benimki 31 haftalıkken almıştı pozisyonunu dr normal dogum görünüyo son anda bi aksilik olmazsa dedi benimde salı günü kontrolümMerhaba Ayşecik, evet haftamız, bebeklerimizin cinsiyeti aynı, ne guzel. tam tamına uyusuyor, evet bakalım kımın bebeği daha aceleci davranacak..benım daha normal olup olmayacagı kesınlesmedı, daha drumuz son ana kadar bısı demıyor ama daha benım bebek donmedı bakalım donmesını beklıyoruz,haftaya kontrolum var donmus dıye bakıcaz.
senin belli mi, normal mi sezeryan mı?
merhaba Pınar, aranıza yenı katıldım. ikimiz de aynı şehirdeyiz..umarım her şey yolunda gider ve atlatırsın , üzülme , moralini yüksek tut ,sonucta her sey doktorun kontrolunde gelısıyor .her şeyin hayırlısı.
Merhaba Saadetçim, ben de memnun oldum..
ne güzel sıcak karşılamalar...
benimki 31 haftalıkken almıştı pozisyonunu dr normal dogum görünüyo son anda bi aksilik olmazsa dedi benimde salı günü kontrolüm
sıcağızdır cnmmm
haziran anneleriyiz nede olsaa :roflol:
bu arada cnm avatarındaki bebek resmini görünce aklımaa
hani bi korku filmi varya
bebek öldürüyordu herkesi
çaki ydi sanırım adııı o geldiiiii ürktümmm bi anada kaydirigubbakcemile3
kızlar su linke bakın olmuşmu eksik varsa söleyin ona öre değiştireyim ok öpüldünüz....::::aramıza katılan 2009 haziran melekleri:::... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Kızlar biz geldikk suyumuz aynı artmamış sürekli yatıcam ve su içicemmm doğuma kadar keyfim yok hiççç
tabili olur ben rengarenk yapmayı düşünmüştüm ama öle de olabilir tabi:))
bir dahaki bebişle beraber değiştiriyim mi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?