2009 Haziran Anneleri!!

merhaba arkadaşlar.bugün dr daydım.bebişimin kalp atışlarını gördüm.ayrıca meleğimin kol ve bacak çıkıntılarınıda gördüm.ama hala kendime çok dikkat etmem lazım çünkü rahim içinde çok azda olsa kanama var.

merhaba kızlar bugün meleğimin kalp atışlarını,kol ve bacak çıkıntılarını gördüm.o kadar güzel bir duyguki anlatamam.

ay canım ya maşallah o kadar büyümüşmü yeğenimiz yesin onu teyzeleri :nazar::ecrin_bebek::CüvCüv: darısı başıma yarın nasıl olcak bilmiyommmmmm​

günaydın arkadaşlar nasılsınız?Keyifler nasıl. Bakıyorum mide bulantıları başlamış ama bende hiç bulantı yok.

şuan tam 8 haftaya girdim 7 tamamlamış oldum 9 deil daha of kafam karıştı haaaaa

canım olsun ya.. bebişlerimiz için değer. kaydirigubbakcemile2

öle tabi cicim ama kötü yawwwww bulantı hiçbişe yemek istemiyosun ama zorla yemek yiyosun bebiş için işte o zaman daha kötü bulanıyo yemek yaparken koku iğrenç geliyo ama başak kimse yok yemek yapıcak burda eşimden başka kimsem yok mecburen yapıyorum senin yanında ailen ya da eşinin ailesi varsa kolay ama benim için çok zor kusa kusa yemek yapıyorum düşün eziyeti şikayet değilde göründüğü kadar kolay değil yani aman ne bilim geçicekde annem diyoki daha var geçmesine alış ya da dr ilaç versin diyoooo​

öle tabi cicim ama kötü yawwwww bulantı hiçbişe yemek istemiyosun ama zorla yemek yiyosun bebiş için işte o zaman daha kötü bulanıyo yemek yaparken koku iğrenç geliyo ama başak kimse yok yemek yapıcak burda eşimden başka kimsem yok mecburen yapıyorum senin yanında ailen ya da eşinin ailesi varsa kolay ama benim için çok zor kusa kusa yemek yapıyorum düşün eziyeti şikayet değilde göründüğü kadar kolay değil yani aman ne bilim geçicekde annem diyoki daha var geçmesine alış ya da dr ilaç versin diyoooo​

canım benim annem de kayınvalidem de yakın ama fazla gitmiyorum bende dün yemek yaptı kokusu çok kötü geldi. Yaptığım yemeği yiyemedim.

Slm arkadaşlar nasilsiniz .haziran anne adaylari nasilsiniz .ben uzun zamandir buraya giremiyordum.herkezde ayni dertler bendede mide bulantisi oluyor.sürekli çubuk kraker yiyorum bende.az kaldi 3 ayin bitmedsine 2-3 hafta daha siktikmi dişimizi tamamdir.sonra çok mutlu hamile oluyormuş insanlar.

canım benim annem de kayınvalidem de yakın ama fazla gitmiyorum bende dün yemek yaptı kokusu çok kötü geldi. Yaptığım yemeği yiyemedim.

yaaaaaaaaaaa canım sen bulantılı olsan hiç iş yapamasan hep yatsan annen yada kayınvaliden gelir ahhhh ahhhh anacım istanbulda kayınvalidem taaaaaa ardahanda kolay değill zaten kayınvalidem yaşlı bakamazda annecim çok uzakta dün ben tel de konuşurken öğürdüm kapattım hemen kustum dönndüm aradaım tekrar annem gelimmi diyo nereye gelcek zavallım hala çalışıyoooosenağlamasenağlama:nazar::CüvCüv:​

kı dünkü gibi kopyalayıp yapıştırdım olmuyo nedenki olana

Slm arkadaşlar nasilsiniz .haziran anne adaylari nasilsiniz .ben uzun zamandir buraya giremiyordum.herkezde ayni dertler bendede mide bulantisi oluyor.sürekli çubuk kraker yiyorum bende.az kaldi 3 ayin bitmedsine 2-3 hafta daha siktikmi dişimizi tamamdir.sonra çok mutlu hamile oluyormuş insanlar.

canım benim iiyiz diyelim ii olalım yaaaa annem de öle dedi ama benim 3ayımın bitmesine tam 6 hafta var napcam yaaaaaa senağlamasenağlama​

ha olmuş olmuş ay ben gene çok konuşmayamı başladım ne

Back
X