Canımcım benim su kendini yenileyemeio sorun bu hiç yenilemezse on gün daha idare eder dedipınarım bolbol iç sen suyunu.. düzelir inşş..bu su hergün yeniliyor diye biliyorum ben kendini.. nasıl 10 günlük dediki dr??
Su kuşları sizi teyze,yeğennn hihoyyytbatuşda benim gibi suyu çok sevioo demekkk
yarasın kuzumuzzaaa
:))))))
duş aaldımmm
üstümü gynip gelimmm bariii
İnşallahhh canımcımmm hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimi kucağımızaaaslm kıslarrr
pınarcım geçmiş olsun tatlım sakın moralini bozma herşey yoluna gircekk
sen bol bol suyunu iç dinlen dualarımız seninle canımm
bende dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım miss giibi oldu tavsiye edrim
saadet canım sıhhatler olsunn
Canım evet haklısın birde ıhlamur sütü fışkırtıyomuşşşmerhaba herkese,
armutun bir de anne sütünü baya arttırıcı etkisi varmış... emzirirken faydalı olur diye düşündüm.
pınayyyyyyyyyyyyyyyyyy su iç dinlen şekerrrr okişşşş cuma saati dua ettim hepimiz için hadi ben çıkarrrrrrrr geç gelebirim o yüzden geç de yazarım okişşşş öpüldünüzzz
mrb kızlar ben geldim dr dan güzel haberlerle döndüm bebişim 2 600 gram 46 cm boyu var herşey normal suyumda iyi allaha şükür ama kanım düşük çıktı oda iğneyle düzelecek artık 2 hafta sonra tekrar gidicem doğum hakkında hiçbişey konuşmadık ama ben normal istediğimi söyledim oda 2 hafta sonra konuşuruz bunları dedi bebeğin başı baya aşşağıda 4 haftan kalmış bişeyin kalmamış dedi maşallahın var bebeğide senide çok iyi gördüm dedi çok sevindim valla hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi başka dr gidip gelen varmı yeni haberler varmı
PINARIM geçmiş olsun canım, Allahın izni ile zamanında gelicek Batuş, moralini yüksek tut annesi, oğluşumuzda üzülmesin.
Amannn bebişler iyice büyümüşler, Cemre maşallah kuzucuğa.
Semoş'ta iyi haberlerle döner inşallah.
Kızlaarr geldim ben, su falan değilmiş çok şükür , doktor akıntın çok fazla dedi, su sanmşsındır dedi
Bebğin suyuna baktı ultrasonla güzel dedi
Son kontrolüm 22 mayıs,inşallah herşey yolunda gider,
Pınarı da merak ettim , batuşumuz bekler inşallah zamanında doğar
Doktordan gelenlerin bebişlerine de maşallah
İçim rahatladı valla :))
mrb kızlar ben geldim dr dan güzel haberlerle döndüm bebişim 2 600 gram 46 cm boyu var herşey normal suyumda iyi allaha şükür ama kanım düşük çıktı oda iğneyle düzelecek artık 2 hafta sonra tekrar gidicem doğum hakkında hiçbişey konuşmadık ama ben normal istediğimi söyledim oda 2 hafta sonra konuşuruz bunları dedi bebeğin başı baya aşşağıda 4 haftan kalmış bişeyin kalmamış dedi maşallahın var bebeğide senide çok iyi gördüm dedi çok sevindim valla hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi başka dr gidip gelen varmı yeni haberler varmı
kızlar sabah erken kalkmıştım 9 da tekrar yattım uyudum yeni uyandım ve rüyamda dogum yapıyordum.birden ıslaklık hissediyorum wc ye gidiyorum birden suyum gelio tutmak istiyorum tutamıyorum bu arada kızımda kıpırdıyo asagı indğini hissediyorum sonra dusa giriyorum hemen çıkınca dr gidiyoruz dr tam dogumhaneye aldı uyandım yaaaaaaaaaa tamamlayamadım ama gercek gibiydi çok etkilendim. sanırım menzilgülü beni asırı etkiledi
Cemrecim maşallah kızına, tombiş olmuş :)
Nazcım revir falan yokmu sizin işyerinde kitle kapısını uyu orda, kimse bişey demez sana hamişsin
Hamileyken çalışmak çook zor gerçekten
Arzucum seninde iznin hayrlı olsun
kızlar merhaba nasılsınız??
nazcım hamileyken çalışmak çok zor canım..
ben artık bugun dayanamaz hale geldim..nasıl uyumak istiyorum anlatamam..
emelcim geçmiş olsun canım..çok şükür suyun değilmiş gelen..
cnm bz daha almadıkk
dedesii
bebişin doğumuna gelince alcakkkk
yoksa sana yardımcı olmak isterdmmm
kızlar merhaba nasılsınız??
nazcım hamileyken çalışmak çok zor canım..
ben artık bugun dayanamaz hale geldim..nasıl uyumak istiyorum anlatamam..
emelcim geçmiş olsun canım..çok şükür suyun değilmiş gelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?