2009 Haziran Anneleri!!

kızlar neyse size doyum olmaz benim ayaklar şişmeden çıkıyom yatim bare güzeller hepinizi öptüm çok oğluşumda öptü minişlerinizi gamyoncuiremsu iyi gecelleeerrr:teytey:

canim sadece bugun deilki 2 haftadir boyle
hele soyunup yataga girince deliriyorum
ama sadece gece olunca oluyor:uhm:
dr solicem pazartesi
bencede sor ozaman sen doktora özloşumm ihmal etme alerjik olabilir bence gecede oluyosa bişey var ozaman aklında kalmasın canım

maşallah canım minikkuşuna yaa benimkide ööle meraketme enson 2hafta önce 2666 idi kesin benimkide öyla bişey olmuştur üstüne kirlenmek nedemek buarada tatlışş yaa valla banada erken doğurcam gibime geliyo çok ağırlaştı karnım çünkü taşıyamıyomm

:uhm::uhm::uhm:
nasil olcak yani...
normal dogummu olcak
sezeryanmi?

didos ii geceler canmcimm

yok yani en son adet kanama eylül de oldu, ona göre hesaplaniyor dogum tarihi..
ama doktorum dedi bugün 38 haftalik bir bebekle uyumlu ama ben daha 34. haftadayim daha..
doktor da dedi ki acaba hamile kaldin ama üstüne adet mi gördün yani o zaman ne oluyor 34 haftalik degil 38 haftalik olmus oluyor bebek..
ya da gercekten 34 haftalik ama 4 kilo dogar o zaman.. bende anlatamadim ki :uhm:kafamçokkarıştı
cocugun kafasi asagida zaten yani normal dogum istiyorum ben aslinda (bi aksilik cikmazsa)

o ayki adetini hatirliyormusun?
azmiydi normal adetlerin gibimiydi?
bence doktor hakli olabilir cunku tam 4 hafta var buda 1 adet gecirmis olabilecegini gosterio

evet öle olan cok oluyor hayatım dr haklı olabilir cünkü bir bebek asla 4 hafta ileriden gitmez

o ayki adetini hatirliyormusun?
azmiydi normal adetlerin gibimiydi?
bence doktor hakli olabilir cunku tam 4 hafta var buda 1 adet gecirmis olabilecegini gosterio
hic hatirlamiyorum ki :)) genelde adetim 4-5 gün gelir yine öyle oldu sanirim..
evet öle olan cok oluyor hayatım dr haklı olabilir cünkü bir bebek asla 4 hafta ileriden gitmez
bana da hakli gibi geliyor.. ama iri bir bebek de ola bilir düsüncesi de aklimdan cikmiyor hani ne bileyim babamiz da 185 boyunda gerci o kadar alakadar edecegini de sanmiyorum?

ben simdiden valizimi hazir vaziyete koyim birden pacam tutustu yaf hic hazir degildim bu düsünceye..

benimde aslında son adet tarihim daha gerideydi doktor kendisi çocuğa göre bir adet tarihi belirlemişti ona göre hesap yapıyoruz şimdi aslında 1-1.5hafta daha önde olması gerekiyodu yani bende hep bunu düşünüyom valla ondan erken falan olurmu acaba diyorum
ayy buarada gidemedim bitürlü haa

ama senin sezeryen mi?

benim normal dogum olacak insaAllah ama ne zaman gelir simdi hic bilmiyorum

banada hep 2 hafta ileriden gidiyor diyor gittigim drlar ama 4 haftada adet sapması olabilir canım sen herseyini hazırla bence inş vaktinde gelir

banada hep 2 hafta ileriden gidiyor diyor gittigim drlar ama 4 haftada adet sapması olabilir canım sen herseyini hazırla bence inş vaktinde gelir

sagol cnm az da olsa rahatlattiniz beni.. birden planlar alt üst oldu.. gec oldu uyku vakti geldi de geciyor.. hayirli geceler herkese

ama senin sezeryen mi?

benim normal dogum olacak insaAllah ama ne zaman gelir simdi hic bilmiyorum

canım ben normal düşünüyodumda işte en son doktor çocuk tombiş yapamayabilirsin mayısta belli olur dedi 1hafta sonra falan gitcem bakalım ne dicek belli değil yani ama ben normali çok istiyorum

valla bende normal istiyorum didom ya
inşallah normal olur
özeller sezeryan olursun gelişimi böle gide4rse dedi
askeri hastane de ne olursa olsun bi problem cıkmadıkça normalden yanayız diolatr ondan askeri hastaneye gidiyorum bende

hadi yaa naren benim gittğklerimde hep sezeryan yapıyo normal için doğum hastanesine sevkediyolar gerzekler ondan dışarı para bayıyoz işte boşuna

neyse kızlar ben busefer kaçtım size iyi geceler tatlı rüyalar benim minikte durmuyo valla nasıl uyucaksam bakalım hadi bayyy

Günaydin Kizlar herkeseee,
dün aksam 7 de yatip bu sabah 6 da kalktim, bu ne uykuydu anlamadim ...
Hem de ne Wc ye kalkmak ne su icemeye kalkmak , non stop uyumusum...
Hepinize iyi bir gün diliyorum meleklerinizle...

bizdende hepinize kocaman bi günaydın kızlar........
bu haftada bitince son 2 haftam kalıyo 2 hafta sonra kısmetse artık evimizdeyiz.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…