doğsunda doya doya seyredersin canımcım inşallah :ecrin_bebek:
burda bir arkadaş doğum yaptı onun yan odasındada bir bebek doğmuş, kıllıymış, doktor çok hormonlu şeyler yemiş hamileyken demiş,
Ben çok çilek yedim valla, korkuyorum , inşallah biey olmaz
Kizlar günaydinnn,
Narencim uykusuzluk olacak canim dogurana kadar..Mide yanmasina Renie al canim hemen geciriyor..
Pinarcim epiduralin hayirli olsun hayatim...Insallah cok acimadi canim yaaa
Hava cok güzel burada ...Esim hasta yatiyor, bahar alerjisi oldu galiba, yalvariyorum kac gündür doktora falan gidecegi yok inatci sey..
Kızlar,
Bebek uyku seti alan ve tavsiye edebilecek var mı? Hala alamadık , bir türlü denk gelmedi...
hangi marka olabilir, nerlerde vardır?
Cok teşekküra.s...
nickynick canım uyku seti hemen lazım değil zaten acele etme bence.ben de almadım.hatta kışın bile battaniye örten arkadaşlar var yorgan boğulmaya sebep olabilir diyolar, tabi bilmiyorum biz ne yapıcaz.evin sıcak oluyorsa acele etme derim ben
maşh canımmm bebişnede sanada..bende perşembe giitm. benimkide 2600 olmuş.. büyorlar hızla maşhh:))mrb kızlar ben geldim dr dan güzel haberlerle döndüm bebişim 2 600 gram 46 cm boyu var herşey normal suyumda iyi allaha şükür ama kanım düşük çıktı oda iğneyle düzelecek artık 2 hafta sonra tekrar gidicem doğum hakkında hiçbişey konuşmadık ama ben normal istediğimi söyledim oda 2 hafta sonra konuşuruz bunları dedi bebeğin başı baya aşşağıda 4 haftan kalmış bişeyin kalmamış dedi maşallahın var bebeğide senide çok iyi gördüm dedi çok sevindim valla hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi başka dr gidip gelen varmı yeni haberler varmı
slm kızlar cok mutluyum:teytey:
doktordan çıktıktan sonra biraz gezdik yorulmuşum gelince yattık kızımla size haber veremedim yeni kalktık.
evet dogum tarihimizi aldık 3 haziran bundan önceki kontrolümüzde baş ölçüsü kücük çıkmıştı düzelmiş normal dedi kilosu 2800 e yakınmış suyu iyiymiş nts ye girdik kızımın küçük kalbini dinledim hiç bi problem yokmuşallah a şükür bir daha ki kontrolümüz bir hafta sonra.işte böyle bizden birazda geçmişi okuyayım bugünün haberlerinikaydirigubbakcemile3
maşallah cemrecim kızına allah nazarlardan saklasınnnn
geldim kuzu anam yoruldum yaww ne zormuş hamiş hamiş gezmekkkk
dr a gittikk ilk olarak tartıldım bu ay 3 kilo daaha alarak toplamda 9 kilo almış oldummmm
oğlumu da çok tontiş gördüm dr um (bu kendi dr um özeldeki) oğlumun gelişiminin önde gittiğini uzun ve iri bi bebek olcağını herşeyinde yolunda olduğunu söledi saçlarımız çıkmışşşşşşş oğluşum kel olmicak doğduğunda çok tatlıydıı pipisinin resmini de aldık biri merak etmişti onun için istedimmm hanginizdi o?????? neyse sonra çıktım mobilyacıya gittim ama kapalıydı dükkan sahibinin babası vefat etmiş pazartesi açılcakmış pazartesiye kaldı işler pazartesi bi daha çıkıcaz ii oldu bu neyse diğer mobilyacılarıda gezim dedim ama hepsinde aynı şeyler vardı beğenmedim çok cicili biciliydii yani paramla dömndüm eve yanıma kar kalan yemek yemek olduuu pınarcım da o sıra da aradı beni saolsunnnnn
dün akşam kaşıntım başlamıştı malum yerde hemen fitil ve krem verdi benden haberler böle kuzularım sevgili mahalle sakinlerimmmmmm
artık pazartesi eklerim cicilerin resmini alıncaaa
bilmiyoruz Armağancım, girmeye başladığında tekrar öğrencez artık
Bu arada Günaydııın hepinize
Oğluşumda günaydın diyoo :)
balık yağı bende sabah akşam içiyorum ama doktor küçük dedi, 2300 dedi,
yanlış ölçtü galiba, doğumdan çıkıp gelmiş yorgundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?