nickcim ticker yapmak istiyorsun sanirim...Sen benden 3 gün sonrasin...SAT``in 18 Eylül mü senin? 'Ona göre sana bir ticker yapip özelden atarim,sen de kontrol panelden profil düzenleye girip, oradan dogum - kilo takip yazan yere sana gönderecegim linki yapistirirsin..Olur mu canim??
evet Nida saol, aslında benim sat 29 agustos ama dr a ılk zamanlar gıdınce nedense gec yumurtlama olmus, bu nedenle dr 12 eylul olarak belirlemişti, ben o yuzden 12 eylul dıye düşünüyorum hep, sanırım daha once okuduklarımdan didonun da aynı benım gıbı bır durumu olmus bu arada yanlıs hatırlamıyorsam... sonuc olarak bu 12 eylule gore yaparsan sevınırım, cok saol.. tamam dedıgın gıbı yaparım.
Ben muhtar olarak Semoşu öneriyorum, en sonlarda o, zaten iyi muhtar olur semoştan :)
bende muhtar için semoşu önerecektim ama semoşşş ne der acabaa:))
çokta güzel yapar valla:))
benimde oyum semoşa kızlarkaydirigubbakcemile3
gelll semoşş muhtarrr oluyosun gelllllllllllllllllllllllllllllllllllll
semos muhtar olsunn kabul ederse...
bide doguran burayi unutmasinn yaaaaaaaaa bekleyenler var burda
anaaaaam kız menzil gülü doğurmuş yaaa oleyy yaaa çokk sevindimm topişlerimm benim yaaa iyi olmaları çok iyi Allahım hayırlı ve sağlıklı uzuuun bir ömür versin inşallah yusufumuza demiiii topişlerimmm
pınoşummm inşallah herşey olacağına hayırlısıyla ve Allahın izniyle varır canım sen hiç merak etme Batuşcuk annesini üzmez bikere analaşıldımı zamanında gelir o biz dua ediyoruz canım benim sen rahatt ollll
kız emoşumm söyle o akıntına bidaha çok gelmesin panik atak yapmasın adamı heyecanlandırmasın iyi bare su değilmiş neyse için rahat etmiştir minikkuş sevindim canımm benim
Semoşum hayırlı olsun muhtarlığın, ilk ben tebrik edeyim alkisalkisalkis
biz sana yollasak telefonları msnleri sende liste yapıp göndersen bize , herkes için uygunsa tabi, bari hastanede de olsa ararız doğum yapan arkideşi , hayırlı olsun bebişin deriz :)
hayırlı olsun semoşcum yeni makamın şimdiden.bencede böyle bişey mutlaka yapalım ama telf.msn nasıl vercez cnm sana.
özelden mesaj atın semoşa biz zaten görüşüoruz damadımın anasıyla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?