2009 Haziran Anneleri!!

canim iki deil 4 de dayanacak ins
dualarimiz seninle
sen ve batusta iyiki varsiniz...
iyi dusun iyi olsun canim...
a.s.

pınarcıım dayanıcak bebişin merak etme tatlıımm, zamanında gelecek inşallaahh.
a.s.a.s.a.s.

Havvacım,özlemcim,aylincim inşallah ya en azından 37 olsun akciğer olayını tamamlasınnn hepimiz sağlıcakla kucaiğımıza alalım bebişlerimizi inşallahhhhhhhh

nickynick sende hosgeldinnn
minik bide kiz getirmissin minik prenseste h.gelmisss

Canlarım başım feci ağrıo ben çıkıorum umarım gece bişi olmazz sabah görüşürüzzz hepinizi çok seviyorummmmmmm :1hug:

narencim ellerine sağlık tablo çok güzel olmuş
inşallah 2 numara olmam şimdilik kısmet

sinemcim ben de izmirdeyim aramıza hoşgeldin
nerede oturuyorsun ben çiğlideyim doğumu nerede düşünüyorsun
izmirliler çoğaldı

xxh ydxx
canım yazmışsın diğeer topiğe ama sadece tarih vermişin
normal sezeryan isim yazmamışınn
onun için ekleyemedim seniii
verirsen bilgileri eklimm

ilkbahar 79 canım uzun süredir yoktun kk da
nerelerdesin hayırlı haberler ver sen de bizlere
bir aksilik yoktur inşallah
insan uzun süre giremeyenlerden korkuyor da

arkadaslar merhaba kac gundur gıremedım gene sıteye sımdı gırebıldım.....bırımı dogurdu acaba menzıl gulu mu ?
gecmıs cok olmus gozlerım agrıdı valla bıraz okıyım dedım .benımde bugun bobreklerıma agrı gırdı 5 dakıkada 2 kere grdı ama gectı doktorum yalancı sancılar olabılır 5 daıkada 3 kere gırerse gel dedı.benımde daha hastane cantam hazır degıl bebegımın bazı kıyafetlerı daha utulenmedı
bugun cok korktum hemen onları halletmem lazım

güzel çiçek için saol Pınar.
Ozlem sana da merhaba , teşekkürler.
zeyno , ben karsiyakada oturuyorum, yakınmışız baya, henüz nerde doğum yapacağım belli değil, daha drla detaylı konuşmadık zamanımız var diye, senin belli mi?

arkadaslar menzıl gulu dogurmus normal mı olmus baktım gecmıse ama bı bılgı bulamadım ben ... bebegı kuvezdemı normal mı olmus nasıl olmus ay cok heyecanlandım delikafadulden

sezeryanmış sanırım
küvezdeymiş bebeğii cnmmm
35+4
2100 grm doğmuş

. saglık durumları ıyıyse bı problem yok ne zaman kucagına alcak acaba bebegın saglık durumu nasılmıs sezeryan nıye olmus suyumu bıtmıs -tatlicadiarzu-

canım ben yakup beye gidiyorum önceden mitra var girne de ona gidiyordum değiştirdim
kent hastanesini düşünüyoruz inşallah orda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…