2009 Haziran Anneleri!!

özlemcim canımm a.s.

saol pınay kuzusuuuuu valla kusura bakma yawww ilk aradğını duymamışım sesi kısıktı ikinci aradın daha asansörde yemeğe çıkıyoduk en sonunda açabildim saol ilgin için canımıniçiiiii a.s.

Sema gözünaydin canim
Cok sevindim oglusunun iyi olmasina...
a.s.

saol nidacım şükür herşey yolundaymışşşş kiilosuna takmıştım biliyosunuz oda çok çok iiymiş boyuda epey uzun olcakmış biliyosıun ki benimki sölemez boyunu kilosunuuu

gözün aydın semacım ay saçları falan görünüyomu ultrasnda bizim doktor hiç söylemiyo saçı cıkmış falan diye.göstersin bakim pipisini teyzelerine çagtay :roflol:resmini bekliyoruz

saol canımcımmmm saçları görünmüyo yani ben göremedim ama dr um gördü o sölediii resimlerde de belli değil ama yüzünü çekti eklerim birazdan pipisine gelinca valla kıslara ayıp olmasın aa ne terbiyesiz çocuk daha doğup tanışmadık o ne öle hemencecik orasını burasını açıyo demesinlerrrrrrrr

Canım arkadaşımmm teşekkürlerrr...

Ne demek kuzucummmm bak batuşta tekmelio teyzesi çağatayı öpüoooo

Semoşum maşallah çağataya, çok sevindim canım, saçları bilem çıkmış demek :)
Abisis canım seninde kuzuna maşallah, kilosu falan çok iyi

aman nida sölesi bi türlü sölemese bi türlü

ay bi de çok komik benden sonra bi çift girdi içeri dr a bi çıktılar ikiside ağlıyo dedim noluyooo bi baktım ki arkadaşlarına ultrason resmi gösteriyolarrrr nohut kadar kalp atışlarını duymuşlar çok garip gelmişşşşş 7 haftalıkmış dedim 2 hafta sonra göremezsiniz o nokta bebek olmuş olurr inanamadılarrr sonra benim ultrason fotolarına baktılar anam ne büyük ne garip geldi onlara 2 side en fazla 21 yaşındalardı karı kocaa hayırlı olsun dedikk çok tatlılardı bi an kendim aklıma geldiii ne telaşlıydım o vakitlerrr iimi ordamı benimlemiii zaman ne çabuk geçti yawwwww

pınayyyyyy çatoo da slm sölüyo batuşa pınay teysemi üsmesin diyo sularını çok içmesin diyoooo a.s.

saol emel kuzusuuuuuu heee kel olmicakmışşş ay bi de sordum kıllımı diye ne güldü dr e bende dedim benim eşim kıllı doğmuşta ondan soruyorummm o kadarını göremedi çok tatlıydı 1 saat kalsam banamısın demezdim vallahiii

yeniyken insan napçağını şaşırıyor , zaman ne çabuk geçiyor dimi, daha dün gibi ikili testleri falan konuşuyorduk , şimdi doğumlar başlıyor

semoşş abisis cemre gözünüz aydın fıstıklarr
ohh hepinizin herşeyi normall
inşallah herkez böyle güzel haberler getirirr
abisis benimde bi aksilik çıkmazsa inşallah 3 haziran doğum tarihi aynı gün doğurcas senile tatlımm

doğsunda doya doya seyredersin canımcım inşallah :ecrin_bebek:
burda bir arkadaş doğum yaptı onun yan odasındada bir bebek doğmuş, kıllıymış, doktor çok hormonlu şeyler yemiş hamileyken demiş,
Ben çok çilek yedim valla, korkuyorum , inşallah biey olmaz

ay bu kadın beni yine 4 hafta sonra çağırdı yawwwww sakın doğurma arada diye de tembihledi gülerekkkk yani 36 haftada gidicezzz ufff çok var ben arada devlete kesin giderimm

ay bu kadın beni yine 4 hafta sonra çağırdı yawwwww sakın doğurma arada diye de tembihledi gülerekkkk yani 36 haftada gidicezzz ufff çok var ben arada devlete kesin giderimm

yuhhh 4 hafta sonramı çagardı 2 hafta daha bekle doğuma git barii
semoşum sen git 2 hafta sonra bakma doktorun dedğne artık kritik haftalar suyuna flan bakarr

anam eşim artvinin köyünde doğmuşşş tam 38 yıl önce nerde hormon o zamanlarrrr çok çirkinmiş sonra güzelleşmişşşşş ama benim dr um çok yakışıklı bi oğlumun olcağının garantisini verdi eeeee kargaya yawrusu kuzgun görünürmmüşşşş

valla binnurcum 2 hafta sonra devlete giderim ben ordada epey bakıyolar sonra giderim kendi dr umaaa benim haftam sizden küçük ondan size garip geliyooooo

semoş kız gözün aydın iyi yani tosuncuk çok şükür
doktora gidip gelen tüm bebişleremaşşallah diliyorum ve taze annelerinin gözleri aydın olsun
bendenizde pazartesi günü gidecegim doktora allah büyük bakalım neler oluyor içeride ögrenicem bu arada kocaman oldu göbüşte çekip koyucam göbüşün resminide topige

iyi aksamlar herkeze, semacim mmasallah oglusuna
su bi kac gündür dr giden arkadaslara hepinizin meleklerini masallah.
iyidir in herkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…