2009 Haziran Anneleri!!

bugün dr a giden annelerin gözü aydın olsun
tektek saymayacağım çoksunuz

pınarcım seninde gözün aydın dertlenme bak dediğimiz gibi allah herşeyin hayırlısını verir
semoşum kız biz görmeden yok ettin fotoyu delüüü

kizlar bugun oglumun dogum kartini sectim...
sizle paylasmak istiyorum nereye koysam acabaaa

selamlaar biz geldik oğluşumla...
amaaaa bugün öldük bittik kızlaar yaaaa... bebişimin odasını hazırladııım ve canım çıktıııııı...
daha yeni kendime geldiim, daha bişey yapamam gibi geliyor, kıyafetleri yıkandı oğluşumun ama onlarıda annişim ütüler artıkkk:))
sizler nasılsınız? geçmişi okuyamadım, semoş muhtar oldu mu??

ttüüh ben geldim herkes giitti galiba(
bizimde dizimiz başlıcak,bende çıkayım bari...
öpüyorum herkesi, görüşmek üzere..

bütün kızlar toplandık dedik millet kaçmış
kırta yılda bir şurda birilerini yakalamıştım sohbet edecek
kaçın bakalım dizi tutkunları

biz de yarın 11 de kızımızı görmeye gitcez bakalım dr amcamız ne diyecek gelince yazarız
öptüm hepinize iyi geceler

kizlarrr bebegimin kartini koydum cicilerimiz bolumune ..
tosbaaacimmmm canim bitirdin tam olarak odasini deilmi?
ellerine saglik canim
fotosunu bekliyoruzz

gız herkes nerde tombiller minikkuşlar görülmüş bakıyorum görenlerin gözleri aydın maşallah minişlerinize canlarımm
kız semocaaannn niye kaldırdın pipiyi yaaaa ben görmediiimm off yaa bendemi koysam nee hehehe iyice kafayı yedik haa en son kuzucuğun ok işaretyle gösterilmiş bitane fındık kadar pipisi hatta başka bişeyide vardı kaydirigubbakcemile3 neyse bakarım bi ara

11:30 da da biz gidiceZ kızımızı görmeye.hadi bakalım inşallah ikisinin de güzel haberlerini alırız yarın.:Saruboceq:

kızlar öncelikle hepinize günaydınlar
dün gece 4 e geliyordu yattıgımda ve 7.30 ta kalktım allahım uyuyamıyorum noluyorr ya bana
midem felaket yanıyor ve kalçama kramplar girdi gün boyunca
midem öldürüyor beni gaviscon bana mısın demedi
offfff
şimiden alıştırma yapıyorum galiba bölük pörçük uyumaya

günaydın ya aynı dert bende de var.1 de yattım 7 de kalktım.ayrıca şu bacak ve kalça ağrısı + kursaktaki yanma beni de mahvediyor

Günaydın annişler ve bebişlerrr.... Herkez uyuyamıo artıkkk , antreman başladı bebişleree...dün gece kociş bana epidural yaptıııı uykusunda dönerkennn dirseğiyle belime öyle bir patlattıki anlatamam çok üzüldü ama uykusunda farketmedi uykusuzluk bide epiduralll sonucu uykusuz her geceeeeeeeee

günaydın herkese sizin yine yeni başlamış uykusuzluk.benim 4-5 aydır hep böyle çok pimpirikliyim galiba deliksiz uykuya hasret kaldım.

günaydınlar herkese bizde uyandık geçmişi okuduk kahvaltımızı hazırlayıpp terasa çıkıcaz havamız çok güzelll gelirim arada herkesi çok öptüm byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…