Özlemcim inşallah hep iii haberlerle gelelimmm olumsuzluk olmadan sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimiziii.
Semoşummmm hoşgeldinnnnn a.s.
güzel anneler ii akşamlar bizde yeni geldik doktordan sağlığımız gayet yerindeymiş. Doktor maşallahı var ama bu gidişle sezeryan olur dedi 38 hafta gibi gözüküyormuş çok iri bebek dediTamam iri bi bebek olsun çok güzelde sezeryan olayı biraz üzdü bizi normal doğurmak istiyorum yaaaa....laelaelaelaelae Neyse ne yapalım hayırlısı yerimseniben NST ye bağlandık oğluşum hiç sevmiyor zaten onu durmadan itekleyip durdu aletleri kurtlu oğlum benim :ecrin_bebek: Artık her hafta gidecekmişiz kontrole haydi bakalım hayırlısı.... bebeklerini gören annelere gözleri aydın olsun diyoruz oğluşumla... allah tüm bebekleri nazardan saklasın
pınayyyyyy çatoo da slm sölüyo batuşa pınay teysemi üsmesin diyo sularını çok içmesin diyoooo a.s.
amin canm...
ben inaniyorum hepimiz saglikli bisekilde bebeklerimizi kucagimiza alacagiz..
yeni topiklerimiz onlardan sikayetle bahsettiklerimiz olacak...
gazi var,emmiyor,uyumuyor...klava:
ama hepsinin altindan kalkicaz..:Saruboceq:
sende sakin kotu dusunme...batus sana verdigi randevuya gec bile kalabilir canm
bakarsin 42 ye kadar burada beklersinnn bizimle..:CüvCüv:.a.s.a.s.
güzel anneler ii akşamlar bizde yeni geldik doktordan sağlığımız gayet yerindeymiş. Doktor maşallahı var ama bu gidişle sezeryan olur dedi 38 hafta gibi gözüküyormuş çok iri bebek dediTamam iri bi bebek olsun çok güzelde sezeryan olayı biraz üzdü bizi normal doğurmak istiyorum yaaaa....laelaelaelaelae Neyse ne yapalım hayırlısı yerimseniben NST ye bağlandık oğluşum hiç sevmiyor zaten onu durmadan itekleyip durdu aletleri kurtlu oğlum benim :ecrin_bebek: Artık her hafta gidecekmişiz kontrole haydi bakalım hayırlısı.... bebeklerini gören annelere gözleri aydın olsun diyoruz oğluşumla... allah tüm bebekleri nazardan saklasın
Adaşımmm maşallahhh kuzunaaa sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
Herkeslerin gözleri aydın.
Kity 79 canım inşallah hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah
Bende dün doktora gittim.32+1 de 2000 gr 44 cm iz.Banada biray sonra gel dedi.Ama 10 güne 1 nst ye girip kızımızın kalp atışlarını izliycez
Herkeslerin gözleri aydın.
Kity 79 canım inşallah hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah
Bende dün doktora gittim.32+1 de 2000 gr 44 cm iz.Banada biray sonra gel dedi.Ama 10 güne 1 nst ye girip kızımızın kalp atışlarını izliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?