2009 Haziran Anneleri!!

canım hakkında hayırlısı olsun .İnşallah sağlıkla gelir batuşumuz.Sağlıklı olsunlarda korkma canım artık doğsalarda yaşıyorlar çok şükür tıp çok ilerledi.Bizim tanıdığın 33+4 te doğdu 2,5 kilo maşallah toparlanmış bile. büyüyor maşallah.hiç kuveze bile koymadılar.

canlarım çook saolun geçmişe bi göz attım muhtar seçmişiniz semacım muhtar olmuş yakışır ona valla semacım yeni işin hayırlı olsun siyasetede atıldın sonunda :):) pınarcım senin adınada sevindim yavaş yavaş iyi olucak suyunda eski haline dönecek batuşumuz zamanında gelecek nickynick hoşgeldin canım aramıza bende yeni sayılırım burda ama kızlar çok sıcak çok cana yakın çok sevdim herbirini doğurduğumuzda tam olarak nasıl haber vericez semoşa???

canım maşallah..sanada valla..
benimede ağrım falan yok ama son bir haftadır uyku çok bastırıyo..biraz daha sabredicez canım miniklerimiz için herşey..
bende 20 sinde başlatıcam raporumu..36 hafta oluyo sanırım..
eylülde tekrar iş başı..

cemrecim merhaba hoşgeldin canım..ben çok uzun zamandır girmemiştim kkya tanışmadık seninle..
mine benim de adım..
bebişini görmüşsün canım maşallah..
bende yarın görücem..
bide nstye girecekmişim..

semacım muhtar olduğunu okumadım canım..
valla çok şeker olmuş..
hayırlı olsun cnm görevin..

Kızlarrrr çok sevinçliyimmmm dr um kıbrısa gitmiyormuşşşşş oleyyyy bu strestennn kurtuldummmmmm yuppiiiiiiiiiiiii

Vıldancım ,Minecim canlarım sağolun, ilk çocuk olunca herşey panik yapılıyor böyle, dün hemşire bile güldü halime, hani su falan gelmiyorki dediler , boşver içim rahat etti ya
Cemrecim, msn ini telefonunu falan semaya özelden mail at, o isteyen olursa veriyor,
doğuruncada ona mesaj atçaz herkese iletçek :)

Güzel haberlerle dönersin inşallah canım.Ama ben geçen hafta gittim 33+6 da beni nst ye falan almadı.Ona neye göre bakıyorlar ki.

Gözünaydın pınoşum tombikim :))
Minecim maşallah sana , dayanıklısın ben 30. haftama kadar zor dayandım işte

İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz akciğer sulfat salgısından dolayııı 37 de gelsin istiyoruz ama önceden gelirsede yapacak bişi yok hayırlısııııı sen nasılsın??

Bende hiç nstye girmedim, ne zaman neye göre alıyorlarki?
Minecim güzel haberlerle gelirsin inşallah
Vildan sende çalışıyormusun canım hala?

kızlar sahi ben çarşamba günü doktora gittiğimde beni ntsye bagladılar.ögle beklediğim gibi değişik bişey değilmiş.aynı ultrason gibi jel sürüp baglıyolar.10dk kalp atışlarını falan dinliyosun.kasılmalar bi kagıda çıkıyo

tatlım hoşbuldum hemde çok hoşbuldum burayı evet daha önce yazılarını gördüm ama tanışmak nasip olmadı tanıştığımıza memnun oldum canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah ben dr dan gülerek çıktım valla benim dr da güleryüzlü espirili biri onun yanında çok rahat hissediyorum kendimi hiç yabancı gibi gelmiyo bana sanki ailemden biri allah razı olsun çokda iyi ilgileniyo şu bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

değil mi ya ilkler hep komiktir zaten ama özeldir.aslında bende çok merak ediyorum su olayı nasıl bir şey benim nerde gelir diye.Hiç evde durduğum yokta.Ama eğer normal doğum yaparsam son 1 hafta ağrı azar azar başlıyormuş.Hayırlısı artık kızlar.

saol tatlım aydınlattığın için şekercim neyse ben gideyim sohbete doyum olmuyo gidesimde yok emme ablacım gelecek gideyimde yemeklerimi yapayım sonra görüşürüz canlarım öptüm herbiriniz bayyyyy hihoyyythihoyyyt

İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz akciğer sulfat salgısından dolayııı 37 de gelsin istiyoruz ama önceden gelirsede yapacak bişi yok hayırlısııııı sen nasılsın??

Bende hiç nstye girmedim, ne zaman neye göre alıyorlarki?
Minecim güzel haberlerle gelirsin inşallah
Vildan sende çalışıyormusun canım hala?

evet çalışıyorum canım ama benim şikayetim yok artık ağrılarım geçti.Şu an işlerde yoğun değil .evde sıkılıyorum ben izne çıkacağım 1-2 gün sonra annemle kardeşim gelecek o yüzden çok iyi olacak.

Maşallah canım sanada , iyi olsaydımda keşke bende çalışabilsedim, şimdi bebişimi küçücük bırakıp döncem ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…