2009 Haziran Anneleri!!

ya kızlarr siz siteye girebildinizmki. ben iki gündür giremedim.. saldırımı ne olmuş siteye falan bişiler yazıyordu.. siz nasıl girdinizde bu akdar sayfaları doldurdunuzki??

slm kıslarrr
pınarcım geçmiş olsun tatlım sakın moralini bozma herşey yoluna gircekk
sen bol bol suyunu iç dinlen dualarımız seninle canımm
bende dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım miss giibi oldu tavsiye edrim
saadet canım sıhhatler olsunn

merhaba herkese,
armutun bir de anne sütünü baya arttırıcı etkisi varmış... emzirirken faydalı olur diye düşündüm.

sğl cnm a.s.
hoşgeldin bu arada

kızlar ben çantamı hazırladım ama eksik varmı acaba siz neler koydunuz ya
bi arkadaş konu açmıştı sanki bulamadım ben

:teytey::teytey:kızlar merhaba, ilk aylarda yazıyodum buraya hatırlarsınız belki sonra çalıştığım için muhabbetinizi de kaçırıyodum yazamadım ama her gün okuyorum sürekli.ilk bebişimiz doğmuş hayırlı olsun . benim de dr.um 29 mayısta alırız dedi. ha bire ağlıyorum korkuyorum dengem iyice bozuldu doğum yaklaştıkça.kendinize iyi bakın öpüyorum a.s.

batuşda benim gibi suyu çok sevioo demekkk
yarasın kuzumuzzaaa
:))))))
duş aaldımmm
üstümü gynip gelimmm bariii

kıs öle seksi seksi mi yazdın nettin :1shok::1shok:üstümü giyinim diyo bi de bak şimdiii kızına kötü örnek olma uleynnn

olymposs ccanım tekrar hoşgeldin siz başlattınız biz devam ettik izne ayrıldın mı canım az kalmış ne güzel yawwwww

ben geldimm eşim evdeydi pc deydi maluum fırsat kalamdı anca girebildimmm canlar şimdi bana attığınız mesajlara geri döncem okişşş özelden atılanlara msn adreslerini msnde karşılaştıkça veririm telleri de paylaşmakta sorun yok diyenlerinkini isteyen olursa veririmmm okiş tatlışlar geçmişşi okudum görevimi yaptım 2de dr a gidiyoruz babamız para verdi eksikleri al dedi beşik ve şifonyer dahillllllllll delikafadulden çok heyecanlıııııı arkidişlerimle gitcemm bakalımmm

kızlar merhaba bende hergün yazılarınızı okuyorum ama yoğun çalıştığımız için yazamıyorum.sizlere birşey sormak istiyorum.biz bugün kızımın arabasını almaya gidicez.siz aldınızmı karar veremiyorum hangi marka alsam.yardım edermisiniz.

hoşgeldin canım
az kalmış canım haftamız aynı benimde 3 haziran dedi bakalımm
bende korku diil ama hüzün var ağlama canım üzülme bebeğimizi alınca kucagmıza unutucaz bunlarıı
arada haberdar et bizi

hb canım npyosun gezmeyemi gidiyosunuz yine ana kız
evet cnm nerden bildinnn
bugün yasin günümüz var yineee
misafirliğee gtcezzz kızımla yasin dinliycezzzz

ben hatırlıyorumm cnmmm
h.geldinnnn
allah hayırlısıyla doğurmanı nasip etsinnn

kızlarrr göbüş boyadınız mıı hiçç
bakın hatunlar nasıl boyamışşş

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...leyen-umutlu-hamis-anne-adaylari-gt-2777.html

bende de korku var ama ayni zamanda seviniyorum bebegimi kucagima alacagim icin, hersey cok guzel olur umarim hepimiz icin, bak menzil gulu dogurdu bile, simdiye kadar o kadar kadin dogurmus,biz de dogururuz..

hamile kadınların kafayı yediğinin ispatı sadoşum bunlarrrrrrrr ay ne komiklerrrrrr çok güzelmiş tatlış sağol a.s.

biz graco aldik canim, toyiki de kampanya vardi, araba + ana kucagi 399 40 liralikta puan verdiler, yani 360 a geldi, hafif ve kolay suruluyo, amerika da cok tercih edilen bi markaymis

ohhh neee gzlllll
semammmm harca kocanın paralarıı gellll
sonra çağatayımızın
eşyalarınııı koyy bizeeee
doktordanda ii haberlerle dön bizlereeee
öptüm seniii

semoşş çağatayamı gidiyon canımmm inşallah güsel haberlerle gelirsinn
ohhh eksiklerinide alcakmışın al koy resimlerini bizde bakalım olurmuu
saadetcim cuma günü tahmin ettim gidiyosun genelde cumaları
rabbim bütün dualarınızı kabul etsin bizede dua et olurmu canım

semoşş çağatayamı gidiyon canımmm inşallah güsel haberlerle gelirsinn
ohhh eksiklerinide alcakmışın al koy resimlerini bizde bakalım olurmuu
saadetcim cuma günü tahmin ettim gidiyosun genelde cumaları
rabbim bütün dualarınızı kabul etsin bizede dua et olurmu canım

valla kocamın parası değil canım kaygana parası :jeyyar: daha da zevkli olcak harcamak bakalım ne dicek dr umuz sadoş sen yollmadın teli???? benmi görmedim ama özelde yok msn den yollarsın artıkın

etmezmiyimmm binnurcummm
inan ediyorummm
hepimizeeeeee
pınarımmm sende aklımdaısnnnn
batuşun suyuu normale dönsün diye sanada ayrı bi dua etcem bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…