2009 Haziran Anneleri!!

kıslar logusa şerbeti yapıcak varmı aranızda ayy ben mayıs annelerinde gördüm çok heveslendim
süslemişler bardaklarını tepsilerinii
hiç aklımda yoktu zaten artık logusa şerbeti veren hiç görmedim ama yapıcam heves ettim npiyimmm..
sizde yapın olurmukaydirigubbakcemile3

naber minikkuşlar naptınaz bugün evde diildim sabah askeri hastaneye gittim hiç muayene bile etmeden tamam bişeyin yok deyip geri gönderdiler yine özele kaldık yani benim minikkuşuma kimse bakmadııııısenağlama sonrada teyzeme gittik annemle akşam geldik siz nabıyonuz tombiklerim

yuh yanii didoo
usgdende mi bakmadılarrrrr
pes doğrusuuu yaaaa
eşşek gibi çalışıooo kocişlerimizzzz
imkanlarımızdanda faydalanamıyoruzzzzz
şunlara bakkk yaaaa

aynen öyle canım bana şikayetin varmı diye soruyo gerzek yaa ben sanki normalim bizahmet baksa görcek problem olup olmadığını ben nerden bilim içimde neler oluyoo çok sinir oldum yaa taa 1hafta sonraya gün verdi oda nst için

senin kociş yokmu sadoşumm yalnızmısın benim kocişimde nöbetçiymiş yine ama onu bekleyen bir karıcığı yok artık evde çok üzülüyo tombişim yazıkkk ama napalım işte

hakkaten uyuzmuşşş
insan bakarrr
suyu iyimi bebekdee gelişme devam ediyormuu
kordonu nasılll
yerleşmişmiii
falan filannn
öle şey mi olurrrr
gtme cnmm yaaaa
naslsa özelde doğurcaktnnn yaaa

var didocummm dizimizi izledikkk
şimdi uyuya kaldııı koltuktaa
kocişcimmm

hiç sorma canım yaa ben zaten özelede gitcektide şimdi bunlarıda aksatınca ilaç falan yazmıyo uyuzlar ya ondan gidiyorum yoksa bunlara kalırsa işimiz Allahlık canımm kız git kocişini kaldır yazık sonrada beraber uyuyun mışıl mışıl tatlışş ne güzel evdeyken kıymetini bil gezme buralarda döverim haaa:mymeka:

kızzz içimdekii yaramaz uyumuyokiii
ondan uyuyamıyommm
dün gece 2.30 a kadar zillii kıpır kıpırdııı
deli ettiii bniii
korkuyom yatağa grmeye vallaaa

maşallah sadocum minikine bizimkide hep geceleri uyanık deli çocuk bide artık yatamıyorum zaten inan işkence gibi artık Allahın zoruna gitmesinde ağlayasım geliyo sağıma soluma dönerken valla

ben artık biran önce doğurmak istiyom inan yaa şimdi değil tabiki ama artık çok zor taşıyorum zaten dün gece rüyamdada doğuruyodum kasılmalarımı bile hissettim valla

bende ikide bi boyle damdan duser gibi bisey yaziyorummmm
didosss en iyisi ozelde bak canim bebisine...
hersey yolunda olsada icin rahat eder

öyle yapcam valla özloşumm zaten özele gitcemde diyorum ya bu deliler ihmal edince niye gelmiyosun deyip gıcıklığına ilaçta yazmıyolardı şırnaktayken ben de burdada ööle yaparlar diye korkuyom ondan orayada gidiyom mecbur

kız özloş sen hollandadaydın demii tatlışş bugün dayım geldide ordan ona kk yı gösteriyodum buraya takılıyom diye sonra dedim bak senin memleketlii kaydirigubbakcemile3 oda nerde oturuyolarmiş dedi dayımlar almanyaya yakın biyerde oturuyolarmışta sanırım vengray yanlış bilmiyosam

naber kızlar binnoş özloşş nabıyonuz bakimm gece gece hmmmm

aglamayana meme yok sanirim didocummm...
tam sartlarinida bilemiyorum askeri hastanenin ama biraz sert cikissan bakmazlarmi acaba...hani bole goreviniz falan gibi davransan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…