2009 Haziran Anneleri!!

Aylinim,Sibelim,Nidam uzanıyorum dinlenmeye çalışıorum...su içiyorum bol bol başkada yapılacak bişi yok malesefff....
Nazcım 10 günlük suyum kalmış tatlım yatıcam doğuma kadar su içicemmm bolbol

günaydın herkeseee
bugün ne hikmetse bende erkenciyim
uyanıverdim erkendennnn

pinarcigim gecmis olsun,10 gun daha dayanirsin canim,Allah yardim eder annelere....
nazcigim camasirlari hangi deterjan ve yumusaticiyla yikadin?ben de yikayacagim ama annemi bekliyorum 15-20 gune kadar gelecek insallah,o gelmeden yikarim belki.....
bu arada sizin drlar 15 gunde bir cagirmis benimki 1 ay sonra gel,gerek yok 15te 1 e dedi,sinir oldum ya,ben ozlerim oglusumu..

dolphincim
ben dalanın roxy matik %100 bitkisel deterjanıyla yıkadım
içinde yumuşatıcı etkisi olduğu için yumuşatıcı kullanmadımmm
tanşaştan temin ettim
tavsiye ederimmm
mis gibi kokuyorrr

geçmiş olsun pınar.herşey yoluna girecek merak etme.sen suyunu iç dinlen yapacak bişey yok zaten.ne kaldı şurada aslında hepimizin dinlenip bebişlerimizi beklemesi gerekiyoo

günaydınn herkese kızlar.gerçi uyanalı çok oldu ama işler bitmiyoki yahuu
izine ayrıldık dinlenelim diye nerdeeeeee
daha çok yoruluyorum ben evde
zaten top gibi yuvarlana yuvaarlana gidiyoruz ne olck halimiz bakalım

Saadetçim günaydınnn canım...
Dolphin,başbelammm canlarım dinlenip,su içiorum bol bol...
Kızlar bu arada armut yiyin bol bol amniyo sıvısını çoğaltıyomuşş benim çektiklerimi çekmeyinnnn Çok üzgünüm çoook

Günaydınn kızlar , nasılsınız bugün?
çamaşırlar yıkanıyor , ütüler yapılıyor, maşallah hamarat annelerimize
Pınarcım üzmesene kendini o kadar, sen dinlen bol suyunu iç, iyi düşünürsen iyi olur
Allahım korusun Batuşumuzu da bütün bebekleride

Ben artık hiç uyuyamıyorum, gece en az 10 kere kalktım, felaket uykusuzum,
Size bir bakayım dedim, temmuz annelerinden birine ilaç lazımmış, Allah yardımcısı olsun
Allahım sağlıkla kurtarsın onuda bebişleri de

Emelcim haklısın canım olumsuz düşünmemem lazım ama elde değil işte başta çok kanama geçirdiğim için korku sardııı sen napıosun???

günaydın hayatımmm
ayy cnm bende armutu hç sevmemmm
canımm sen şimdi kendini üzüyosundur ne olur üzme kendiniii
bak keyfineee
az bi zaman sonraaa
hepimizin birer oyuncağı olcak ne gzlll dimiii ama kaydirigubbakcemile3
yaşıycağun güzel günleri düşünnnn

merhabalar...
bugün iş yerinde son günüm.. hem seviniyorum dinlencem diye hemde içimde garip bi burukluk var.
artık döndüğümde kızımla birlikde işe başlıcaz.çünkü onuda işyerindeki kreşe getircem mecburen.bakalım artık allah hakkımızda hayırlı olanı versin
bu arada eve hala internet çektiremedik.sizden baya uzak kalcam.tamda dogumda başlamışken merakdan çatlarım yaaaa
net işini en kısa zamanda halletmem lazım

net işini hallet cnmmm
merakta bırakma bizleriii
kızlarrr biz bi duş alıp gelicezzzzzz
ayrılmayın bi yere haaa

naz&pıtırcık sana özel mesaj attım okuyup cevaplarsan çok sevinirim tatlım
okudum ve cevapladım canımkaydirigubbakcemile3
Aylinim,Sibelim,Nidam uzanıyorum dinlenmeye çalışıorum...su içiyorum bol bol başkada yapılacak bişi yok malesefff....

Canım benim hepimiz seninle beraber bol bol su içicez artık, ama anlamadığım bu su kendini yeniliyo nasıl on günlük kaldı dediki sen su dışında da bol bol sıvı tüket canım..

canım dalinin sıvı bebek deterjanı ile yıkadım onun yumuşatıcısını alacaktım ama yumoşunda baby yumuşatıcısı var o an o daha ekonomik geldi onu aldım. Memnun kaldım ikisinden de..

Evde kalınca yapılacak çok iş çıkıyo di mi? Ama dikkat et hareketlerine canım, eğilip doğrulurken kontrollü olmak lazım teyzem sırf bu yüzden yattı bi süre sonrada bebek zamanından erken geldi. Gerçi bunları söyleyen kişi işten eve gidip yemek yapıp üstüne hazırlıkları yapmaya çalışıyo ama ne yapalım kader:çok üzgünüm:

Aaa evet armut çık faydalı ben kışın bol tüketiyodum ama artık yemiyorum, bebeğide güzelleştirirmiş armut aklınızda bulunsun..

oooo hayırlı olsun arzucum, ayrılıyosun demek izne ne güzelkaydirigubbakcemile3
neti bi an önce bağlatki ne sen bizi ne de biz seni merak edelim..

dolphincim
ben dalanın roxy matik %100 bitkisel deterjanıyla yıkadım
içinde yumuşatıcı etkisi olduğu için yumuşatıcı kullanmadımmm
tanşaştan temin ettim
tavsiye ederimmm
mis gibi kokuyorrr

tesekkurler kizlar, artik hangisini bulursam onunla yikarim oglusumun camasirlarini, gerci daha bizim odamiz gelmedi, gelince yikasam dolabina asardim, ama siz yikamissiniz, gec kalmayayim ben de..dogum cantami da hazirlamamistim, onu da hazirlasam iyi olacak....

herkese selamalr kızzlarr.. umarım herkes iyidir.. ben kaç gündür giremedim siteye.. hata veriyordu(ancak bugün girebildim:))bende 3 gündür mahvoldum.. kaşın kaşın(dün bu yüzden dr a gittik.. tahlililer yapıldı.. hormoınlar nomral.. ama tahlilin biri çıkmadıinş oda iyi çıkar(hhala da kaşınıyorum.. uyku muyku kalmadı..dün bebeişimide gördüm.. maşhh kilous artmışbaya:))balık yapı işe yaramış..günengelmiş kzuuum maşhh:))bir arkadaşımzıda doğum yapmış bile.. ne çok şey kaçırmışııım yaa...sanırsam menzilgülü.. güle güle büyütsün sağlıkla inşş...

Canımcım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi üzmiycem kendimi tamam

İçin canım valla su her derde deva diolardı ya doğruymuş...benim batuşum içiomuş suları onu engellemek mümkün değilmiş ,o yüzden 10 gün daha idare eder anca dedi dr....oğlum yaramaz teyzesi...

pınarım bolbol iç sen suyunu.. düzelir inşş..bu su hergün yeniliyor diye biliyorum ben kendini.. nasıl 10 günlük dediki dr??

batuşda benim gibi suyu çok sevioo demekkk
yarasın kuzumuzzaaa
:))))))
duş aaldımmm
üstümü gynip gelimmm bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…