kız özloş sen hollandadaydın demii tatlışş bugün dayım geldide ordan ona kk yı gösteriyodum buraya takılıyom diye sonra dedim bak senin memleketlii kaydirigubbakcemile3 oda nerde oturuyolarmiş dedi dayımlar almanyaya yakın biyerde oturuyolarmışta sanırım vengray yanlış bilmiyosam
iyi bare özloşş bigün yolumuz düşerse yakınmış bak geliriz alkisalkisalkis
didoş ben de askeri hastaneye en başlarda gittim
yaklaşık 16 . hf ya kadar bir kere bile usg ile bakmadılar inanırmısın
sadece ben de tahlil yaptırıp ilaç yazdırdım okadar
bütün hepsi aynı ilgisiz
bir an evvel bizde diğer sgk lılar gibi istediğimiz yerlere gidebilsek
bir kanun çıkarsalar ne memnun olurdum
bir de diğer emekli sandığı mensupları ve emeklileri askeri hastanelerden faylanabiliyor
sanki hastane bize yetip artıyorda onlara da hizmet veriyor
sinir
aynen canım yaa çok sinir bir durum anlaşmalı oldukları bir özel hastane varmış burda ona gittim bugün konuşmaya ne diyolar biliyomusun ancak çok kötü bir doğumunuz olursa sizi sevkediyolar diyor düşünebiliyomusun öll yanii bukadar basit anacım işte bütün rezilliği biz çekeriz sefasını başkaları sürer boşversene gider paşa paşa paramızı veririz en azıdan bir ilgi görürüz paramızla canım napalım
inşallah canım inşallah hakkaten bare paramızlada rezil olmasak anacım Allah korusun işte ozaman intiharr etmenin tam zamanı olur benceedelikafaduldenins paranizla bari ilgi gorursunuz didosummm
bazen insan parasiylada rezil oluyor orda basima geldide biliyorummmklava:
aynen tatlım
biz para bayılalım ilgi alaka için
kapatsınlar bu hastaneyi dedim bir kere eşime oda bana
paşalar nerede pohpohlanacak dedi
sadece onlar için açıkmış sanki
neyse paşa kızı torunu varsa kusura bakmasın ama öl geber randevu en iyi ihtimalle 15 gün sonraya
akşam akşam uyuyamadım sinirlerim bozuldu zaten
ben de hırsımı burdan çıkardım offf
neyse biz kaçtık yarın sabahki erkenci anneye şimdiden günaydın
hihoyyyt
alerjik bişey olabilirmi canımm acaba bişeymi dokunduki göğüsler kaşınabilir normalde diğer yerlerde kaşınıyosa bişey dokunmuş olabilir tatlışş ne yedin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?