semoşummma.s.a.s.
tebrikler mıhtar oldunnnn.yeni görevin hayırlı olsun. zaten en son doğracaklar sen ben ve özlem benimde 27 haziran.
aaa nidacım yazdım ya görmedin mi ben aradım iilermişşşş bol su ve istirahat demiş dr uuuu ssorun yok dedi kuzum bana
27 haziran benim doğumgünüm , o gün doğurursanız seneye pastadan bende isterim haadelikafadulden
didoşşş neresi oh beeee pc onda tv nin de sesini kıstırıyo despot herifffff bu ara gıcığım zati gözüme batıyo herşeyii bi gitsede az dedikodu yapsam sizle diyo gözlüyom hahahahaha
bugün bütün cinlerim tepemde kizlar..Bir de üstüne kayinvalidem aradi, konustu konustu ve konustuuuu...Disarda da bir adami hasladim, asansöre tikistirdi kendini, baska gelen yok mu diye cikistim adama..Eziyordu beni ve yavrumu nerdeyse , münasebetsiz...
bugün bütün cinlerim tepemde kizlar..Bir de üstüne kayinvalidem aradi, konustu konustu ve konustuuuu...Disarda da bir adami hasladim, asansöre tikistirdi kendini, baska gelen yok mu diye cikistim adama..Eziyordu beni ve yavrumu nerdeyse , münasebetsiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?