2009 Haziran Anneleri!!

aaa nidacım yazdım ya görmedin mi ben aradım iilermişşşş bol su ve istirahat demiş dr uuuu ssorun yok dedi kuzum bana

didoşşş neresi oh beeee pc onda tv nin de sesini kıstırıyo despot herifffff bu ara gıcığım zati gözüme batıyo herşeyii bi gitsede az dedikodu yapsam sizle diyo gözlüyom hahahahaha

nidacım cevap yoolicam ama özelde 5 dk beklemek gerekli ya o bakaımdannn aldım mesajınııı canım arayamasakda msj yollarıkkkk

ya kızlar bende size telimi yollicam ama özel mesajlarda 5 dk beklemek zorundayım vakit geldikçe yollicam ben aldım okişşşş

bugün bütün cinlerim tepemde kizlar..Bir de üstüne kayinvalidem aradi, konustu konustu ve konustuuuu...Disarda da bir adami hasladim, asansöre tikistirdi kendini, baska gelen yok mu diye cikistim adama..Eziyordu beni ve yavrumu nerdeyse , münasebetsiz...

didoşşş neresi oh beeee pc onda tv nin de sesini kıstırıyo despot herifffff bu ara gıcığım zati gözüme batıyo herşeyii bi gitsede az dedikodu yapsam sizle diyo gözlüyom hahahahaha

deli kadın yaaakaydirigubbakcemile3 kızım biz burda kociş diye biyerimizi yırtıyozz hergün ağlıyoz hanfendide gıcık oluyomuş bak bak haline şükret dostum onlar bizim en büyük destekçimiz kııızzz yazııııkkk iyi davyaannn kocişineee tamammıdıyyyyy:lepi:

kızlarrrrr not düşmemişsiniz kıslardan isteyenlere verilsinmi msn ya da nolarrrr?????? isteyen olursa şimdi ben de yok yalanı da yemezzzz hadi eller çalışsınn

Canım benim, sinir olmasana herşeye, o gerizekalı adamı atsaydın asansörden
Allah korusun senide bebişinide

anam kuduruklar sizde haklısınızz emme benimkide 7/24dibimde az uzakta olsa nolurki arada çıkıyoda rahatlıyom işte insan tek kalmak da istiyo emin oll

valla gece ya da gündüz fark yapmaz ama sms yollamanız tercihimdir gece gece sancılarım tutmasın zır zır diye hehe zaten o ara kimsenin telde konuşmaya haceti olmaz sms atarsınız okişşşş

sakin ol kız nidoşş var işte ööle öküzler canım napcan öküz heryerde öküz demekki işte hakkaten ya bende bayaa agresifim gerçi kaç gündür sana sakin ol diyomda bide kendime diyebilsem çok daha iyi olcak sürekli asık bir suratla gezip duruyom etrafta çok komiğimm sanki kim ne yaptıysa çocukların ağırlığı psikolojimizi etkiliyo sanırım bide benim kociş yok ya ondanda asabiyim kompleksliyimm ama perdelerimi kaldırdığımdada kedi gibi bir insanımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tamam tamam bidaha yapmicaaaammmm:roflol:

Benimki 9 da gelcekmiş bu akşam iki saat daha burdayım yani
genede Allah başımızdan eksik etmesin kocişlerimizi

emoşum diddoşum zuzucum size msnden veririmm şu an açamıyom eşiminki açık çoklu da yok okişşşş

özlem kuzusu sana da atıcam cicim 5 dk dolsun

nidacım umarım ulaşmıştırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…