2009 Haziran Anneleri!!

yok venrayda almanyaya yakin ama ben duivendeyin arnhem dersen hemen anlar
venrayda esimin is yeri var ama
bi digeride beilen de

aaa pardon simdi anladim...
dayin venrayda
benim esimin is yerinin biride venrayda..
oturdugum yere 1 saat falan

işte bilmiyom canım yaa venrayda oturduklarını biliyom sadece hiçte sormadım salak gibi haa kaydirigubbakcemile3 hatta dedimki niye süpriz yaptın geleceğini söyleseydin sana leylek siparişi vercektim dedimalkisalkisalkis hemen anladı olayıı kendisi ama tabi artık çok geçtii

didoş ben de askeri hastaneye en başlarda gittim
yaklaşık 16 . hf ya kadar bir kere bile usg ile bakmadılar inanırmısın
sadece ben de tahlil yaptırıp ilaç yazdırdım okadar
bütün hepsi aynı ilgisiz
bir an evvel bizde diğer sgk lılar gibi istediğimiz yerlere gidebilsek
bir kanun çıkarsalar ne memnun olurdum
bir de diğer emekli sandığı mensupları ve emeklileri askeri hastanelerden faylanabiliyor
sanki hastane bize yetip artıyorda onlara da hizmet veriyor
sinir

ben de gündüz uyudum şimdi uykum yok
birde dönemiyom yatakta fenalı geldi artık 2 gecedir yastık örtü savaş halindeyim
boğuşurken uyuyp kalıyorum sonunda
eşimde sabır az kaldı diyor ama şu an oturmak bile beni rahatsız ediyor ya

ya keske oyle olmasa esleriniz ne zor bi gorev yapiyorlar...
keske ozelde dahil tum hastaneleri kullanabilseniz

aynen canım yaa çok sinir bir durum anlaşmalı oldukları bir özel hastane varmış burda ona gittim bugün konuşmaya ne diyolar biliyomusun ancak çok kötü bir doğumunuz olursa sizi sevkediyolar diyor düşünebiliyomusun öll yanii bukadar basit anacım işte bütün rezilliği biz çekeriz sefasını başkaları sürer boşversene gider paşa paşa paramızı veririz en azıdan bir ilgi görürüz paramızla canım napalım

ins paranizla bari ilgi gorursunuz didosummm
bazen insan parasiylada rezil oluyor orda basima geldide biliyorummmklava:

aynen tatlım
biz para bayılalım ilgi alaka için
kapatsınlar bu hastaneyi dedim bir kere eşime oda bana
paşalar nerede pohpohlanacak dedi
sadece onlar için açıkmış sanki
neyse paşa kızı torunu varsa kusura bakmasın ama öl geber randevu en iyi ihtimalle 15 gün sonraya
akşam akşam uyuyamadım sinirlerim bozuldu zaten
ben de hırsımı burdan çıkardım offf

neyse biz kaçtık yarın sabahki erkenci anneye şimdiden günaydın
hihoyyyt

valla aslında kimse buna dur demiyor sanırım birileri çıkıp bunu düzeltin demiyor yanlış anlamayın sakın küçümsediğimden değil ama markette çalışan bir kasiyer kızla konuştum geçenlerde o bile en büyük özel hastanede para vermeden doğum yapabilmiş peki dedim ben niye yapamıyorum kendi kendime biz kimin için dağlarda kalıyoruz dedim ne için kalıyoruz dedim inanın kimse bunları umursamıyor ya valla benim kocam operasyona gider ama karısı bir muayene bile olamaz türkiye bööle biyer işte arkadaşlar napalım

ins paranizla bari ilgi gorursunuz didosummm
bazen insan parasiylada rezil oluyor orda basima geldide biliyorummmklava:
inşallah canım inşallah hakkaten bare paramızlada rezil olmasak anacım Allah korusun işte ozaman intiharr etmenin tam zamanı olur benceedelikafadulden

iyi uykular size siboşumm bozma kız kafanı delii herşey olacağına varır napalım bu gece nasıl uyuyabilcezmi acaba önce bunu düşünelimmm ben şahsen uyuyamıyomdaa bakcaz artık mecburr

ya ben neden aksam olunca kasiniyorummmmmmm:uhm:
gogus uclarim kollarim bacaklarim ellerimmm
nedir bu nedirrrrrrrkafamçokkarıştı

özloşş hakkaten yaa bende inanırmısın kaşınıyodum valla haa özellikle göbişim kaşınıyo çatlıyo artık sanırım yaa bu aya kadar 1tane olmamıştı dün baktım minik minik kızarmışlar valla hapı yuttum okadarda kremliyodum taaa 4.ayımdan beri boşunaymış demekki

canim benim ayaklarim ellerim kollarim ve sadece gogus uclarim kasiniyor...
allaha sukur daha karnimda catlama yokta
bu diger yerler neden kasiniyor
omuzlarim dahi kasinio ya

alerjik bişey olabilirmi canımm acaba bişeymi dokunduki göğüsler kaşınabilir normalde diğer yerlerde kaşınıyosa bişey dokunmuş olabilir tatlışş ne yedin bugün

alerjik bişey olabilirmi canımm acaba bişeymi dokunduki göğüsler kaşınabilir normalde diğer yerlerde kaşınıyosa bişey dokunmuş olabilir tatlışş ne yedin bugün

canim sadece bugun deilki 2 haftadir boyle
hele soyunup yataga girince deliriyorum
ama sadece gece olunca oluyor:uhm:
dr solicem pazartesi

ben bugün doktora gittim 34+4 haftalik ve doktor ölctü kilosu 3200 gram imis..
38 haftalikla uyumluymus.. doktor dedi ki ya kilolu bir bebek olacak ya da bir ay üstüne kirlendin acaba ola bilir mi?
üstüne kirlendiysem 2 haftam var demektir ama hic sancim olmuyor. ya da gercekten 34 haftalik ve iri bir kiz olacak 4 kilo :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…