merhaba arkadaşlar.bugün dr daydım.bebişimin kalp atışlarını gördüm.ayrıca meleğimin kol ve bacak çıkıntılarınıda gördüm.ama hala kendime çok dikkat etmem lazım çünkü rahim içinde çok azda olsa kanama var.
merhaba kızlar bugün meleğimin kalp atışlarını,kol ve bacak çıkıntılarını gördüm.o kadar güzel bir duyguki anlatamam.
ewt cnm hamile kaldıgım gün 16 eylül öyle ayarla zahmet olmassa ya bugün kkde sorunmu var donup duruyo pc
günaydın arkadaşlar nasılsınız?Keyifler nasıl. Bakıyorum mide bulantıları başlamış ama bende hiç bulantı yok.
nasılsınız haziranın güzel hamişleri
canım dr şu an kaç haftalık diyo ona göre yapim standarta göre 9 haftalık çıkıyooooo çabuk yazzzzz
aman amansus bacım olmasın zaten çok kötü yawwww neşen kaçıyo vallaaa
cnm evet bebek şuan 9 haftalık oluyo
canım olsun ya.. bebişlerimiz için değer. kaydirigubbakcemile2
şuan tam 8 haftaya girdim 7 tamamlamış oldum 9 deil daha of kafam karıştı haaaaa
öle tabi cicim ama kötü yawwwww bulantı hiçbişe yemek istemiyosun ama zorla yemek yiyosun bebiş için işte o zaman daha kötü bulanıyo yemek yaparken koku iğrenç geliyo ama başak kimse yok yemek yapıcak burda eşimden başka kimsem yok mecburen yapıyorum senin yanında ailen ya da eşinin ailesi varsa kolay ama benim için çok zor kusa kusa yemek yapıyorum düşün eziyeti şikayet değilde göründüğü kadar kolay değil yani aman ne bilim geçicekde annem diyoki daha var geçmesine alış ya da dr ilaç versin diyoooo
kız ayıcık koymuşun gene:
canım benim annem de kayınvalidem de yakın ama fazla gitmiyorum bende dün yemek yaptı kokusu çok kötü geldi. Yaptığım yemeği yiyemedim.
Slm arkadaşlar nasilsiniz .haziran anne adaylari nasilsiniz .ben uzun zamandir buraya giremiyordum.herkezde ayni dertler bendede mide bulantisi oluyor.sürekli çubuk kraker yiyorum bende.az kaldi 3 ayin bitmedsine 2-3 hafta daha siktikmi dişimizi tamamdir.sonra çok mutlu hamile oluyormuş insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?