. saglık durumları ıyıyse bı problem yok ne zaman kucagına alcak acaba bebegın saglık durumu nasılmıs sezeryan nıye olmus suyumu bıtmıs -tatlicadiarzu-
canım ben yakup beye gidiyorum önceden mitra var girne de ona gidiyordum değiştirdim
kent hastanesini düşünüyoruz inşallah orda olacak
bnmde dikkatiöi çekiyor cnmmm yok herhangi bi katılımıdaaa :1ninca:
seda maş. cnm kızınaaaa
gözün aydın olsun sanada
Kızlaarr geldim ben, su falan değilmiş çok şükür , doktor akıntın çok fazla dedi, su sanmşsındır dedi
Bebğin suyuna baktı ultrasonla güzel dedi
Son kontrolüm 22 mayıs,inşallah herşey yolunda gider,
Pınarı da merak ettim , batuşumuz bekler inşallah zamanında doğar
Doktordan gelenlerin bebişlerine de maşallah
ıçim rahatladı valla :))
sanada merhaba canımHerkese Merhaba kızlar,
beni sormuşsunuz...
evet inşallah ben de haziran annesi olacağım, siteyi , sizleri çok yakından takip ediyorum hatta her birinizi uzun zamandır çok yakından tanıyormuşum gibi hissediyorum ve kendime çok yakın buluyorum, aynı duyguları paylaşıyoruz , ama bir türlü aranıza katılıp mesaj yazamadım kusura bakmayın, herkese tekrar merhabalar...
günaydın tatlılarkaydirigubbakcemile3
evet erkenciyiz bugün kızımı görücem inşallah iyi haberlerle dönerim
iyi günler hepinizea.s.
bende erkenciyim sinek ısırdı uyandım tatlı uykumdan offfffffff.yasemincim inş. iyi haberlerle gelirsin cnm. ben uyumayı deneyeyim bariiiiiiiiiiiiii
Günaydınnnnnn....ben doğurmadım ama uyuyamadımda kabus ve ağrılı bir geceydiiiiii siz napıosunuz???
Günaydınnnnnn....ben doğurmadım ama uyuyamadımda kabus ve ağrılı bir geceydiiiiii siz napıosunuz???
günaydııın pınarımmm.
gece uyuyamadıysan bugün belki gündüz kesitirirsin biraz..
bizde kahvaltımızı yapıcaz bebişkomla, ekmeklerin kızarmasını bekliyoz, sonrada bebişimin çamaşırlarını atcaz makineye:)) ona bile heyecanlanıyorum yaa, nolcak bizim halimiz..
suyunu içiyosun di mi tatlııımm :içelim:
canım dün ne yaptın doktorda, ne dedi sana. yazdıysan bile görmedim sanırım..
ohh afiyet bal şeker olsun yarasın bebişecokacimcoook
ben de önceki akşam bi makina yıkadım, dün ütüledim. dün yıkadıklarımda inşallah bu akşam ütülenecek. Resmen törenle yıkayıp asıyoruz çamaşırları..Eşim çamaşırı asmaya yardım ederken, toplarken elini yıkatıyorum,bozuluyo ama ne yapıyım..
Bu arada ne zormuş bebiş kıyafeti ütülemek midik midikler bitmiyo bi türlü, öldüm dünkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?