2009 Haziran Anneleri!!

saol havvam sende ii haberlerle gelirsin inşallah valla bende eklemek istiyom ama çok yorgunum üşeniyom birazdan çıkcam netten uzancammm çok yoruldum bugünnn

Özlemcim inşallah hep iii haberlerle gelelimmm olumsuzluk olmadan sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimiziii.
Semoşummmm hoşgeldinnnnn a.s.

amin canm...
ben inaniyorum hepimiz saglikli bisekilde bebeklerimizi kucagimiza alacagiz..
yeni topiklerimiz onlardan sikayetle bahsettiklerimiz olacak...
gazi var,emmiyor,uyumuyor...klava:
ama hepsinin altindan kalkicaz..:Saruboceq:
sende sakin kotu dusunme...batus sana verdigi randevuya gec bile kalabilir canm
bakarsin 42 ye kadar burada beklersinnn bizimle..:CüvCüv:.a.s.a.s.

hadi ben kaçtım ayaklarım şişti uzatayım birazcık da atıştıralım öpüldünüzzzzzzzzzzz

güzel anneler ii akşamlar bizde yeni geldik doktordan sağlığımız gayet yerindeymiş. Doktor maşallahı var ama bu gidişle sezeryan olur dedi 38 hafta gibi gözüküyormuş çok iri bebek dedi Tamam iri bi bebek olsun çok güzelde sezeryan olayı biraz üzdü bizi normal doğurmak istiyorum yaaaa....laelaelaelaelae Neyse ne yapalım hayırlısı yerimseniben NST ye bağlandık oğluşum hiç sevmiyor zaten onu durmadan itekleyip durdu aletleri kurtlu oğlum benim :ecrin_bebek: Artık her hafta gidecekmişiz kontrole haydi bakalım hayırlısı.... bebeklerini gören annelere gözleri aydın olsun diyoruz oğluşumla... allah tüm bebekleri nazardan saklasın

Pinarcim gözün aydin bebisin iyiymis...
Iri oldugu icin mi sezeryan dedi doktor?
Bu arada Ticker`in bir tuhaf canim , yanlislik var galiba...

evet yaaa nidacım iri olduğu için öyle dedi bide utanmadan üzülerek söylicem... gibi talihsiz bi laf etti bende üzüldüm epey yani olsun napim sezeryan olursada artık takmamalıyım gamyoncuiremsu sonuçta herşey onun iyiliği için... hakikaten ticker bi tuhaf olmuş anlamadım gitti kafamçokkarıştı

Özlemcim saol canım varya bi anda rahatladım dr umun kıbrısa gitmemesi zaten çok rahatlatmıştı sizlerin verdiği destekle iyice relax oldummmm saolllllll a.s. a.s. a.s.

Adaşımmm maşallahhh kuzunaaa sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh

doktordan gelen tüm arkadaşlarımın bebişlerine maşallah.hepside tontiş tontiş ne güsel olcaklar doğana kadar.biraz yorgunum yarın sabah enerjiyle devam edicem geçmişe herkese iyi geceler.

Herkeslerin gözleri aydın.

Kity 79 canım inşallah hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah
Bende dün doktora gittim.32+1 de 2000 gr 44 cm iz.Banada biray sonra gel dedi.Ama 10 güne 1 nst ye girip kızımızın kalp atışlarını izliycez

ya yine sorun mu var ne ? neyse bizde kaçtık babamız yemek yapıyo bi bakmamız gerekli sanırsak kaydirigubbakcemile3

Masallah yavru kusuna annesi..
33. haftaya göre epeyi uzun boyu masallah...
Saglikla gelsin insallah...

Teşekkürlerrr hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhh...kuzuna maşallah allah nazardan saklasın...

ay kıs anneleri pardon diyerek merak edenler için örnek bi pipi gösterişi yapıcam kısa süre için babamız gelmeden gösterelim dedik ve kaldırdıkkkkkkk

Son düzenleme:
valla ben istedim bu fotoyu ama oğluşum daha çok istediii sürekli gözümüze soktu yaramaz kıpır kıpır hiç durmadııı eşşekk

evet yorumları bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayıp mı ettik yoksam utanan varsa kaldırayaım heheeehehe

semos...
semosssssssssss
nasil guldurdun beni ya
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…