- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Saadetçim günaydınnn canım...
Dolphin,başbelammm canlarım dinlenip,su içiorum bol bol...
Kızlar bu arada armut yiyin bol bol amniyo sıvısını çoğaltıyomuşş benim çektiklerimi çekmeyinnnn Çok üzgünüm çoook
slm kıslarrr
pınarcım geçmiş olsun tatlım sakın moralini bozma herşey yoluna gircekk
sen bol bol suyunu iç dinlen dualarımız seninle canımm
bende dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım miss giibi oldu tavsiye edrim
saadet canım sıhhatler olsunn
sğl cnm a.s.
hoşgeldin bu arada
batuşda benim gibi suyu çok sevioo demekkk
yarasın kuzumuzzaaa
:))))))
duş aaldımmm
üstümü gynip gelimmm bariii
:teytey::teytey:kızlar merhaba, ilk aylarda yazıyodum buraya hatırlarsınız belki sonra çalıştığım için muhabbetinizi de kaçırıyodum yazamadım ama her gün okuyorum sürekli.ilk bebişimiz doğmuş hayırlı olsun . benim de dr.um 29 mayısta alırız dedi. ha bire ağlıyorum korkuyorum dengem iyice bozuldu doğum yaklaştıkça.kendinize iyi bakın öpüyorum a.s.
:teytey::teytey:kızlar merhaba, ilk aylarda yazıyodum buraya hatırlarsınız belki sonra çalıştığım için muhabbetinizi de kaçırıyodum yazamadım ama her gün okuyorum sürekli.ilk bebişimiz doğmuş hayırlı olsun . benim de dr.um 29 mayısta alırız dedi. ha bire ağlıyorum korkuyorum dengem iyice bozuldu doğum yaklaştıkça.kendinize iyi bakın öpüyorum a.s.
evet cnm nerden bildinnnhb canım npyosun gezmeyemi gidiyosunuz yine ana kız
kızlar merhaba bende hergün yazılarınızı okuyorum ama yoğun çalıştığımız için yazamıyorum.sizlere birşey sormak istiyorum.biz bugün kızımın arabasını almaya gidicez.siz aldınızmı karar veremiyorum hangi marka alsam.yardım edermisiniz.
kıs öle seksi seksi mi yazdın nettin :1shok::1shok:üstümü giyinim diyo bi de bak şimdiii kızına kötü örnek olma uleynnn
he canım tontiş tontişş seksi seksiii :roflol: sırnaşık şey
olymposs ccanım tekrar hoşgeldin siz başlattınız biz devam ettik izne ayrıldın mı canım az kalmış ne güzel yawwwww
ben geldimm eşim evdeydi pc deydi maluum fırsat kalamdı anca girebildimmm canlar şimdi bana attığınız mesajlara geri döncem okişşş özelden atılanlara msn adreslerini msnde karşılaştıkça veririm telleri de paylaşmakta sorun yok diyenlerinkini isteyen olursa veririmmm okiş tatlışlar geçmişşi okudum görevimi yaptım 2de dr a gidiyoruz babamız para verdi eksikleri al dedi beşik ve şifonyer dahillllllllll delikafadulden çok heyecanlıııııı arkidişlerimle gitcemm bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?