2009 Haziran Anneleri!!

bizdende hepinize kocaman bi günaydın kızlar........
bu haftada bitince son 2 haftam kalıyo 2 hafta sonra kısmetse artık evimizdeyiz.........

günaydın yeşimnur
sen kaçıncı haftadasın canım.ben artık pazartesiden itibaren izne ayrılıyorum.yürümekde çok zorlanıyorum çünkü.bacagım kasıyo.hafta çalışabildim.dogum sonraya eklencek.aslında hafta daha dayansam iyi olcakda ama zorlanıyorum artık.sen kaç hafta çalışmış oldun?

ya ben aslından herkesden duyuyorum ci haftada dogum yapıyolar.ondan da etkilendim iş yerinde beklemek istemiyorum.bikaç haftada da evde hazırlığımı yapayım dedim.ama bide bizimki annesine çekerse ci haftada anca gelir.ozamanda evde ay beklemiş olcam canım sıkılmaz umarım.napsamki ya iyice kararsız kaldım

aa sayılarım çıkmamış bi daha yazayımmm
ya ben aslından herkesden duyuyorum 37 38ci haftada dogum yapıyolar.ondan da etkilendim iş yerinde beklemek istemiyorum.bikaç haftada da evde hazırlığımı yapayım dedim.ama bide bizimki annesine çekerse 41ci haftada anca gelir.ozamanda evde ay beklemiş olcam canım sıkılmaz umarım.napsamki ya iyice kararsız kaldım

canım ya aynı çekinceler bende de var ya erken doğarsa evdeki tüm işlerim kalıcak ve de dinlenemeyeceğim, erken yapsam çalışıyorum daha da yorulucam. Bu hafta tek planım hastane çantasını hazırlamaya başlamak. Bi takvim yaptım kendime, ben uyucam ona ama oğlum uyar mı bilmiyorum. 29 Mayısa kadar işyerindeyim şimdilik-tatlicadiarzu-

kızzz sema ben varmıydımm
rüyanda doğuranlarr arasındaaaa okumadın mııı kuzuuu cvplamamışınnn

yoktun kuzum görmemişim mesajını a.s.

bizdende hepinize kocaman bi günaydın kızlar........
bu haftada bitince son 2 haftam kalıyo 2 hafta sonra kısmetse artık evimizdeyiz.........

yeşimcim senin haftan benden de kçüçükmüş kıssss sen sezeryanmı olcaktın doğum tarihi bellimi bizde özlemle en son biz varız diyoduk bi de erkek normali beklersek 40 ı geçer diyoduk????

iş içindde baya var ya ne bilim dayanabilcenmi o kadar allah yardımcın olsun

kıslar herkese günaydın şükür kk mız düzeldi bende kalktım ortalığı topladım açlıktan ölüyoruzzzz oğlumla kahvaltımızı yapıp hemen gelicez öpüldünüzz

Günaydııın tombişler , Napıyorsunuz ?
Nidacım maşallah diyelim iyi uyumuşsun, nazar değmesin uykusuz kalmak çok zor
Arzu , Naz, Yeşim bişey kalmamış sizinde izinleriniz geliyor artık ne güzel hayırlısıyla

Ben bugün 8 de kalktım, akıllı kocam 8 e kurmuş saati , uykusuda ağı saatin sesine bile kalkmıyor,
kahvaltı hazırladım erken gitçek diye, ama hala uyuyor, eziyet gibi sanki, -tatlicadiarzu-
Madem beni niye uğraştırıyorsun 8 de klava:

birde benim heyecanımı düşün Nidacım, ama ilk ben olmucam galiba, Sibel var, Servet var ,aa o niye girmiyor hiç , Yaseminde galiba benden önce
Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi
Ben bu sabah bebeğin aşağıya indiğini hissettim, nefes almam rahatladı, ciğerlerimdeki baskı kalktı sanki, 36.haftada oluyormuş böyle

agrın sızın yoksa dayanmak yine kolay oluyo canım.ama benim nedense bacagım çok agrıyo.seke seke işe gelmemde komik oluyo.utanıyorum valla.doğumdan sonra izin daha çok lazım olcak biliyorum ama bi bakımada mecburum artık izne çıkmaya.
benimde daha kıyafetleri yıkanıp ütülencek dolaba yerleşcek yatagını falan hazırlıcak.tozlanır diye nevresimini falan sermemişdim.hastane çantası hazırlancak.eksikler alıncak çok iş var çooookkkkkk

Narencim sormuşsun, haber vercek kimse varmı diye,
Havva gelcek kısmet olursa hastaneye, resimlerimizi çekçekmiş, o yazar size ,
oğlumu görürsünüz , ayy Allahım göstersin o günleri inşallah :Saruboceq:

Arzucum doktora sordunmu neden ağrıyor bacağın, magnezyum, kalsiyum almıyormusun??

canım ya senin bacagında yada kalçanda kıramp şeklinde agrı oluyo.haftan benden ileride o yüzden sordum.doktoruma sordum normal bişey herkesde oluyo dedi.ama ben hiç benim gibi seken hamile görmemişdim valla:roflol:

canım ben calsiyum magnezyum falan içmiyorum.1ay önce doktorum calsiyum sandoz vermişdi ama onuda hiç kullanmadım tadı çok igrençdi. içsem etkisi olurmu ya.calsiyum ekesikliğindenmi oluyoki

Arzucum olmuyor bende, magnezyum sabah akşam alıyorum ben, tansiyonum dengesiz ya, onuda düzenliyormuş çünkü doktor dedi, ama kramplar için vucudun magnezyum kalsiyum dengesi olması lazım, senin doktorun vermedimi? sor bence,
yada al eczaneden bütün hamileler kullanıyor, niye boşuna acı çekesin ki

canım ben calsiyum magnezyum falan içmiyorum.1ay önce doktorum calsiyum sandoz vermişdi ama onuda hiç kullanmadım tadı çok igrençdi. içsem etkisi olurmu ya.calsiyum ekesikliğindenmi oluyoki

Deliye bak ya, içsene hergün, çocuğun kemikleri gelişsin,
Canımcım yeterince kalsiyum almassan o senin kemiklerinden çekiyor, senin kemiklerin zayıflıcak

Magnesium diasporal , toz bişey suda eritiliyor, ondan da al bence sor doktoruna,
herkes kullanıyor onu , kramplar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…