2009 Haziran Anneleri!!

ay allah aşkına acilen bana büyüyen yatağın ölçülerini yazarmısın bana boyunu ve enini bizim marangoz 1.90 90 yapalım dedi şimdi de aramış 1.80 80 yapalım çok büyük oldu diyormuş acil yardıma ihtiyacım var adam tel.bekliyor hadi kızlar bir yardım ediverin

Şengül 90*190 yapsın sakın küçük yaptırmaaa yatak bulunmuyo içine sonraaa

gunaydim kizlarrr
size bi gunaydin demeden cikmiyim dedim..
simdilik cikiyorum kendinize bebislere ii bakin

günaydın kızlar zor bi gece geçirdim bi ara nefes alamayarak uyandım ilk defa oldu uykular azap gibi artık
birde mide yanması gviskonla yatıp kalkıyom vallaresmen yorgun kalkıyorum yataktan kalkarken heryerim agrıyo çokmu büyüdü canım oglum nedir
kocaman günaydın hepinize
karnım şekilden şekile giriyo ne komik ya . kızlar son ay hareketler azalır deniyo nasıl bi azalma bu dahamı seyrek hareket ediyo yani gerçi çokta az kaldı beni heycan kitledi tamameniçim içime sıgmıyor valla

günaydın herkeseee
kocişim nöbetten geldiii
kahbaltı hazır olsun uyandırıppp
kahvaltımızı yapacazzz
sizlere bakım dedim
herkes ii anladığım kadarıylaa
bende iimmm çok şükürrr
bu arada uyku proplem,i bendede yokkk
uyuyamazsam arada bi müddet kızımın tepiklemesinden uyuyamıyorummmm o kadarrr
çokşükürrr

bu arad kızlar menzil gülü neden erken doğum yapmış bilen varmı??

yok canım zaten sadece doğurduğunu biliyoz bize de başkası haber verdiiii ama sorarım ben msj yollayan kıza yeni haber varmı diyeeeee
pınarr canım balık yağı işe yaramış .. benim bıdıkda büyüymşş teyzesi.. 2600 olmuşş..boyuda 49 cm dedi dr umuz... şok oldum birdenn ..

valla ben 2 hafta da sadece 3 tane içtim balık hapını sanmıyorum ki benimki ondan büyüsün zaten kendi dr um hep tombul ve uzun olcak diyo eşimin tarafı hep uzun ve iriler artvinliler öle olurlar biliyosunuzdurrr eşim basketçi benim küçükkende hem görümcem hem kocam iri bebeklermiş bende 3900 doğmuşum öle çok da zayıf beklemiyorum yani devletteki dr bence yanlış ölçtü benim dr um ölçerek değilde usg tecrübesine dayanarak sölüyoo hiç yanılmadım diyooo 4e yakın dediii tebrik etti beni kendini değil de bebeği besliyosun diye ama 3 kiloya da kızmadı değil yanii
Şengül 90*190 yapsın sakın küçük yaptırmaaa yatak bulunmuyo içine sonraaa

pınayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nassın yawyummm batuşum nasıl keyfi yerindemi bıdığımınnnnnn bak çağatay kankası tepük yolluyooo

havvacım hareketleri azalmış ama artık büyüdüler ya her hareketi hissediyozz karnımız yamulup duruyo önceden taklalar atıyolardı dönüyolardı şimdi bunları yapmaya yerleri müsait değil ama çok şekerler bazen benimki ayaklarımı dizimi ne bişe yapıyo canım felaket yanıyo kaydırıyo böleeeee anammmmm çıkıcak sanıyom dizi dışarıı

İyiyizz kuşum batuhanda cevap verdiii çatoyaaa tekmeyle...sen napıosun???

aynen semoş çok iyi ya hissettiriyorlar artık kendilerini ciddi ciddi geliyoruz işaretleri veriyorlar resmen gülmekten alamıyorum kendimi şimdiden yüzümü güldürüyor canım oglum benim . bütün haziran bebekleri ve diger yeni dogacak olanların hepsi analarının babalarının yüzlerini hep güldürürler inşallah böyle hayırlı evlat olurlar inşallah üzmezler anne babalarını

Kuzular gelio artık normal uykusuz gecelerrr...canımcım yerleri daraldığı için fazla dönemiolar ondan hareketleri azalıo ama sana tavsiyem sol yana yatıp günde 10 hareketini say eğer azalırsa dr una danışşş hemen

İyiyizz kuşum batuhanda cevap verdiii çatoyaaa tekmeyle...sen napıosun???

napim eşimle terasta oturduk şimdi arkidişi geldi bende eve indimmm çok sıcak geldi zatennnn hava süperrrrrr çayımı içip keyif yapıyomm

amin canımmm en rahat ettikleri yerdeler aslında ne üşüyolar ne acıkıyolar ne de altlarına yapıyolar çıkınca derdini anlayana kadar ağladıklarında daha da zor olucakkk bazen hep içimde kalsın bazende hemen çıksın kokliyim öpim sarılıp sıcaklığını hissedeyim istiyorum hamişlik karmaşık bi durumm hele de son aylardaaaaaaaalkisalkisalkis

canım hareketlerinde azalma hissetmiyorum dahaca daha yeri var sanırım ama attıgı tekme dışardan duyuluyo maşallah

Canımcım burdada hava süper ama ben eve mahkümum malum balkona bile izin vermio kocişimmmm offf bebişim için herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…