2009 Haziran Anneleri!!

Günaydınlar herkese...
Emel, merak etme çilekte sanıldığı kadar hormon olmazmış.

Kızlar,
Bebek uyku seti alan ve tavsiye edebilecek var mı? Hala alamadık , bir türlü denk gelmedi...
hangi marka olabilir, nerlerde vardır?
Cok teşekküra.s...

Kizlar günaydinnn,

Narencim uykusuzluk olacak canim dogurana kadar..Mide yanmasina Renie al canim hemen geciriyor..

Pinarcim epiduralin hayirli olsun hayatim...Insallah cok acimadi canim yaaa

Hava cok güzel burada ...Esim hasta yatiyor, bahar alerjisi oldu galiba, yalvariyorum kac gündür doktora falan gidecegi yok inatci sey..

Canımcımmm günaydınn...bu akşam genel anestezi yapacak kocişim sonra karar vericez hangisi daha çok acıo dieee hihoyyyt

günaydın kıslarrrr
biizde kahvaltımızı yaptık şimdi biraz magazin programlarını izliyoruzz
uykusuzlukk herkesde var heralde benim bu ara maşallahım var allahtan ii uyuyorum
kıslar yoğurt yiyin uyumadan ii geliyo aslında süt içmek lasımda süt bana gaz yapıyo mideme dokunuyor
yoğurt iyi geliyo ama

slm herkese arkadaslar nasılsınız bende börek yaptım hala kahvaltı yapıcaz
hamıle kalmak ıstıorum ne olur dua edın bu ay rabbım ersın amın

nickynick canım uyku seti hemen lazım değil zaten acele etme bence.ben de almadım.hatta kışın bile battaniye örten arkadaşlar var yorgan boğulmaya sebep olabilir diyolar, tabi bilmiyorum biz ne yapıcaz.evin sıcak oluyorsa acele etme derim ben

cok dogru olymposss haklısın cok aslında söyle minik beşik de aldık ilk 5-6 ay için onda yatırcaz başlarda, zaten cok kullanılmıyormus mınık besıkler yanımızda çok minyatur bısey..

Bir de bebek odasında büyüyen bebek yatağından da aldık da ustu cok bos duruyor , uyku seti ustunde dursun dıye sımdıden alalım bebek doğmadan diyoruz , heves iste sorma ...

maşh canımmm bebişnede sanada..bende perşembe giitm. benimkide 2600 olmuş.. büyorlar hızla maşhh:))
QUOTE=brisling;6731229]kızlar merhaba,
yazdıklarınızı okuyorum ama uzun zamandır yazmamıştım..ben dün doktora gittim...kızım Ece'm 2900 olmuş hala oturuyor keyfi yerinde ama bana çok sıkıntı veriyor kafası göğsümün altında yemek yerken ve nefes alırken bazen çok sıkıntı çekiyorum...37 haftaya kadar dönmezse bir daha dönmez kafası aşağı dedi.ama ben zaten epidural sezeryan istiyorum.28 mayısla 1 haziran arası birgüne karar vericez erken gelmeye kalkmazsa tabi..aslında 40 haftamız 11 haziranda doluyor ama o kadar beklemeye gözüm yemiyor açıkçası....
öyle bir baş ağrısı çekiyorum ki kafamı duvarlara vurasım geliyor öyleki nöroloğa gittim migren başlangıcı olabilir ama MR çekmeden net bişey söyleyemem dedi...MR ın zararı olmasa da ben biraz daha sabretmeyi tercih ettim...diş etlerim çekildi sızlıyor doktor florürlü diş macunu kullan dedi...hemoroid ağrım oluyor 3 sene sonra hamilelikte nüks etti....yani pek güllük gülistanlık değil durumum..
doktor çok yorma kendini ayakta fazla durma bebek vurursa...çok hareket ederse suyun gelebilir dedi....bol bol dinlenmekte fayda var..bebişlerinizle sağlık diliyorum.[/QUOTE]

geçmş olsun cnaım.. az kaldı biraz daha dayanmcaz.. maşhh bu arada bebişinede.. tontiş olucak galba:)

maşşhh canım..hep böyle güzel haberleirni alalım bebeişşlerimzin inşş:))

semoşş mşahh canım.. bak bu balık yağı işe yarıyormuş.. benimkide baya büyümüş.. maşhh bebişlerimze:))

herkese güzdel bir hafta sonu diliyorum. bugün dr a gidecekelrede hayırlı haberler diliyorum..bizide dr umuz çarşamba tekrar çağırdı.. bundan sonrqa galiba 10 günde bir gideceğiz.. çarşamba nst ye de sokcakmış:))hadi hayılrııs inş.

pınarr canım balık yağı işe yaramış .. benim bıdıkda büyüymşş teyzesi.. 2600 olmuşş..boyuda 49 cm dedi dr umuz... şok oldum birdenn ..

bilmiyoruz Armağancım, girmeye başladığında tekrar öğrencez artık

Bu arada Günaydııın hepinize
Oğluşumda günaydın diyoo :)

balık yağı bende sabah akşam içiyorum ama doktor küçük dedi, 2300 dedi,
yanlış ölçtü galiba, doğumdan çıkıp gelmiş yorgundu

bilmiyoruz Armağancım, girmeye başladığında tekrar öğrencez artık

Bu arada Günaydııın hepinize
Oğluşumda günaydın diyoo :)

anladım canım.. sağlıkları iyi olsunda öenmli olan o.. kendi gelince yazar bize de zaten..
sanada oğluşuanada günaydın cnaım..

balık yağı bende sabah akşam içiyorum ama doktor küçük dedi, 2300 dedi,
yanlış ölçtü galiba, doğumdan çıkıp gelmiş yorgundu

canım bencede yanlış ölçmüştür.. bede alemim.. küçük çıkıtğınmda dedim yanlılşmı ölçtü.. perşembe gititğimdede bu ekz 2600 diyince iyi deyince dedim genemi yanlış ölçtü:))ne bilem..şşaıyorm bende. ne kadar güvenli ise artık bu ölçümlerde..sağlıklı olsunalrda gerisi boşş.. en güzelini doğdukalrında öğrencez inşş..bu arada ben sadece günde 1 tane içiyorum..

ya birde benim bu aralar iştahım hiçç yok(zar zor iyyiorum.. eskisi gibi yemiyorum. bu girp beni mahvetti. birde kaşıntı.. p.tesi sonucumuz çıkıcak bakalım.inş bişey çıkamz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…