııı gelmediler mi dahaaa
ohh yaprak dökümüm varrr
onu seyretcezzz
haydii hoşçakalınnnn

ohh ne güsel saadet iyi yapmışsın güle güle kullanın canım.banada annem getirti bi poşet dolusu niveanın testır şampuanları pişik kremi ve parfümsüz mendilleri.annemede komşumuz vermiş nivea bu konuda baya bol davranıyo anlaşılan.

saadetcim bende istedim ama sadece bayb star dan bez gedi oda bi paketin içnde 2 tane bez.
bigerlerinede üye oldum ama gelmedi kktc de oluncamı gelmedi acaba.

narennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne diyosun kuzummm çok sevindim ama ben bunu doğurduktan sonra yapcam dimi????
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyy ne üzülmüştüm gün geçtikçe artıyo hemde daha çok kızarıyooooo

herkes pc yi açık bırakıp diziye kitlendi sanırım hadi bende kaçim bari meyvemi yiyim öptüm siziiii

evet ya
valla okuyunca ben de cok sevindim ben de de ergenlikten kalma catlaklar var onlar için ugraşcam dogumdan sonaaa inş işe yarar zuzummm

kızzz sema ben varmıydımm
rüyanda doğuranlarr arasındaaaa okumadın mııı kuzuuu cvplamamışınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…