Canımcım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi üzmiycem kendimi tamam
İçin canım valla su her derde deva diolardı ya doğruymuş...benim batuşum içiomuş suları onu engellemek mümkün değilmiş ,o yüzden 10 gün daha idare eder anca dedi dr....oğlum yaramaz teyzesi...
cemrecim merhaba hoşgeldin canım..ben çok uzun zamandır girmemiştim kkya tanışmadık seninle..
mine benim de adım..
bebişini görmüşsün canım maşallah..
bende yarın görücem..
bide nstye girecekmişim..
semacım muhtar olduğunu okumadım canım..
valla çok şeker olmuş..
hayırlı olsun cnm görevin..
canım hakkında hayırlısı olsun .İnşallah sağlıkla gelir batuşumuz.Sağlıklı olsunlarda korkma canım artık doğsalarda yaşıyorlar çok şükür tıp çok ilerledi.Bizim tanıdığın 33+4 te doğdu 2,5 kilo maşallah toparlanmış bile. büyüyor maşallah.hiç kuveze bile koymadılar.
cemrecim merhaba hoşgeldin canım..ben çok uzun zamandır girmemiştim kkya tanışmadık seninle..
mine benim de adım..
bebişini görmüşsün canım maşallah..
bende yarın görücem..
bide nstye girecekmişim..
semacım muhtar olduğunu okumadım canım..
valla çok şeker olmuş..
hayırlı olsun cnm görevin..
Vİldancım ,Minecim canlarım sağolun, ilk çocuk olunca herşey panik yapılıyor böyle, dün hemşire bile güldü halime, hani su falan gelmiyorki dediler , boşver içim rahat etti ya
Cemrecim, msn ini telefonunu falan semaya özelden mail at, o isteyen olursa veriyor,
doğuruncada ona mesaj atçaz herkese iletçek :)
canım hakkında hayırlısı olsun .İnşallah sağlıkla gelir batuşumuz.Sağlıklı olsunlarda korkma canım artık doğsalarda yaşıyorlar çok şükür tıp çok ilerledi.Bizim tanıdığın 33+4 te doğdu 2,5 kilo maşallah toparlanmış bile. büyüyor maşallah.hiç kuveze bile koymadılar.
Bende hiç nstye girmedim, ne zaman neye göre alıyorlarki?
Minecim güzel haberlerle gelirsin inşallah
Vildan sende çalışıyormusun canım hala?
Gözünaydın pınoşum tombikim :))
Minecim maşallah sana , dayanıklısın ben 30. haftama kadar zor dayandım işte
Kızlarrrr çok sevinçliyimmmm dr um kıbrısa gitmiyormuşşşşş oleyyyy bu strestennn kurtuldummmmmm yuppiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?