2009 Haziran Anneleri!!

ya özlem öle deme bi kaç kişi merak etmişti doğmadan nasıl göründüğünü işte görmemişler için ekledimm

eeee erkek annesiyiz ya napalım güzellik kaş göz eda naz konuşup kendimizi kandıramıcaz ya pipi ekliyim dedim fazlalık bi o var yaaaaaaaaaaaa

Semoşşşş çok alemsinnn kız çatoyumun o küçük bamyasınıda gösterdin ya helal sana babası mest olacak ama söliim sana bizimki övünüo oğlunun pipi resmiyleee her dr kontrolünden sonraaa

ne kadar çok kişi gtmiş bugün doktora
maşşş.bütün bebişlereee
sizinde gözünüz aydın olsun annelerrrrrr
semoşşş kız ne alemsinnn o pipi neeeee
ayıp len ayıp delikafadulden

oyyy özlemmm
bu neee böleeee
azdınızzzz haaaaaaaaa :)))))))))
pipiler falannnn kızımın gözünü kapadım bakmıyorrrrrr sizinnn oğluşlarınızın şeyine hıhhh :)

sado kıs neden şaşırdın ne ayıbı leyn bamya kadar şeydennnnn delüüüü nese kaldırdım albüme korummm a.s.

özloş seninki daha şekilli olmuş 4d olunca hhehehehehehe maşallah allah nazarlardan saklasınnn bamyamızı da oğluşumuzu da sadoşşş kapat kızın gözünü ama dedim ben önceden pardon dedim uyardımmm ehehehehehehkaydirigubbakcemile3

özloş seninki daha şekilli olmuş 4d olunca hhehehehehehe maşallah allah nazarlardan saklasınnn bamyamızı da oğluşumuzu da sadoşşş kapat kızın gözünü ama dedim ben önceden pardon dedim uyardımmm ehehehehehehkaydirigubbakcemile3

sado kısss tekmisin gece yine ay bacım tel yakınında olsun dua et yatmadannnn aklıma geliyonuz da bazen gece uyanıkken dua ediyom uykum kaçınca sizeeee

saadet findik kadar bisecikler bisey olmaz...
semos bunlar buyuyunce bizi teshir ettiniz diye bizi kovalamasinlar:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…