2009 Haziran Anneleri!!

İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz akciğer sulfat salgısından dolayııı 37 de gelsin istiyoruz ama önceden gelirsede yapacak bişi yok hayırlısııııı sen nasılsın??

amin canım.sağol canım iyiyim çok şükür ağrılarım geçti. hepimiz için hayırlısı ne ise öyle olsun bakalım ne zaman gelecekler veletler.Ama 40 bklesin istemiyorum ben 39 da gelir inşallah diyorum.çünkü 40 dolursa sezeryan olacak kesin.Hiç istemiyorum sezeryan akşam arkadaşa gittim 30 günlük oldu kızımız göbek olduğu gibi duruyor.Sıkamamış.

Canim gözün aydinnn....Cok sevindim a.s.:1hug:
Bende nidammmmmmm saol canımcımmm

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsunnn ama benim kesin sezeryan alternatifim yokkk suyum azaldığı içinnn

merhaba arkadaşlar.ben de ara ara uğrayıp kaçan ama sizi takip eden annelerdenim.
pınar çok takma kafana 34 haftadan sonra zaten bebklerin pek küvöz ihtiyacı olmuyor.
hem sıvının azalması çocukta stres yaptığından surfaktan salgısını da artırır.

site çok yavaş ben şimdi kaçıyorum ama haftaya izne ayrılınca daha çok uğrarım inş.
öptüm hepinizi

kızlar merhaba,
yazdıklarınızı okuyorum ama uzun zamandır yazmamıştım..ben dün doktora gittim...kızım Ece'm 2900 olmuş hala oturuyor keyfi yerinde ama bana çok sıkıntı veriyor kafası göğsümün altında yemek yerken ve nefes alırken bazen çok sıkıntı çekiyorum...37 haftaya kadar dönmezse bir daha dönmez kafası aşağı dedi.ama ben zaten epidural sezeryan istiyorum.28 mayısla 1 haziran arası birgüne karar vericez erken gelmeye kalkmazsa tabi..aslında 40 haftamız 11 haziranda doluyor ama o kadar beklemeye gözüm yemiyor açıkçası....
öyle bir baş ağrısı çekiyorum ki kafamı duvarlara vurasım geliyor öyleki nöroloğa gittim migren başlangıcı olabilir ama MR çekmeden net bişey söyleyemem dedi...MR ın zararı olmasa da ben biraz daha sabretmeyi tercih ettim...diş etlerim çekildi sızlıyor doktor florürlü diş macunu kullan dedi...hemoroid ağrım oluyor 3 sene sonra hamilelikte nüks etti....yani pek güllük gülistanlık değil durumum..
doktor çok yorma kendini ayakta fazla durma bebek vurursa...çok hareket ederse suyun gelebilir dedi....bol bol dinlenmekte fayda var..bebişlerinizle sağlık diliyorum.

Canım a.s. 2600 gr 35 haftalığız bugün .. bu salgının artması akciğerlerin daha çabuk gelişim tamamlaması oluyor değilmi??

Canım maşallah kızınaaa kocaman olmuş...sıkıntı yaşamayan yok ama sözkonusumeleklerimiz olunca akan sular duruyor malummm dikkat et kendine dinlennn

Canım maşallah kızınaaa kocaman olmuş...sıkıntı yaşamayan yok ama sözkonusumeleklerimiz olunca akan sular duruyor malummm dikkat et kendine dinlennn

sağol canımm..senin oğluşuna da maşallah riskli dönemi atlatmışsın neyseki bundan sonrası kolay senin içinde sağlıkla gelsinleer inşallah

kızlar hiç kimse bebek arabası almadımı.sizden yardım bekliyorum.

şekerim ben kraftın 2009 matrıx modelini aldım kemeraltı mina bebeden travel sistem 420tl.ana kucaklı modelden yaza gelceği için dışarda onla rahat ederim bir de evde de iyi oluyormuş .

kızlar umarım herkes iyidir hala yavaş benim sitedeki hız ya.geçmişi okumaktan yazışamıyorum sizinle.evde de internet yok anneme gelince girebiliyorum ancak. kızımla mevlüt dinlemeye gittik.2 saat oturdum orda diye şiştim.inmiyor şişlikler.semuşcum muhtarlığın hayırlı olsun.kitycim batuşşla kendine iyi bak.
ay ben acayip şişiyorum sizdede varmı şişlikler.kendinize iyi bakın öpüyoruz sizikaydirigubbakcemile3

slm kızlar cok mutluyum:teytey:
doktordan çıktıktan sonra biraz gezdik yorulmuşum gelince yattık kızımla size haber veremedim yeni kalktık.
evet dogum tarihimizi aldık 3 haziran bundan önceki kontrolümüzde baş ölçüsü kücük çıkmıştı düzelmiş normal dedi kilosu 2800 e yakınmış suyu iyiymiş nts ye girdik kızımın küçük kalbini dinledim hiç bi problem yokmuş allah a şükür bir daha ki kontrolümüz bir hafta sonra.işte böyle bizden birazda geçmişi okuyayım bugünün haberlerinikaydirigubbakcemile3

