2009 Haziran Anneleri!!

herkes burdaaa
ama bendee kaçıyorummmm
maaleseffffff
hepinizeee dua etcem
sizde bana edin emiiiii
akşama görüşürükkk bol bolll
kocişde nöbetçiii
zatennnn

pınarım bolbol iç sen suyunu.. düzelir inşş..bu su hergün yeniliyor diye biliyorum ben kendini.. nasıl 10 günlük dediki dr??
Canımcım benim su kendini yenileyemeio sorun bu hiç yenilemezse on gün daha idare eder dedi

batuşda benim gibi suyu çok sevioo demekkk
yarasın kuzumuzzaaa
:))))))
duş aaldımmm
üstümü gynip gelimmm bariii
Su kuşları sizi teyze,yeğennn hihoyyyt

İnşallahhh canımcımmm hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimi kucağımızaaa

merhaba herkese,
armutun bir de anne sütünü baya arttırıcı etkisi varmış... emzirirken faydalı olur diye düşündüm.
Canım evet haklısın birde ıhlamur sütü fışkırtıyomuşşş

pınayyyyyyyyyyyyyyyyyy su iç dinlen şekerrrr okişşşş cuma saati dua ettim hepimiz için hadi ben çıkarrrrrrrr geç gelebirim o yüzden geç de yazarım okişşşş öpüldünüzzz

Tamam canım zaten su içip,yatıom kurbağa modeli oldummm sende iii haberlerle gel inşallahhhhhhhh

mrb kızlar ben geldim dr dan güzel haberlerle döndüm bebişim 2 600 gram 46 cm boyu var herşey normal suyumda iyi allaha şükür ama kanım düşük çıktı oda iğneyle düzelecek artık 2 hafta sonra tekrar gidicem doğum hakkında hiçbişey konuşmadık ama ben normal istediğimi söyledim oda 2 hafta sonra konuşuruz bunları dedi bebeğin başı baya aşşağıda 4 haftan kalmış bişeyin kalmamış dedi maşallahın var bebeğide senide çok iyi gördüm dedi çok sevindim valla hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi başka dr gidip gelen varmı yeni haberler varmı

merhaba haziran annişleri nasılsınız.Ben kaç gündür uğrayamadım.Bakalım ne var ne yok.Menül gülünün bebeği doğmuş sanırım.Durumu iyidir inşallah.Allah analı babalı büyütsün.

PINARIM geçmiş olsun canım, Allahın izni ile zamanında gelicek Batuş, moralini yüksek tut annesi, oğluşumuzda üzülmesin.

Amannn bebişler iyice büyümüşler, Cemre maşallah kuzucuğa.

Semoş'ta iyi haberlerle döner inşallah.

cemrecim gözünaydın canım sen 36.haftanı tamamladın demek masallah kızına cnm

Cemrecim maşallahhh kızınaaa... Özgecim inşallahhh 2 hafta daha sabreder batuşummm sen nasılsın özledim ama nerelerdesin???

gözün aydın, maşallah bebişine tatlım

nerelerdesin sen özgecim neler yapıyosun. prenses ne alemde oğlumla aynı gün doğuyolar inşallah bi değişiklik yok di mi?Kilosu boyu posu nasıl gelin kızımın, doktora göre bizim delikanlı boylu poslu şimdilik

Kızlar bu arada oturduğum yerde kafamı bir yere koymadan uyudum resmen, son üç haftam kaldı ama anca iki haftası gelirsem iyi.. Bugün yorgunum heryerim sızlıyo

Cemrecim maşallah kızına, tombiş olmuş :)
Nazcım revir falan yokmu sizin işyerinde kitle kapısını uyu orda, kimse bişey demez sana hamişsin
Hamileyken çalışmak çook zor gerçekten
Arzucum seninde iznin hayrlı olsun

canım geçmiş olsun bende geçmişe bakayım dedim suyum geliyor yazısını okuyunca şaşırdım.Geçmiş olsun inşallah zamanını beklerler bizim bebişler.

maşallah canım kızına Allah doğduğu günleride göstersin bizlere.

kızlar merhaba nasılsınız??
nazcım hamileyken çalışmak çok zor canım..
ben artık bugun dayanamaz hale geldim..nasıl uyumak istiyorum anlatamam..
emelcim geçmiş olsun canım..çok şükür suyun değilmiş gelen..

maşallah güzelim tüm evreleri görmüşsün.bende görüyorum ama bu kadar net değil.

yok canım, doktorluk var da orası da olmaz, gelen giden hasta çok..ama emin ol şurda uyuduğum yataktaki iki saate bedeldi, tüm sesleri duyuyorum ama gözümü açamıyorum resmen rüya bile gördümsırnaşık şey

az kaldı iş yerinde çalışmalar bitecek canım:sm_cool:ama evdeki mesai başlıycak:roflol:

ben haftayada gelicem sonra artık ayrılıcam nazcım..yok yani dayanamıyom..
ama evde de çooookk iş var ..neyse sağlıkla inşallah onlarında üstesinden geliriz arkadaşım..
sonrada dediğin gibi bebişlerimizle asıl mesai bizi bekliyo..

bende çalışıyorum hala.Ama diyeceğim kendime ne bel ağrım kaldı nede yorgunluk.Bu gidişle ya işte ya gezmekte yada kpss kursunda doğuracağım.kendimi iyi hissettikçe devam ediyorum hepsine.Bel ağrılarım olunca her günü eksildi diye sayıyordum.Herşeyin başı sağlıkmış vallah insan iyi olmayınca hiç birşeyin tadı yok.Kendini iyi hissetmeyince doğal olarak mutlu olamıyorsun buda hem bebeğini hem çevrendeki herkezi olumsuz etkiliyor.
22 mayısta çıkacağım izne kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…