sakin ol kız nidoşş var işte ööle öküzler canım napcan öküz heryerde öküz demekki işte hakkaten ya bende bayaa agresifim gerçi kaç gündür sana sakin ol diyomda bide kendime diyebilsem çok daha iyi olcak sürekli asık bir suratla gezip duruyom etrafta çok komiğimm sanki kim ne yaptıysa çocukların ağırlığı psikolojimizi etkiliyo sanırım bide benim kociş yok ya ondanda asabiyim kompleksliyimm ama perdelerimi kaldırdığımdada kedi gibi bir insanımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tamam tamam bidaha yapmicaaaammmm:roflol:
bugün bütün cinlerim tepemde kizlar..Bir de üstüne kayinvalidem aradi, konustu konustu ve konustuuuu...Disarda da bir adami hasladim, asansöre tikistirdi kendini, baska gelen yok mu diye cikistim adama..Eziyordu beni ve yavrumu nerdeyse , münasebetsiz...
emoşum diddoşum zuzucum size msnden veririmm şu an açamıyom eşiminki açık çoklu da yok okişşşş
özlem kuzusu sana da atıcam cicim 5 dk dolsun
nidacım umarım ulaşmıştırrr
sakin ol kız nidoşş var işte ööle öküzler canım napcan öküz heryerde öküz demekki işte hakkaten ya bende bayaa agresifim gerçi kaç gündür sana sakin ol diyomda bide kendime diyebilsem çok daha iyi olcak sürekli asık bir suratla gezip duruyom etrafta çok komiğimm sanki kim ne yaptıysa çocukların ağırlığı psikolojimizi etkiliyo sanırım bide benim kociş yok ya ondanda asabiyim kompleksliyimm ama perdelerimi kaldırdığımdada kedi gibi bir insanımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tamam tamam bidaha yapmicaaaammmm:roflol:
emoşum diddoşum zuzucum size msnden veririmm şu an açamıyom eşiminki açık çoklu da yok okişşşş
özlem kuzusu sana da atıcam cicim 5 dk dolsun
nidacım umarım ulaşmıştırrr
valla gece ya da gündüz fark yapmaz ama sms yollamanız tercihimdir gece gece sancılarım tutmasın zır zır diye hehe zaten o ara kimsenin telde konuşmaya haceti olmaz sms atarsınız okişşşş
kızlar kociş geldi dibimde bekliyoooo hadi kaçtım ben müsait olunca gelirim öpüldünüzzzzzz kızlar noyu yollicam he hepinize kendi nomu okişşş
süslücem oğlumu, yakışıklı olcak, kızını istemeye gelcez :dance:
süslücem oğlumu, yakışıklı olcak, kızını istemeye gelcez :dance:
şekerkız , dido saolun..
ismim sinem.. memnun oldum..
sema yeni görevin hayırlı olsun :)
şekerkız , dido saolun..
ismim sinem.. memnun oldum..
sema yeni görevin hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?