Kızlarrrr çok sevinçliyimmmm dr um kıbrısa gitmiyormuşşşşş oleyyyy bu strestennn kurtuldummmmmm yuppiiiiiiiiiiiii

hepinizin gozuaydin arkadaslar...
guzel habrlerle gelmenize cook sevindikk..
bebeklerinizede masallah..
semosum gelmemismi daha yaaa???

maşallah cemrecim kızına allah nazarlardan saklasınnnn
hepinizin gozuaydin arkadaslar...
guzel habrlerle gelmenize cook sevindikk..
bebeklerinizede masallah..
semosum gelmemismi daha yaaa???

geldim kuzu anam yoruldum yaww ne zormuş hamiş hamiş gezmekkkk

dr a gittikk ilk olarak tartıldım bu ay 3 kilo daaha alarak toplamda 9 kilo almış oldummmm
oğlumu da çok tontiş gördüm dr um (bu kendi dr um özeldeki) oğlumun gelişiminin önde gittiğini uzun ve iri bi bebek olcağını herşeyinde yolunda olduğunu söledi saçlarımız çıkmışşşşşşş oğluşum kel olmicak doğduğunda çok tatlıydıı pipisinin resmini de aldık biri merak etmişti onun için istedimmm hanginizdi o?????? neyse sonra çıktım mobilyacıya gittim ama kapalıydı dükkan sahibinin babası vefat etmiş pazartesi açılcakmış pazartesiye kaldı işler pazartesi bi daha çıkıcaz ii oldu bu neyse diğer mobilyacılarıda gezim dedim ama hepsinde aynı şeyler vardı beğenmedim çok cicili biciliydii yani paramla dömndüm eve yanıma kar kalan yemek yemek olduuu pınarcım da o sıra da aradı beni saolsunnnnn

dün akşam kaşıntım başlamıştı malum yerde hemen fitil ve krem verdi benden haberler böle kuzularım sevgili mahalle sakinlerimmmmmm

artık pazartesi eklerim cicilerin resmini alıncaaa

senağlama aa kimse yokmu yani nereye gittiniz yaaaa herkes burdaydı :1shok::1no2: toptan protestomu ettiniz benii

h.geldinn canimmm
masallah cagatayimiza...herseyin yolunda olmasinada coook sevindimm..
guzel haberler getirmissin canimcim
seninde gozun aydin guzel annisssssssa.s.
simdi gidip yemek hazirliyim gelirim yineeeeeee

Canımm teşekkürlerr...ilk bebeğimiz oldu bakalım ikinci kim doğuracakkk

Maşallah canım kuzunaa...

Pinarcim icin rahat etsin diye bu yazi senin icin...

34. HAFTA
Ohh ciğerlerim bayram etti
Bebeğinizin akciğerlerinde büyük bir olasılıkla artık surfaktan adı verilen madde vardır. Surfaktan, akciğerlerde havalanmayı sağlayan alveollerin içindeki havayı boşalttıktan sonra duvarının birbirine yapışmasını önleyen maddedir. Zamanından çok önce doğan bebeklerde yoğun bakımda surfaktan dışarıdan verilir. Bebeğinizin akciğerlerinde surfaktan olması doğum durumunda solunum problemi yaşama olasılığının çok azaldığı anlamına gelir. Bebeğinizin ağırlığı 2 kilo civarındadır. Boyu ise yaklaşık 42 santimetredir. Bebeğinizin böbrek üstü bezlerinden (adrenal) salgılanan hormonlar sizde süt üretimini başlatabilir. Bebeğiniz uyurken sizin gibi davranır. Yani artık gözlerini uyurken kapatıp uyanıkken açık tutar. Tırnakları parmak uçlarına kadar uzamıştır. Bebeğinizin bağışıklık sistemi gelişmektedir, basit ve hafif enfeksiyonlarla mücadele edebilecek yeteneği kazanmıştır.

ALINTIDIR

Özlemcim inşallah hep iii haberlerle gelelimmm olumsuzluk olmadan sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimiziii.
Semoşummmm hoşgeldinnnnn a.s.

Sema gözünaydin canim
Cok sevindim oglusunun iyi olmasina...
a.s.

gözün aydın semacım ay saçları falan görünüyomu ultrasnda bizim doktor hiç söylemiyo saçı cıkmış falan diye.göstersin bakim pipisini teyzelerine çagtay :roflol:resmini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…