2009 Haziran Anneleri!!

bende yolladım kızlar msn adresimi isteyende albilir.gerçenten hepiniizi çok merak ediyorum hayırlı haberler duymak için sabırsızlanıyorum.hepimiz allaha emenatiz inş.

kesinlikle hastane cantami hazirlamaya karar verdim..
oyalanip duruyordum

Canim hemen hallet o isi...Ne zaman doguracagimiz belli degil valla...ben bugün dogurcam moduna girdim mesela Menzil gülünden sonra..Benim de eksiklerim var canta da..

ayy ben daha hic bisey koymadim...
ama baslicam..
pijama falan almam gerek
bi turlu kafama gore bisey bulamadim

ayy ben daha hic bisey koymadim...
ama baslicam..
pijama falan almam gerek
bi turlu kafama gore bisey bulamadim

Canim bana da annem Tr den gecelik -sabahlik takimimi gönderdi, pijamalari da kendisi getirecek, tam zevkime uygun, normal zaman da da giyebilecegim seyler...Acikcasi burada bulamadim ben de öyle güzel seyler..

Kızlar biz geldikk suyumuz aynı artmamış sürekli yatıcam ve su içicemmm doğuma kadar keyfim yok hiççç

valla nedense bir türlü yazmaya başlayamadım, şu an 33+6 dayım , kız bebek bekliyorum :)

ben de ticker yapayım dedım ama nerden yapılıyor acaba?
hoşgeldin canım seninle haftamız aynı benimki de kızhihoyyytnormal mi olacak seninki bakalım hangimiz önce dogurcakkaydirigubbakcemile3

Kızlar biz geldikk suyumuz aynı artmamış sürekli yatıcam ve su içicemmm doğuma kadar keyfim yok hiççç
pınarcım artmasada sabit kalmasıda ii bişey suyunu içip dinlenmeye devam et ve rahat ol sana söylemiştim kardesimin eşinin sızıntı seklinde geliodu suyu yattı 36. haftaya kadar yatınca dikkat edince suyu artmasada sabit kaldı 36. haftadan sonra gezmeye basladı sızıntıda kesildi ve 42. haftada dogum yaptı.suyun sabit kalsın yeter böyle devam et ama moralini yüksek tut canım.dediğim gibi artması önemli degil sabit kalsın yeter canım

Anneni cagircan tabii ki ,pinarim, o sana bakacak...Ahh ne sanslisin haberin yok..Anacigin yaninda....CAnim dinlen ve doktorun dedigii gibi bol su ic...a.s.

Pınarcım , üzme kendini yat dinlen işte, azalmasında, aynı kalmasıda iyi,
sabırlı batuşumuz sakın üzülme, o beklicek haftasını

Canim bana da annem Tr den gecelik -sabahlik takimimi gönderdi, pijamalari da kendisi getirecek, tam zevkime uygun, normal zaman da da giyebilecegim seyler...Acikcasi burada bulamadim ben de öyle güzel seyler..

bende bulamadim..
burayida almanyayida alt ust ettim ama bulamadim...
trden istiyim o zaman bende saol canm

hoşgeldin canım seninle haftamız aynı benimki de kızhihoyyytnormal mi olacak seninki bakalım hangimiz önce dogurcakkaydirigubbakcemile3

Merhaba Ayşecik, evet haftamız, bebeklerimizin cinsiyeti aynı, ne guzel. tam tamına uyusuyor, evet bakalım kımın bebeği daha aceleci davranacak..benım daha normal olup olmayacagı kesınlesmedı, daha drumuz son ana kadar bısı demıyor ama daha benım bebek donmedı bakalım donmesını beklıyoruz,haftaya kontrolum var donmus dıye bakıcaz.
senin belli mi, normal mi sezeryan mı?

merhaba Pınar, aranıza yenı katıldım. ikimiz de aynı şehirdeyiz..umarım her şey yolunda gider ve atlatırsın , üzülme , moralini yüksek tut ,sonucta her sey doktorun kontrolunde gelısıyor .her şeyin hayırlısı.

olsun cnmm aynımış azalmamış yaa bunada şükür hayırlısı olsun bakalımm

sinemcim memnun oldum bende saadet :CüvCüv:

pinarcim...stres yapma canm..arkadaslarin dedigi gibi en azindan ayniymis...
su icmeye devam et canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…