bizdende hepinize kocaman bi günaydın kızlar........
bu haftada bitince son 2 haftam kalıyo 2 hafta sonra kısmetse artık evimizdeyiz.........
bu haftada bitince son 2 haftam kalıyo 2 hafta sonra kısmetse artık evimizdeyiz.........
aa sayılarım çıkmamış bi daha yazayımmm
ya ben aslından herkesden duyuyorum 37 38ci haftada dogum yapıyolar.ondan da etkilendim iş yerinde beklemek istemiyorum.bikaç haftada da evde hazırlığımı yapayım dedim.ama bide bizimki annesine çekerse 41ci haftada anca gelir.ozamanda evde ay beklemiş olcam canım sıkılmaz umarım.napsamki ya iyice kararsız kaldım
kızzz sema ben varmıydımm
rüyanda doğuranlarr arasındaaaa okumadın mııı kuzuuu cvplamamışınnn
Benim bugün 19 günüm kaldı kızlar, delikafadulden
20 den geri saymaya başladık , heyecan artıyor gitgide :)
canım ya aynı çekinceler bende de var ya erken doğarsa evdeki tüm işlerim kalıcak ve de dinlenemeyeceğim, erken yapsam çalışıyorum daha da yorulucam. Bu hafta tek planım hastane çantasını hazırlamaya başlamak. Bi takvim yaptım kendime, ben uyucam ona ama oğlum uyar mı bilmiyorum. 29 Mayısa kadar işyerindeyim şimdilik-tatlicadiarzu-
agrın sızın yoksa dayanmak yine kolay oluyo canım.ama benim nedense bacagım çok agrıyo.seke seke işe gelmemde komik oluyo.utanıyorum valla.doğumdan sonra izin daha çok lazım olcak biliyorum ama bi bakımada mecburum artık izne çıkmaya.
benimde daha kıyafetleri yıkanıp ütülencek dolaba yerleşcek yatagını falan hazırlıcak.tozlanır diye nevresimini falan sermemişdim.hastane çantası hazırlancak.eksikler alıncak çok iş var çooookkkkkk
birde benim heyecanımı düşün Nidacım, ama ilk ben olmucam galiba, Sibel var, Servet var ,aa o niye girmiyor hiç , Yaseminde galiba benden önce
Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi
Ben bu sabah bebeğin aşağıya indiğini hissettim, nefes almam rahatladı, ciğerlerimdeki baskı kalktı sanki, 36.haftada oluyormuş böyle
canım ben calsiyum magnezyum falan içmiyorum.1ay önce doktorum calsiyum sandoz vermişdi ama onuda hiç kullanmadım tadı çok igrençdi. içsem etkisi olurmu ya.calsiyum ekesikliğindenmi oluyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?