2009 Haziran Anneleri!!

kızlar sabah erken kalkmıştım 9 da tekrar yattım uyudum yeni uyandım ve rüyamda dogum yapıyordum.birden ıslaklık hissediyorum wc ye gidiyorum birden suyum gelio tutmak istiyorum tutamıyorum bu arada kızımda kıpırdıyo asagı indğini hissediyorum sonra dusa giriyorum hemen çıkınca dr gidiyoruz dr tam dogumhaneye aldı uyandım yaaaaaaaaaa tamamlayamadım ama gercek gibiydi çok etkilendim. sanırım menzilgülü beni asırı etkiledi

hoşbulduk kızlar teşekkür ederim.semacım evet ayrıldım izne iyiki ayrılımışım 5 dakikada bir tuvalete gitmekten helek oldum.günüm tuvalette geçiyor kaydirigubbakcemile3
ocean girl canım evet seninle aynıydık ne güzel seninki 39.hafta olacak benim daha 38.haftanın bitmesine 1 gün kala alıyor o yüzden de canım sıkıldı erken aldığı için inş. bi sorun falan olmaz

semos cagataya yatak ve sifonyer alacaksin galiba, merak ederiz canim koy mutlaka resimleri, hatta eve gelmesini bekleme, aldigin yerde cek, ben akil edemedim, eve gelince ekleyecegim mecbur....gule gule kullansin bebisin....

menzil gül ünün bebişi 2100 gram doğmuş maşallah. benimki 35.haftada 2700 gram şişko bi kız mı olacak acaba.gerçi ailecek hepimiz uzun boyluyuz minyon olamaz ama kafama takıldı şimdi.

cnm kimi bebek zayıf kiminki tontişşş
en son benimkideee zayıffftııı
takılma bunlaraaa
sağlıklı olsunlarda yeter cnmmmm

kızlar alcam cicileri ama eve hemen gelmez sanırım şifonyer yapılcak daha onla beraber gelsin isticem zaten araya boya gircek ama orda çekerim resmini okişşş

ben birazdan çıkıcam yollamak isteyenler tel ve msn leri özelime yollabilir diğerleriyle paylaşıp paylaşmama konusunu da not düşerlerse ii olurrr

cnm bz daha almadıkk
dedesii
bebişin doğumuna gelince alcakkkk
yoksa sana yardımcı olmak isterdmmm

canım ben de daha almadım ama biz katlanınca arabaya rahat sığabilecek bişey arıyoruz.baby2go nun proton 8809 modeli var 4 e katlanıyo sanırım bunu alıcaz .300 civarında fiatı.

kızlar hiç kimse bebek arabası almadımı.sizden yardım bekliyorum.

canım bizede dedesi aldı chicconun for me setini
bi arkadaşım kullanıyo çok memnun araba koltuğu ilk 3 ay için ana kucağı gibi bişey bide bebek arabası var internettede satışı var bak isterssen ben kullanmadığım için kullanışlımı bilemiyorumm kullandıkça görücem artık

canim ben aldim...isine yaricaksa soyliyim...
maxicosi mura3 ve maxicosi cabriofix...

gunaydin kizlarr....
semos hadi guzel hbrlerini bekliyoruz canmm...
bebisini goren arkadaslarda gozunuz aydin..
bende simdi elticimle gorusmeye gitcem
kendinize ii baknnna.s.

canım maxi cosi quinny buzz modeli var bende
iskeleti var ana kucağını takıyorsun sonra onu çıkarıp normal koltuğunu takıyorsun büyüyünce
bir de aynı markanın citi taxi ct diye bir modeli var o buna göre ucuz
araştır istersen
tavsiyem kapandığında çok yer kaplamaması ve çift yönlü kullanılabilmesi
rüzgar esince ters çeviriyorsun çift yönlü olmaz sa rüzgarlık yağmurluk gibi bir aparat lazım

kolay gelsin diyebileceğim bunlar

planlarda değişiklik oldu 1:30 da çıkıcam evden çıkmadan bakem dedim amma da kalabalıklaşmışızzzzz herkes burda anam evde olsan kimse olmaz heeee sabah çok yağmurluydu havamız açtı şimdi çok sevindim ıslnamadan gezebilcem yaşasınnnnnn bakalım ne kadar cici alabilcezz

Semacim burada da tam tersi havamiz, sabahtan harikaydi birazdan yagacak gibi duruyor senağlama

pınayyyyyyyyyyyyyyyyyy su iç dinlen şekerrrr okişşşş cuma saati dua ettim hepimiz için hadi ben çıkarrrrrrrr geç gelebirim o yüzden geç de yazarım okişşşş öpüldünüzzz

uykum geldi benim..
ama masaya yüz üstü yatamam göbişim var, koltuğuma yaslanıp uyuyamam kafamı koyacak yeri yok(genel müdür falan olsydım olurdu bak)senağlama
bi beş dakika uyusam yeter, offfoff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…