bencede sor ozaman sen doktora özloşumm ihmal etme alerjik olabilir bence gecede oluyosa bişey var ozaman aklında kalmasın canımcanim sadece bugun deilki 2 haftadir boyle
hele soyunup yataga girince deliriyorum
ama sadece gece olunca oluyor:uhm:
dr solicem pazartesi
ben bugün doktora gittim 34+4 haftalik ve doktor ölctü kilosu 3200 gram imis..
38 haftalikla uyumluymus.. doktor dedi ki ya kilolu bir bebek olacak ya da bir ay üstüne kirlendin acaba ola bilir mi?
üstüne kirlendiysem 2 haftam var demektir ama hic sancim olmuyor. ya da gercekten 34 haftalik ve iri bir kiz olacak 4 kilo :uhm:
ben bugün doktora gittim 34+4 haftalik ve doktor ölctü kilosu 3200 gram imis..
38 haftalikla uyumluymus.. doktor dedi ki ya kilolu bir bebek olacak ya da bir ay üstüne kirlendin acaba ola bilir mi?
üstüne kirlendiysem 2 haftam var demektir ama hic sancim olmuyor. ya da gercekten 34 haftalik ve iri bir kiz olacak 4 kilo :uhm:
yok yani en son adet kanama eylül de oldu, ona göre hesaplaniyor dogum tarihi..
ama doktorum dedi bugün 38 haftalik bir bebekle uyumlu ama ben daha 34. haftadayim daha..
doktor da dedi ki acaba hamile kaldin ama üstüne adet mi gördün yani o zaman ne oluyor 34 haftalik degil 38 haftalik olmus oluyor bebek..
ya da gercekten 34 haftalik ama 4 kilo dogar o zaman.. bende anlatamadim ki :uhm:kafamçokkarıştı
cocugun kafasi asagida zaten yani normal dogum istiyorum ben aslinda (bi aksilik cikmazsa)
hic hatirlamiyorum ki :)) genelde adetim 4-5 gün gelir yine öyle oldu sanirim..o ayki adetini hatirliyormusun?
azmiydi normal adetlerin gibimiydi?
bence doktor hakli olabilir cunku tam 4 hafta var buda 1 adet gecirmis olabilecegini gosterio
bana da hakli gibi geliyor.. ama iri bir bebek de ola bilir düsüncesi de aklimdan cikmiyor hani ne bileyim babamiz da 185 boyunda gerci o kadar alakadar edecegini de sanmiyorum?evet öle olan cok oluyor hayatım dr haklı olabilir cünkü bir bebek asla 4 hafta ileriden gitmez
benimde aslında son adet tarihim daha gerideydi doktor kendisi çocuğa göre bir adet tarihi belirlemişti ona göre hesap yapıyoruz şimdi aslında 1-1.5hafta daha önde olması gerekiyodu yani bende hep bunu düşünüyom valla ondan erken falan olurmu acaba diyorum
ayy buarada gidemedim bitürlü haa
banada hep 2 hafta ileriden gidiyor diyor gittigim drlar ama 4 haftada adet sapması olabilir canım sen herseyini hazırla bence inş vaktinde gelir
ama senin sezeryen mi?
benim normal dogum olacak insaAllah ama ne zaman gelir simdi hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?